what?
Μπορείς να κυκλοφορείς και ανασφάλιστος, so?
Σε εταιρικό όχημα πάντως μας ζήτησαν απο όλους τους πιθανούς οδηγούς τα διπλώματα
Οχι
Αλλά θα πρέπει να αποδείξεις οτι οταν πας να στο φτιάξουν εκει που ήσουν έριξε χαλάζι
what?
Μπορείς να κυκλοφορείς και ανασφάλιστος, so?
Σε εταιρικό όχημα πάντως μας ζήτησαν απο όλους τους πιθανούς οδηγούς τα διπλώματα
Οχι
Αλλά θα πρέπει να αποδείξεις οτι οταν πας να στο φτιάξουν εκει που ήσουν έριξε χαλάζι
Kαταφαντασίαν επιδέξιος...
Ε, γιατί μάλλον έχουν το δικαίωμα να ξέρουν αν αυτός που θα πρέπει να πληρώσουν στη στραβή, έχει όντως δίπλωμα ή λέει παπάτζες.
Μάλλον το έχεις λίγο μπερδεμένο στο μυαλό σου, αφού εμπλέκεις και το "ανώτερο" δίπλωμα του πατέρα σου που υπερκαλύπτει το δικό σου. Ο πατέρας σου θα οδηγεί, ή εσύ?
Το συμβόλαιο χρειάζεται τροποποίηση οπότε λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δύο πράγματα σε ρωτάνε (εκτός των στοιχείων σου) όταν ζητάς συμβόλαιο: αν υπάρχει οδηγός κάτω των 23 ετών και αν υπάρχει οδηγός με δίπλωμα νεότερο του ενός έτους. Προφανώς δεν τα ρωτάνε για γκάλοπ της σούπερ Κατερίνας, αλλά γιατί ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει αυξημένα ασφάλιστρα, αφού ένας τέτοιος οδηγός έχει περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει ατύχημα.
Life begins at 45°.
Ρε φιλε, σε καθε ποστ ρωτας "τι χρειάζονται το διπλωμά μου", σε καθε ποστ σου απαντάμε και μετά ξαναρωτάς
Δεν καταλαβαινω τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις
(και γενικώς ποιό ειναι το σκάλωμά σου να τους πας το διπλωμα που έβγαλες).
Απλή λογική: Νέος οδηγός => μεγαλυτερο ρισκο ατυχημάτων (έστω θεωρητικα) => επασφάλιστρο => αναγκη ύπαρξης εγγράφου που να πιστοποιεί οτι εισαι νέος οδηγός => σου ζητάνε το διπλωμα.
Κανόνισε να μας ρωτησεις γιατι στην τράπεζα σου ζητάνε ταυτοτητα αν πας να κάνεις αναληψη![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η ασφάλει ΚΑΛΥΠΤΕΙ τον οποιοδήποτε οδηγό με την προυπόθεση να έχει το ΚΑΤΆΛΗΛΟ δίπλωμα και να έχει πληρώσει το ΕΠΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ σε περίπτωση που ανήκει στη κατηγορία αυτη. Αν το ασφαλίσω εγώ και το δώσω σε εσένα με τη προυπόθεση πως έχουμε και οι δύο άδεια οδήγησης θα σε καλύψει σωστά? Δε χρειάζεται να σε δηλώσω πουθενά...![]()
Όχι, δε χρειάζεται. Δε σε παραξενεύει αυτό; Κάτι ύποπτο πρέπει να συμβαίνει.
Life begins at 45°.
Άρα γιατί να χρειάζεται στην περίπτωσή μου για να γίνει η επέκταση? Στην ουσία δηλώνεις πως το όχημα θα οδηγείται από άτομο κάτω των 21 που έχει δίπλωμα λιγότερο από 1 χρόνο πληρώνεις και φεύγεις... Αλλά προφανώς δεν αρκεί και χρειάζονται και το δίπλωμα του ατόμου αυτού... Ενώ η ασφάλεια έχει γίνει με άλλο δίπλωμα... μόνο εγώ το βρίσκω κουφό?