τα θεματα για τα κινητα συγχωνευθηκαν στο παρον.
Kαι εμένα με χαλάει πολύ το UI τους Χiaomi,Meizu,Huawei.
Το meizu πάντως που το έχω δουλέψει λίγο μόλις το μάθεις είναι πολύ καλό και lagfree στο pro 5.
To Honor 8 Huawei είναι απίστευτο τηλέφωνο αλλά με χαλάει το UI της Huawei πολύ,το δούλεψα λίγο σε ένα κατάστημα wind και μου άρεσε σαν καταασκευή αλλά το UI....
Keep spamming!!!:a13:
Είμαι χρήστης HTC χρόνια, που φοράει το εξαιρετικό sense. Σε σχέση με sony/samsung/Huawei/LG κλπ είναι έτη φωτός μπροστά σε φιλικότητα. Το Redmi μοιάζει πολύ με το sony η λειτουργία του, δεν με ζόρισε καθόλου να κάνω πλοήγηση. Και το βασικότερο, τα χαρακτηριστικά των xaomi, κάνουν τους υπόλοιπους να μοιάζουν αστεία πανάκριβοι.
Τη "φιλικότητα" την παρουσιάζεις ως προσόν.![]()
Life begins at 45°.
Χαχα mark my words. Εντάξει δε θα είναι 1800, αλλά κοντά στο χιλιαρικάκι σίγουρα. Εδώ θα είμαστε.Winners και losers, με Android να κατέχει το 85-90% της παγκόσμιας αγοράς... χμ, ναι...
Η "φιλικότητα" στις ηλεκτρονικές συσκευές έρχεται με μειονεκτήματα. Τα οποία σίγουρα δεν επηρεάζουν τους χρήστες που την αναζητούν εξ αρχής. Αλλά δεν παίρνεις Android για τη φιλικότητά του. Είναι σαν να αγοράζεις SS και να του περιορίζεις την ιπποδύναμη, να βάζεις ψηλότερη ζελατίνα, ενιαία σέλα και σαμάρια.
Life begins at 45°.
Και πάλι λίγο είναι.
Android έχει μέχρι κι ο φούρνος μικροκυμάτων μου, ο ηλιακός μου θερμοσίφωνας και τα κορδόνια των παπουτσιών μου.
iOS έχουν 10 συγκεκριμένες συσκευές και καταφέρνουν να τρώνε το 10-15% της αγοράς?
Not bad
άσε με να κερδίσω μια φορά, γιατί είδα το νέο macbook που έβγαλαν και έχω φορέσει πλερέζες με τη μαλακία που τους δέρνει![]()
Έχω το Xiaomi Redmi Note 3 και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε οποιον ψαχνει κινητό μέχρι 200€
Γενικά πολύ ποιοτική εταιρία.
A Noisy Tappet is a Happy Tappet!
Δε βλέπω να κουβεντιάζεις όμως το βιβλίο των 300 νταλαρς
edit
Παιπ, το προπαραγγειλες το βιβλίο?ή να στο κάνω δώρο γενεθλίων