Σελίδα 12 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 251

Θέμα: Συσχετισμοί αεροπορικων δυνάμεων στο Αιγαίο και Μ. Ανατολή.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και το ερώτημα παραμένει... έστω ότι έχουμε επίγνωση της ανισορροπίας σε στρατιωτική ισχύ,γνωρίζουμε επίσης αρκετά καλά πως οι απέναντι έχουν επεκτατικές βλέψεις εδώ και δεκαετίες και θέλουν πατήσουν πόδι στο Αιγαίο. Βλέπουμε ότι ο μ@λ@κ@ς ο έρντι είναι ένας ημιψυχάκιας δικτάτορας και ότι οι συγκυρίες είναι ευνοικές για την εκδήλωση ενός ταρατατζούμ θερμού επεισοδίου. Να δεχτώ επίσης ότι μας πολεμούν όλοι και μόνο οι Σέρβοι είναι αδέρφια μας (sic)
    Οκ... τι κάνουμε λοιπόν για αυτό και πως διαχωρίζει κανείς αυτούς που κοιμούνται μακάριοι, από αυτούς που είναι σε εγρήγορση; Από την δράση τους; Από την στεναχώρια τους γιατί δεν πήραμε και εμείς F-35;Από την στρατιωτική τους θητεία; Από τι; Kαι πως αυτό θα βοηθήσει περισσότερο από την δική μου αδράνεια σε περίπτωση που γίνει η μαλακία;

Παραθέτω πάλι την άποψη μου, η οποία είναι ότι το σοβαρότερο-και χρόνιο- έλλειμμά μας, η πιο τρανταχτή και αυταπόδεικτη μέσα από τα γεγονότα των τελευταίων ετών έλλειψη μας, είναιη εξωτερική μας πολιτική και η διπλωματίας μας, που είναι γ.τ.π.κ.

Οκ, το βρήκα.Τι να κάνω τώρα; Να πάω να γίνω διπλωμάτης ή να πάω στο ΥΠ.ΕΞ και να τα κάνω όλα λαμπόγυαλο;

Καλά κάνετε όσοι ασχολείστε με τα αμυντικά και ξέρετε ποιους αντιαεροπορικούς πυραύλους έχουμε και τι πλήγματα μπορούν να επιφέρουν, τι αεροπλάνα, τι φρεγάτες,κτλ-κτλ. Δεν το λέω ειρωνικά. Αλλά εγώ που δεν ξέρω τι μου γίνεται από αυτά, κοιμάμαι όρθιος ας πούμε ή με ενδιαφέρει λιγότερο από εσάς το όλο θέμα με τις μαλακίες που συμβαίνον στην γειτονιά μας;

Γιατί κάτι τέτοιο έχω την εντύπωση ότι πάει να περάσει σαν μήνυμα...

υ.γ.) α και επίσης να δηλώσω ότι δεν φταίω. Δεν φταίω εγώ για αυτή την κατάσταση, αν θέλετε κάποιοι να το παίξετε μάρτυρες και να αυτομαστιγωθείτε για εξιλέωση, επειδή νοιώθετε συνυπεύθυνοι, πρόβλημα σας.Εμένα μην μου κοτσάρετε ταμπέλα συνυπαιτιότητας πάντως...

Παλαιό μέλος
    el_hymador
    Οκ... τι κάνουμε λοιπόν για αυτό και πως διαχωρίζει κανείς αυτούς που κοιμούνται μακάριοι, από αυτούς που είναι σε εγρήγορση;

Πριν μερικούς μήνες, υποκινουμενος ίσως από κάποιες τύψεις μου, εκανα ορισμένα ποστ.....υβρίστικα φασίστας και μπετόβλακας,,από τότε δεν ξανασχολήθηκα (Οποιος λέει πολλά παθαίνει και πολλά.........εύκολα βάζεις ταμπέλες σε ανθρώπους αλλα δύσκολα απαντάς με επιχειρήματα)
    οσο αφορά τωρα: τελευταία ακούμε απο πολίτικους όλων των παρατάξεων οτι στην θαλασσα δεν υπάρχουν σύνορα και Αιγαίο ελεύθερη θάλασσα...
    κάνω μια πρόβλεψη και μακάρι να βγω λάθος, τα νησιά του Αιγαίου σε 20 χρόνια θα ειναι ουδέτερη ζωνη ειτε χωρίς πόλεμο είτε με θερμό επεισόδιο λίγων ημερών.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    να πω κατι που δεν ειναι ασχετο με το θεμα;

Το Paint Ball και στην συνεχεια Airsoft και call of duty εχουν καψει σχεδον ολους τους εγκεφαλους στην Ελλαδα.Ολοι αυτοι λοιπον στην μετα θητεια τους εποχη την ειδαν κομαντος μπερδεψαν λιγο τον εθνικισμο ,στιγματιστικαν και απο την αριστερη φραξια ως χρυσαυγιτες και μεσα στην αγνοια και την αποχαυνωση που εδω και δεκαετιες πλαναται ανωθεν της δυστυχης χωρας οδηγουν σε ατερμονες συζητησεις.
    Ερχομαι και ξαναρωτω εχουμε λυσει-διευθετησει ολα πριν φτασουμε στους εξοπλισμους ρε παιδια; Ειναι κακο που καποιοι εχουν ιδιαιτερες ανησυχιες χωρις απαραιτητα να διαφερουν απο τους διπλανους τους; Ειναι περιεργο οτι οσα γραφοντουσαν η λεγοντουσαν πριν απο 15-20 χρονια επιβεβαιωνονται στις μερες μας με τον πιο φανερο και πειστικο τροπο και καποιοι εχουν την γλωσσα στο μαγουλο και τον δεικτη ορθομενο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΗΛΙΑΣΚΤΜ Προβολή μηνύματος
    να πω κατι που δεν ειναι ασχετο με το θεμα;

Το Paint Ball και στην συνεχεια Airsoft και call of duty εχουν καψει σχεδον ολους τους εγκεφαλους στην Ελλαδα.Ολοι αυτοι λοιπον στην μετα θητεια τους εποχη την ειδαν κομαντος μπερδεψαν λιγο τον εθνικισμο ,στιγματιστικαν και απο την αριστερη φραξια ως χρυσαυγιτες και μεσα στην αγνοια και την αποχαυνωση που εδω και δεκαετιες πλαναται ανωθεν της δυστυχης χωρας οδηγουν σε ατερμονες συζητησεις.
    Ερχομαι και ξαναρωτω εχουμε λυσει-διευθετησει ολα πριν φτασουμε στους εξοπλισμους ρε παιδια; Ειναι κακο που καποιοι εχουν ιδιαιτερες ανησυχιες χωρις απαραιτητα να διαφερουν απο τους διπλανους τους; Ειναι περιεργο οτι οσα γραφοντουσαν η λεγοντουσαν πριν απο 15-20 χρονια επιβεβαιωνονται στις μερες μας με τον πιο φανερο και πειστικο τροπο και καποιοι εχουν την γλωσσα στο μαγουλο και τον δεικτη ορθομενο;
    Εδώ με μερικες σκεψεις και αδιάσειστα γεγονότα και γινεται της τρελλης μεταξυ μας..φαντασου τι εχει να γινει όταν όλα αυτά επιβεβαιωθουν...στην κυριολεξια ο ενας θα φαει τον αλλον, όπως γινεται παντοτε αλλωστε...η διχονια των ελληνων είναι το κυριο οπλο των αντιπαλων μας..αυτο δεν σηαμεινει ότι δεν θα μιλαμε επειδή καποιοι θελουν να κοιμούνται υπνο μακαριο και μετα να βριζουν όταν γινει το αναποφευκτο..

Οι ουνοι συντομα ανασυντασσουν το ανθρωπινο φανατισμενο εναντιον της ελλαδας στρατιωτικο προσωπικο τους μετα τις εκκαθαρισεις....συντομα διευθετουν τα προβλήματα ανατολικα τους με Μοσουλη και κουρδικο κρατος...συντομα παραλαμβανουν τα altay και f-35...και υποθετω ότι συντομα -με τις ευλογιες των ΗΠΑ και του φιλου τους Τραμπ- θα διευθετησουν κατά το δοκουν και τη συνθηκη της λωζανης ...

και δυστυχως ρε γαμωτο διαθετουν εξαιρετικούς στρατηγους,, όλα τους τα κρυφα σχεδια κατάληψης ελληνικου εδαφους που βγηκαν στην επιφανεια είναι state of art και ποιος ξερει τι σχεδιαζουν τωρα..αλλα δεν χρειαζετε καποιοι εδώ να ανησυχουν γιατι..

Τωρα μπορειτε να φωνάζετε ότι φταιω εγω για όλα...

το λυσαμε και αυτο το θεμα..οποτε αφου το λυσαμε ..εεεε...παμε για φραπε ως συνηθως...ωχχχχχχ..ρε αδελφεεε....ποτε παιζει ο Ολυμπιακος ειπαμε;
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Εδώ με μερικες σκεψεις και αδιάσειστα γεγονότα και γινεται της τρελλης μεταξυ μας..φαντασου τι εχει να γινει όταν όλα αυτά επιβεβαιωθουν...στην κυριολεξια ο ενας θα φαει τον αλλον, όπως γινεται παντοτε αλλωστε...η διχονια των ελληνων είναι το κυριο οπλο των αντιπαλων μας..αυτο δεν σηαμεινει ότι δεν θα μιλαμε επειδή καποιοι θελουν να κοιμούνται υπνο μακαριο και μετα να βριζουν όταν γινει το αναποφευκτο..

Οι ουνοι συντομα ανασυντασσουν το ανθρωπινο φανατισμενο εναντιον της ελλαδας στρατιωτικο προσωπικο τους μετα τις εκκαθαρισεις....συντομα διευθετουν τα προβλήματα ανατολικα τους με Μοσουλη και κουρδικο κρατος...συντομα παραλαμβανουν τα altay και f-35...και υποθετω ότι συντομα -με τις ευλογιες των ΗΠΑ και του φιλου τους Τραμπ- θα διευθετησουν κατά το δοκουν και τη συνθηκη της λωζανης ...

και δυστυχως ρε γαμωτο διαθετουν εξαιρετικούς στρατηγους,, όλα τους τα κρυφα σχεδια κατάληψης ελληνικου εδαφους που βγηκαν στην επιφανεια είναι state of art και ποιος ξερει τι σχεδιαζουν τωρα..αλλα δεν χρειαζετε καποιοι εδώ να ανησυχουν γιατι..

Τωρα μπορειτε να φωνάζετε ότι φταιω εγω για όλα...

το λυσαμε και αυτο το θεμα..οποτε αφου το λυσαμε ..εεεε...παμε για φραπε ως συνηθως...ωχχχχχχ..ρε αδελφεεε....ποτε παιζει ο Ολυμπιακος ειπαμε;

Ok, χέσε μας εμάς που κοιμόμαστε όρθιοι... εσύ λοιπόν που είσαι defcon1, τι ακριβώς κάνεις;

Βλεπω αντετοκουμπο...αυτο κανω..λολ

Oι ούνοι ποιοι είναι ρε παιδιά ?

Ρε το πστ το Φίλη και τα βιβλία της Γεωγραφίας άλλαξε !!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN

αυτο με την συνθηκη της Λωζανης και την Μοσουλη ειναι η πεμτουσια της ολης αναταραχης τα τελευταια 3 χρονια.Σωστα το θετεις να συμπληρωσω εγω το κυπριακο και η ΑΟΖ ολων των γειτονων.Τωρα αν τα εθεσε ο Ομπαμα σημερα στο Τσιπρα αυτα πιθανον δεν θα το μαθουμε ποτε ισως.

Καλά, άμα δεν αρέσει του έρντι η συνθήκη της Λωζάνης, υπάρχει και αυτή των Σεβρών, να το δούμε το θέμα άμα είναι...:a36:

Τι κάθεστε και ψαρώνετε με τις μαλακίες που πετάει ο σουλτάν κουράδ; Βρίσκει και τα κάνει βέβαια, θα έπρεπε, αν δεν είχαμε παραδοσιακά φοβική στάση και ντιπ γίδια για πολιτικούς, αυτή την στιγμή να έχουμε πρήξει τον κόσμο με διαβήματα και διαμαρτυρίες. Αλλά... @@δια...

Anyway, από το λέω, μέχρι το κάνω, υπάρχει τεράστια απόσταση...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    ημουνα νιος και γερασα........

Εχουμε χαθει στην μεταφραση...οταν γινει το μπαμ δεν θα προλαβουν ουτε φυλλο πορειας να μας στειλουν..οπως ειναι τα πραγματα σημερα σε μερικες ωρες τα παντα θα εχουν τελειωσει..

Η αμυνα της ακριτικης ελλαδας καλως η κακως θα την επωμιστουν οι ιδιοι οι κατοικοι τους θελουν δεν θελουν με τη βοηθεια 1000 ηρωων της ζ μακ που ομως μονοι τους εχουν να υπερασπιστουν ολο το αιγαιο..

Εγω μιλησα για κεντρικο σχεδιασμο απο το κρατος και το στρατο στις περιοχες που κινδυνευουν αμεσα..γιατι εμεις και να θελουμε δεν προλαβαινουμε..

Απλα φανταστειτε ολοι οι ακριτες να συντονιστουν με οπλα σε μια νυχτερινη ασκηση, τι μουδιασμα θα προκαλεσει στους ουνους που θα καταλαβουν τι τους περιμενει κσι αυτο απο μονη της ειναι ΑΠΟΤΡΟΠΗ..Το ξαναλεω βεβαια οτι χωρις κεντρικη σχεδιαση δεν μπορει να γινει τιποτα..

Αν εγω ειμαι υπερβολικος ας προτρεξουν οι ακριτες να δουν τι αισχροτητες εκαναν στους ελληνες αιχμαλωτους στην κυπρο..δεν θα λυπηθουν κανενα και στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα..

Οποτε αντι να βριζουν τον καθενα που τους λεει τα αυτονοητα καλο ειναι οσο χρονο εχουν να πιεσουν καταστασεις για καλυτερη αμυνα..και αυτο σημαινει βολες,κατασκευη καταφυγιων,ψυχολογικη προετοιμασια, συντονισμος θεσεων, στησιμο παγιδων κ.λ.π

Οσο για μενα οπως και για πολλους...θα με ριξουνε σε κανενα τετραδυμο παναρχαιο που παιρνει ηλεκτρισμο απο ..γκαζερια και επειδη τα αεροδρομια στην ενδοχωρα θα αποτελεσουν στοχο,οι πιθανοτητες δεν φαινονται ελκυστικες..

Δεν πειραζει που δεν τα δεχονται αυτα που γραφω πολλοι εδω μεσα..και εγω φοβαμαι δεν μου αρεσει ο πολεμος αλλα οταν ο κλςφτης μπει στο σπιτι σου και απειλησει την οικογενεια σου,θα πρεπει να υπερβουμε τα ψυχω μας και να κανουμε αυτο που πρεπει..

Μακαρι να βγω ψευτης..

2 σχόλια μόνο....

1.Πολλοί πόλεμοι ξεκίνησαν και "με τα σύγχρονα μέσα θα τελειώναν σε λίγες ώρες / μέρες".....

2. Να το πω; Θα το πω κι ας γίνει κόλαση. Τι κι αν τα νησιά του αιγαίου γίνουν "ουδέτερη" ζώνη; Θα πληρώσουν και κάποιο φόρο κάπου
    μερικοί μερικοί....

Μάλλον η μηχανή του χρόνου που έφτιαχνα κρυφά πέτυχε και έχω γυρίσει στα 80ies,
    που παίρναμε και διαβάζαμε την Πτήση (κάθε 3 μήνες είχε αφιέρωμα Ελλάδα - Τουρκία ισορροπία δυνάμεων.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει ήδη και είναι οικονομικός.
    Αφήστε τα f16 και κοιτάτε τους "άμαχους" που χάνονται κάθε μέρα από την πείνα (πολύ πιο αποτελεσματική από τις βόμβες)
    surfing the wild side

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    δεν θα σχολιάσω το υπόλοιπο κείμενο γτ είναι ότι να'ναι.

στον Έβρο απ'ότι ξέρω έχουμε φοβερό υλικό σε τεθωρακισμένα και αντιαεροπορικά/αντιπυραυλικά. χώρια τους πυραύλους, αλλά δεν είμαι απόλυτος γνώστης

Αν εγω ειμαι υπερβολικος ας προτρεξουν οι ακριτες να δουν τι αισχροτητες εκαναν στους ελληνες αιχμαλωτους στην κυπρο..δεν θα λυπηθουν κανενα και στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα..
    ....αλλά άμα ήξερες και λίγη αντικειμενική ιστορία θα γνώριζες τι έκανε ο ΕΟΚΑ στους τουρκοκύπριους, τι έκανε ο ελληνικός στρατός στην μικρασιάτικη εκστρατεία κτλ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    2. Να το πω; Θα το πω κι ας γίνει κόλαση. Τι κι αν τα νησιά του αιγαίου γίνουν "ουδέτερη" ζώνη; Θα πληρώσουν και κάποιο φόρο κάπου
    μερικοί μερικοί....
    κανένα πρόβλημα.

αλλά ουδέτερη ζώνη ας γίνει και όλη η ανατολική Θράκη και τα μικρασιατικά παράλια.

Παρόμοια θέματα

1. ΑΠΟΚΑΛYΨΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2006, 16:49
  2. Αλάτι στο δρόμο και ζάντα του Lc...
    από thander στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:38
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2006, 21:10
  4. Abs στο 650 και στο 1000;;;