Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Κινδυνος!!!!!!

Φίλος των Ίππων Το avatar του/της filippos_hornet
    απιστευτη!!!!

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

και γαμώ τις φωτό!!!

ρε γίνονται αυτα ρεεεεεΕ????

όσο για σένα σκατο-λύκε.. μη νομίζεις οτι δε σ'ακουσα....

ναι ρε θα ήθελα varadero, αλλά με τον εξοπλισμό που έχω ήδη!!!!!!!!!!!!!!!!!! και όχι με jokey καπελάκι.. άσε που δεν είμαι trendy και ποτε δε θέλω να γίνω!!!! κλασσικό τζιν, μποτάκι μπλουζάκι...

α και κάτι άλλο ΟΥΣΤ!!!!
    Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_hornet
    εχω αρχισει να αναρωτιεμαι τι ειναι πιο επικινδυνο τα ταξι, τα αυτοκινητα, τα φορτηγα, ή τα υπολοιπα μηχανακια;

ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_hornet
    απιστευτη!!!!

Μου θύμησε τον τρόπο που φοράγαμε το κράνος στο στρατό στις βολές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
    Μου θύμησε τον τρόπο που φοράγαμε το κράνος στο στρατό στις βολές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εμενα του χιπ χοπ ραπερς με τα καπελακια αναποδα.... ΥΟ ΜΑΝ.

χαχαχχαχαχα

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    πάλι καλά που δεν έκανε κανα άλλο περίεργο!!!

χεχεχεχεχεΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Νέο μέλος
    Παιδάκια καλά θα κάνατε πριν γράψετε οποιαδήποτε μαλακία σας έρθει στο μυαλό να βάλετε τη γκλάβα σας να δουλέψει λίγο.
    Όταν λοιπόν γενικεύτε για varadero και bmw καλά θα ήταν να φέρετε στο νου σας ποία μηχανάκια είδατε περισσοτερο στη τελευταία σας εκδρομή, για να μη πώ γενικότερα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς.
    Sorry μάγκες, αλλα εγώ δε θεωρω τον εαυτό μου επικίνδυνο κυκλοφορόντας κάθε μέρα με varadero, κράνος μπότες, μπουφάν,γάντια όταν βλέπω ένα τσούρμο ξεβράκωτους να κάνουν καγκουριές!

ρε συ sef... διάβασε ξανά το αρχικό ποστ.... και τα υπόλοιπα..... Αν είπε κανένας ότι ΟΛΟΙ με τα εν λόγω μηχανάκια είναι έτσι, τότε έχει πει μαλακία..... οι περισσότεροι όμως έτσι είναι.... και δυστυχώς δεν ξέρουν ούτε τι καβαλάνε ούτε τι δυνατότητες έχει....

και οι ξεβράκωτοι κάγκουρες είναι μια άλλη ιστορία... μαλάκες και αυτοί......
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Νέο μέλος
    Αρχηγέ μου υπάρχουν κάγκουρες με παπία, με σκούτερ, με on-off, με cruiser, με supersport εσείς γιατί τα βάζετε μόνο με varadero και bmw?
    Εμένα ξέρεις πόσο με καθυστερούν ακόμα και στο δρόμο για τη δουλειά μου (Κηφισσός, μη τρελενόμαστε) οι διάφοροι ξεβράκωτοι με τη τελική των 70 χ.λ.μ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς όλες οι κατηγορίες μοτοσυκλετών έχουν κάγκουρες και άσχετους..... και τα δύο είδη οδηγών(???) είναι επικίνδυνα για διαφορετικούς λόγους.... Η κατηγορία των μεγάλων on-off λόγω μεγέθους, κόστους αγοράς, πουλ μουρ κτλ συγκεντρώνει πολλούς άσχετους ψιλογιάπηδες 30+ 40- 40+ που φαίνονται από μακρυά.....
    Δεν είναι όμως ταμπέλα "ΟΔΗΓΑΩ ON-OFF ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ" για όποιον έχει τέτοιο μηχάνημα.....
    Ξαναλέω πως μαλακοπίτουρες υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες και λόγω καιρού γίνονται περισσότεροι.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

100%

den exo n apo tipota allo para oti sinfono 100% me tous prolalisantes...ite aytoi exoun BMW i VARADERO. To themma einai ena.
    Oi epoxiakoi einai kai pali edo!!!
    Ta kranoi ksafnika eksafanistikan kai edosan ti thesi tous se mayra dermatina jokey kai mayra trendy gialia hlioy.
    Oi kagkouries stous dromous apo ditroxoys ksanarxisan kai meis edo na tous vlepoume na mas prospernangematoi kamari me 120 stis poleis kai me ti ksanthia barbi piso na tis pernei ta malia o aeras.
    Oi theseis mposta sta paraliaka kafe ksafnika kai aytes eksafanistikan
    To sprai alisidas edose ti thesi toy se ayto gia to gyalisma !

Ena tapeinos transalpas pantos kairou pou to taleitaio dekamino exei klanei 14.000 klm

Φίλος των Ίππων Το avatar του/της filippos_hornet
    Σαν δημιουργος του αρχικου ποστ θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα καμια προθεση να γενικευσω για κανενα μοντελο μηχανης.

Το ποστ το ξεκινησα γιατι τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι λογω καιρου κυκλοφορουν ολο και περισσοτερα μηχανακια με ολο και λιγοτερο εξοπλισμο. Οι ιδιοκτητες δεν δινουν απαραιτητη προσοχη ουτε για την προστασια τους ουτε για την συμπεριφορα τους στο δρομο.

Φυσικα οι ασχετοι οδηγουν ολα τα μηχανακια και δυσφημιζουν ολους τους μοτοσυκλετιστες και οχι τις μοτοσυκλετες. Ανεβαζουν ολα τα αρνητικα στατιστικα και μας κανουν στοχο για τον υπολοιπο κοσμο.

Ας ειμαστε ολοι καλα, να προσεχουμε και σιγουρα καποιους απο τους ασχετους θα επιρρεασουμε στη πορεια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Re: 100%

Αρχικά δημιουργήθηκε από transalper600
    exei klanei 14.000 klm

Καλά τους έκανες!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι είτε θέλουμε να γενικεύσουμε είτε όχι, το έχω πει πολλές φορές ότι οι οδηγοί varadero δεν φοράνε σχεδόν ποτέ κράνος!

Αν και σήμερα που είχε ωραίο ήλιο δεν φορούσε σχεδόν κανείς κράνος.

Τι μυαλό κουβαλάνε οι ανόητοι;
    Θάνος..

Νέο μέλος
    Gia xara se olous
    Neos sto forum kai meta apo osa diavasa den antexa kai sas para8etw kati pou akousa prin 2-3 meres.
    Typos asxetos apo moto agorazei mia olokainourgia kai ti mostrarei stin parea tou. Kapios pio empeiros tou proteinei na anevei stin Athina gia service (ston antiproswpo) ka8ws stin poli mas - lypamai pou to grafw - den yparxei texnognwsia sto xwro. Ti apantaei loipon o typos? "Den paw Athina! FOVAMAI!!" An einai dynaton!!!!!!!!!!!!!!!!
    Kai mi xeirotera....

PS. Eimai apo Tripoli kai einai toso makria h Athina!?

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προσοχή κίνδυνος
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 19:29
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 07:34
  3. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 23:24
  4. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 21:19