Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Θρεντ γκρίνιας κατά κινέζικων προϊόντων

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V

Θρεντ γκρίνιας κατά κινέζικων προϊόντων

Και πως να μην γκρινιάζεις; Ένα χρόνο μπαταρία τα έφτυσε στα πρώτα κρύα!!!

Συγκεκριμένα αγόρασα πέρυσι τέτοιο καιρό μια μπαταρία Haijiu εναλλάκτη της Yasa YTX20A-BS πλήρωσα 50€ και φέτος θέλει αλλαγή. Με δύο μέρες ακινησίας.... Να σημειώσω ότι το κύκλωμα φορτίζει σωστά, το μέτρησα και ότι δεν έχω τίποτα έξτρα στην μηχανή όπως προβολάκια θερμαινόμενα γκριπ και τέτοια.

Μα τόσο άχρηστα είναι τελικά; ούτε την μισή ζωή της μαμά μπαταρίας που κράτησε 5 χρόνια με την ίδια χρήση;

ΕLEOC

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Μπήκε ο κινέζος δαίμονας και σου χάλασε μέχρι και τον τίτλο (θερντ)

Για κινέζικα προϊόντα τι να πεις; Όσο και να τα αποφεύγεις, κάποια στιγμή συνειδητοποιείς ότι όλος ο κόσμος είναι made in china.

Παραδείγματα προσωπικά, πολλά, δεν έχει νόημα να τα αναφέρω. Λατρεύω να τα σiχαίνομαι.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Οτι πλερωκεις περνεις... νομος...να ουμ
    Throttle that mysterious friend of ours

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Είμαι μάλλον από τους τυχερούς. Haijiu πάνω στο μηχανάκι 4 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα με αρκετές μέρες ακινησίας. Τη 4η χρονιά την έβαλα μερικές φορές σε συντηρητή.

Φέτος την άλλαξα προληπτικά, επειδή θα έλειπα σε ταξίδι ενός μήνα και ήθελα να εξαλίψω πιθανότητα προβλήματος. Τη μπαταρία όμως πλέον τη ξαναφόρτισα και τη χρησιμοποιώ για να δουλεύω διάφορα χαζά εργαλειάκια που χρειάζονται τάση 12V.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Οτι πλερωκεις περνεις... νομος...να ουμ
    Συμφωνώ αλλά

όταν όμως πληρώνεις τον κινέζικο πολλαπλασιαστή της Bmw για Γερμανικό αλλά η ποιότητα και κατασκευή του είναι ''κινέζικη'' και Κινέζικη αντίστοιχα, είναι θέμα. (και μάλιστα όταν και η μαμά εταιρία κάνει τη κινέζα)
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος
    ΜΙΑ Φωτο απ την βιτρινα μου.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P1030217 [HDTV (720)].jpg 
Προβολές:	383 
Μέγεθος:	71,8 KB 
ID:	374074
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Μπήκε ο κινέζος δαίμονας και σου χάλασε μέχρι και τον τίτλο (θερντ)
    Μάλλον θα την έχει πατήσει για τρίτη φορά (third)
    Πλάκα πλάκα σε GSR φίλου μπήκε κινέζικη gel των 50€ και 4 χρόνια τώρα είναι άψογη.Σημειωτέον ότι το μηχανάκι το έχει μόνο για ταξίδια και το βάζει μπρος μια φορά το μήνα,όταν είναι να βολτάρει!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ αλλά

όταν όμως πληρώνεις τον κινέζικο πολλαπλασιαστή της Bmw για Γερμανικό αλλά η ποιότητα και κατασκευή του είναι ''κινέζικη'' και Κινέζικη αντίστοιχα, είναι θέμα. (και μάλιστα όταν και η μαμά εταιρία κάνει τη κινέζα)
    Ορθώς αλλα....οταν χαλασει κατι που εχει το εκάστοτε λογκο επανω BMW,APRILIA κλπ κλπ μπορεις να πεις κατι για την ποιοτητα κατασκευής αλλα οταν αγοραζεις καθε αυτου κινεζικο τοτε ας προσεχες γιατι ειναι επιλογη σου και τελος..
    Μην παρεξηγηθώ εε δε μου τρεχουν απ τα μπατζάκια και εχω παρει και φλασακια κινεζικα και μπλιμπλικια αλλα μεχρι εκει..οταν εχει να κανει με πραγματα οπως μπαταριες προτιμώ να τα δωσω και να χω το κεφαλι μου ησυχο..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Είμαι μάλλον από τους τυχερούς. Haijiu πάνω στο μηχανάκι 4 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα με αρκετές μέρες ακινησίας. Τη 4η χρονιά την έβαλα μερικές φορές σε συντηρητή.

Φέτος την άλλαξα προληπτικά, επειδή θα έλειπα σε ταξίδι ενός μήνα και ήθελα να εξαλίψω πιθανότητα προβλήματος. Τη μπαταρία όμως πλέον τη ξαναφόρτισα και τη χρησιμοποιώ για να δουλεύω διάφορα χαζά εργαλειάκια που χρειάζονται τάση 12V.
    Οχι, δεν είσαι τυχερός και εγώ άτυχος σε σχέση με την μπαταρία.. αν είχες Varadero που χρειάζεται πολύ ρεύμα εκκίνησης στιγμιαία, δεν θα ήσουν τυχερός... Όταν πάρει μπροστά το πρωί μετά δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξαναπάρει όσες φορές να την σβήσεις και να την ξαναβάλεις μπρος... την μετρήσαμε και σε συνεργείο. Λέει ότι έχει τις προδιαγραφές της YTX20A-BS αλλά στην πραγματικότητα είναι η YTX20L-BS... σου λέει ο Κινέζος.. για ένα γράμμα θα τα χαλάσουμε τώρα;

Απλά έχει άλλες προδιαγραφές και ο Κινέζος την δίνει με άλλες προδιαγραφές ως εναλλάκτη της YTX20A-BS
    Τελευταία τροποποίηση από Coyote.V; 17/11/2016 στις 12:13.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Μάλλον θα την έχει πατήσει για τρίτη φορά (third)
    Πλάκα πλάκα σε GSR φίλου μπήκε κινέζικη gel των 50€ και 4 χρόνια τώρα είναι άψογη.Σημειωτέον ότι το μηχανάκι το έχει μόνο για ταξίδια και το βάζει μπρος μια φορά το μήνα,όταν είναι να βολτάρει!
    Είμαι σίγουρος 100% ότι την έχει σε γκαράζ όπου η θερμοκρασία δεν πέφτει αρκετά την νύχτα για να την γονατίσει.. εγώ έχω μόνο αυλή και την σκεπάζω.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    κογιότ, μάλλον ατύχησες φίλε.
    είχα και γω χαιτζιου πως σκατα τις λενε, σε 2 μηχανακια (ΧΤ & Ζ).στο ΧΤ συγκεκριμένα που το'χουμε μια δεκαετία,παίζει να ήταν και πάνω απο 5-6 χρόνια η μπαταρία αυτη πανω του.Το μηχανακι κοιμοταν παντα έξω χειμωνα καλοκαίρι.
    Μπορεί στα κρύα να μην έπαιρνε με την πρωτη μιζιά,αλλά ποτέ δεν με άφησε.

Όταν ηρθε ο καιρός για αλλαγή προτίμησα τις Varta και με πολύ λιγότερα λεφτα απο το πενηντάρικο που έσταξες.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Βασικά δεν ατύχησα γιατί η Α έχει cca 270 και η L cca 240. Αυτά τα 30cca κάνουν την διαφορά στο Varadero που τα χρειάζεται στιγμιαία.
    Σαν μπαταρία λειτουργεί κανονικά.
    Απλά έπεσα στην περίπτωση που για ένα γράμμα την δίνουν εναλλακτή.. από το εργοστάσιο.

Μπορείς να καταλάβεις τι έπαθα από αυτά που γράφω..... Γαμώ την Κίνα μου μέσα; &@%$#@@&& !!!

cca είναι το ρεύμα εκκίνησης.

Το έψαξα το θέμα δίνει την ίδια μπαταρία η Haijiu και για την YTX20A-BS και για την L .... Βασικά την ονομάζει ΗΤΧ20-BS.

Τρεις haijiu μέχρι τώρα,νο προμπλεμ..
    Είσαι άτυχος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Τρεις haijiu μέχρι τώρα,νο προμπλεμ..
    Είσαι άτυχος
    Το ξαναγράφω χρειάζομαι 270cca τα οποία δεν μπορεί να μου τα δώσει όταν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από 10°C. Μόλις ξυπνήσει το πρωί από τον ύπνο μπορείς να την ανάβεις και να την σβήνεις όλη μέρα χωρίς να κάνεις ούτε ένα χιλιόμετρο.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον... κατα τις 7 τωρα το απογευμα...
    από Runner Ducati στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2005, 09:13
  2. ατάκες κατά την διάρκεια του σεξ
    από sevax στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 00:42
  3. Συναντηση κατα Ηπειρο μερια.......
    από BMW1150 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2005, 22:15
  4. Κατα-σταση Η Αντι-σταση