στη μπαταρία παίρνει το μόνιμο ρεύμα.
ο συναγερμός αυτός αν δεν γυρίσεις το κλειδί μόλις αφοπλίσεις ξαναοπλίζει εντός 30δευτερολέπτων αν δεν γυρίσεις το κλειδί στο on.
το kill σκοτώνει αυτή τη διαδικασία όπλισης....
δε ξέρω αν έχετε πλέον εικόνα του γιατί το συνεχόμενο kill switch τον ζόρισε.
Είναι από τους συνάγερμους που οπλίζει μόνος του όταν σβησεις την μηχανή?
κάνε λίγο κράτει και ξαναδιάβασε.
η μόνιμη παροχή ειναι απο τη μπαταρια.
για να δει ο συναγερμός αν έβαλες μπροστά εντός 30δευτερολέπτων παίρνει σήμα από τη γραμμή του διακόπτη του κλειδιού. η εγκατάσταση σωστά έγινε.
λογικα εφοσον ο τυπας επαιζε καθε 3 και λιγο με το kill switch μου σκισε τη μοναδα.....θα μου πεις είναι δυνατόν τέτοια ευαισθησία;
οκ θα σου απαντήσω 3 χρόνια παίζει ο συναγερμός...ίσως ήταν η ώρα του....ίσως το επισπεύσαμε έτσι.
Αν είναι σωστά συνδεδεμένος τότε θα είχες πρόβλημα με το άνοιξε κλείσε του κεντρικού διακόπτη και όχι με το κιλλ. "Αν είχες", γιατί δεν βλέπω τον λόγο να δημιουργήσει πρόβλημα.
Από την άλλη καταλαβαίνω τα νεύρα για το τσάμπα 25άρι και με μια βλάβη παράλληλα. Όμως σκέψου το καλύτερα αν συνδέονται αυτά που λες... Είναι απαράδεκτο για ένα συναγερμό να κολλήσει με αυτόν τον τρόπο.
θα του δώσω ακόμα μια ευκαιρία μόλις φύγω απο τη δουλειά να του δώσω ασφάλεια, ρεύμα και να τον ξανασετάρω.
είδωμεν.
Διάβασε το manual για να δεις αν γίνεται reset ή όχι, αν έχει εσωτερική μπαταρία τότε με απλό κόψιμο του ρεύματος από την ασφάλεια της μπαταρίας δεν κάνεις τίποτα.
Τον αντιπρόσωπό εδώ βρε άνθρωπε, όχι τον κατασκευαστή!![]()
δεν υπαρχει αντιπρόσωπος Ελλάδα.
Θα δοκιμάσω να στείλω ένα email εδώ
http://www.spy-europe.nl
Μπορει να εχει ρυθμιστει η ευαισθησια του πολυ χαμηλα με αυτη την διαδικασια που εκανε αυτος με το ανοιγοΚΛΙΣΜΑ ,, Για τσεκαρε το μανουαλι..Ετσι την ειχα παθει κ εγω μετονμετα ,,εκανα κατι δοκιμες κ μετα τα χε παρει ο συναγερμος κ δεν επαιζε καθολου...
αυτό με την ευαισθησία του κραδασμικού ήταν το πρώτο που ρύθμισα μετά τα πρώτα προβλήματα.
ανησυχώ μήπως η ευαισθησία την άκουσε από το ρεύμα και δεν επιδιορθώνεται.