Σελίδα 50 από 83 ΠρώτοΠρώτο ... 40454647484950515253545560 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 736 έως 750 από 1242

Θέμα: action camera

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Σημερα παρελαβα κι εγω την SJ4000 wifi. Μια χαρα μου φαινεται, αυριο θα δοκιμαστει και σε βολτα.

Απο τους κατοχους, καμια συμβουλη για τις ρυθμισεις; Τα εχω ολα στο auto. Φωτεινοτητες, χρωματα, κτλ. Ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω;
    καλοριζικη φιλε θα την ευχαριστηθεις.και εγω την 5000elite την εχω στο αυτοματο,αλλα μπορει με τα χρωματα οπως λεει ο φιλος ποιο πανω μπορει να θελει καμια ρυθμιση να φαινοντε να το πω ετσι ποιο φυσικα.βεβεια αυτο τωρα πως το κανεις?μαλλον δοκιμαζεις σιγα σιγα δεν υπαρχει και κανενας οδηγος για ενα καλο σεταρισμα
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

βγαζει καινουργια φτου και εχω αγορασει την elite
    http://sjcamhd.com/sj6-legend/
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Εγώ μετά από αρκετές λήψεις με την xiaomi yi στα 720p@60fps, είπα να δοκιμάσω και σε 1080p@60fps. Έτσι για δοκιμή. Λοιπόν, εκεί που με τα 720/60 η μπαταρία τελείωνε περίπου στη 1.30+ ώρα συνεχούς λήψης και έβγαζε 5 αρχεία των 22 λεπτών και 2giga χωρητικότητα έκαστο, κι ένα των 18 περίπου, τώρα, στα 1080/60 η μπαταρία τελειώνει σε 70 κάτι λεπτά με 6 αρχεία των 2giga αλλά των 10μισό λεπτών κι ένα με περίπου 6μιση λεπτά, πάντα συνεχούς λήψης. Σίγουρα είναι πιο καθαρή η εικόνα, έχει διαφορα. Βέβαια να πω πως την είχα σε σταθερό σημείο. Πιστεύω είναι καλή απόδοση.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 23/10/2016 στις 14:15.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    Εγώ μετά από αρκετές λήψεις με την xiaomi yi στα 720p@60fps, είπα να δοκιμάσω και σε 1080p@60fps. Έτσι για δοκιμή. Λοιπόν, εκεί που με τα 720/60 η μπαταρία τελείωνε περίπου στη 1.30+ ώρα συνεχούς λήψης και έβγαζε 5 αρχεία των 22 λεπτών και 2giga χωρητικότητα έκαστο, κι ένα των 18 περίπου, τώρα, στα 1080/60 η μπαταρία τελειώνει σε 70 κάτι λεπτά με 6 αρχεία των 2giga αλλά των 10μισό λεπτών κι ένα με περίπου 6μιση λεπτά, πάντα συνεχούς λήψης. Σίγουρα είναι πιο καθαρή η εικόνα, έχει διαφορα. Βέβαια να πω πως την είχα σε σταθερό σημείο. Πιστεύω είναι καλή απόδοση.
    Έχεις δυνατότητα ρύθμισης σε 1080/30fps? Θα σου αυξήσει περισσότερο την αυτονομία η οποία φυσιολογικά μειώνεται με όσα περισσότερα ζητάς από τον επεξεργαστή.
    Το σπάσιμο στην εικόνα είναι μεν αισθητό σε σχέση με τα 1080/60 , αλλά δεν είναι και χάλια και δίνει και περισσότερο την αίσθηση της ταχύτητας (όταν τραβάς επάνω στο μηχανάκι).

Σίγουρα παίζει ρόλο τι ζητάς. Σε track day που δοκίμασα τα 720p@60fps για 2-3 σέσσιονς...ήτανε μια χαρά από άποψη αυτονομίας μπαταρίας. και χωρητικότητας κάρτας. Από άποψη εικόνας και στο pc αλλά και πως δείχνει στο youtube...προσωπικά με ικανοποίησε. Σίγουρα έχει και περιθώριο βελτίωσης στα 1080p είτε στα 30 είτε στα 60....με 2η μπαταρία για να είμαι κομπλέ. Τα άνοιξε κλείσε ανα session βοηθάνε την αυτονομία και τελικά τραβάς αυτό που θέλεις μόνον. Από άποψη διάρκειας συνεχούς λήψης...είμαι ικανοποιημένος...απλά παραθέτω αυτά τα στοιχεία ώστε να δούμε πως συμπεριφέρονται οι διάφορες action cams σε παρόμοιες συνθήκες.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

720-60 (ή ακόμη και 50) είναι μια χαρά για on board λήψεις.και διαχειρίσιμο το μέγεθος,και η διάρκεια της μπαταρίας καλύτερη. δεν υπάρχει λόγος για 1080 κατά την άποψή μου.μάλιστα το 1080-30 παίζει να είναι και χειρότερο (δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά ). όπως επίσης και στα 720-100 βγαίνουν πολύ μεγάλα αρχεία.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    παιδες,μηπως μπορεσει και με διαφωτισει κανεις με το θεματακι που εχω..
    sony hdr as 20.μου εχει θολωσει η προστατευτικη θηκη,μπροστα απτον φακο σε δυο βολτες και δεν φαινεται τιποτα.
    δεν ξερω αν παιζει ρολο ο ηλιος ή η διαφορα θερμοκρασιας μιας και η βολτες και οι δυο ξεκινησαν απο πεδινα και εφτασαν αρκετα ψηλα σε υψομετρο.
    μπορω να την περασω με κατι απο μεσα ωστε να μην το κανει;το εχει παθει κανας αλλος;
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    παιδες,μηπως μπορεσει και με διαφωτισει κανεις με το θεματακι που εχω..
    sony hdr as 20.μου εχει θολωσει η προστατευτικη θηκη,μπροστα απτον φακο σε δυο βολτες και δεν φαινεται τιποτα.
    δεν ξερω αν παιζει ρολο ο ηλιος ή η διαφορα θερμοκρασιας μιας και η βολτες και οι δυο ξεκινησαν απο πεδινα και εφτασαν αρκετα ψηλα σε υψομετρο.
    μπορω να την περασω με κατι απο μεσα ωστε να μην το κανει;το εχει παθει κανας αλλος;
    Πολλές Sony το παθαίνουν. Αυτό μπορώ να σου πω. Δεν ξέρω το λόγο ,ούτε είχα ποτέ Sony
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Πολλές Sony το παθαίνουν. Αυτό μπορώ να σου πω. Δεν ξέρω το λόγο ,ούτε είχα ποτέ Sony
    τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος...θενξ...
    αν καποιος ξερει κανα τιπ να το γλυτωνουμε....

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    τουλαχιστον δεν ειμαι ο μονος...θενξ...
    αν καποιος ξερει κανα τιπ να το γλυτωνουμε....
    Η gopro εχει κατι pads που μπαίνουν στη θήκη, εχει χώρο να βάλεις κατι τετοιο;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Η gopro εχει κατι pads που μπαίνουν στη θήκη, εχει χώρο να βάλεις κατι τετοιο;
    δυσκολο το βλεπω ρε φιλε,ειναι οριακα,θα το κοιταξω παντως.
    εχει μερικες τρυπες στο μπροστα μερος,κατω απτον φακο που ειναι το μικροφωνο.αν τις κλεισω με καποια ταινια πχ,παιζει να κανω τιποτα;
    βασικα προσπαθω να βρω την αιτια που θολωνει

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Silica gel pads.
    Σαν αυτα που εχουν μεσα τα κουτια απο τα παπουτσια.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Αυτο που σου παρουσιαζει ειναι η υγροποιηση του αερα που ειναι εγλωβισμενος στο εσωτερικο της θηκης.
    Αν κλεισεις τις τρυπες απλα θα γινει εντονοτερο το φαινομενο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αυτο που σου παρουσιαζει ειναι η υγροποιηση του αερα που ειναι εγλωβισμενος στο εσωτερικο της θηκης.
    Αν κλεισεις τις τρυπες απλα θα γινει εντονοτερο το φαινομενο.
    καταλαβα..
    αυτα τα pads παντως που εχουν τα παπουτσια,σιγουρα δεν χωρανε μεσα στην θηκη...

Έχει και λεπτότερα.
    Σαν φύλλα.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ