οταν βγαλεις το μπουζι για να τσεκαρεις σπινθηρα τραβα μερικες μιζιες με γκαζι σταθερο τερμα ανοιχτο να καθαρισει ο κυλινδρος γιατι μαλλον ειναι πνιγμενος στη βενζινη
οταν βγαλεις το μπουζι για να τσεκαρεις σπινθηρα τραβα μερικες μιζιες με γκαζι σταθερο τερμα ανοιχτο να καθαρισει ο κυλινδρος γιατι μαλλον ειναι πνιγμενος στη βενζινη
ρε παιδια δεν εχει μπουζοκλειδο πως θα το βγαλει το μπουζι;
Γιαννης
με δανεικό μπουζόκλειδο![]()
The journey is the reward!
Τι ειναι μωρε και δεν εχει kill switch..?? Παπι..;;
Μπορει παντως να ειναι και τυχαιο το οτι το εκανε μετα το πλυσιμο. Εμενα πχ μου παρεδωσαν πνευμα τα πηνια τυχαια μετα απο μια στατικη πτωση και ψαχνομουν αλλου για αλλου για το τι φταει..
Ασφαλεια στον πλαγιοστατη εχει..;; Αυτο που δεν παιρνει μπροστα οταν εχεις κατεβασμενο το σταντ..;;
MADE IN JAPAN 日本製
Φίλε μου με το συμπάθιο. Δεν έχεις μπουζοκλειδο, και δεν ξέρης πώς (δίνετε) ο σπινθήρας. Έχεις ξελιγώσει την μπαταρία. Για φορτιστή να υποθέσω ούτε λόγος. Ξέρω οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά μήπως να την έβλεπε ένας μάστορας.
Ξανά με το συμπάθιο ε
![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
ena mikro temataki me tin ortografia to exoume. to palevo sto goyrd alla den hne ola panta rodina.
nase kala.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
to goyrd einai vrisia i vavelopsaro..??
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το μέλος ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ αυτοτιμωρείτε με επτά (7) ημέρες (εργάσιμες), με αποκλεισμό γραφείς από το φόρουμ, λόγο ασεβείας.