Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Δίπλωμα και Ασφάλεια...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreaspetr Προβολή μηνύματος
    η ασφαλεια δεν βγαινει με βαση την αδεια του οχηματος?
    το αυτοκινητο στην οικογενεια ειναι στο ονομα του πατερα μου,το αγροτικο στης μανας μου και το παπι στου αδερφου μου.
    εγω μπορω να οδηγησω καποιο ?
    Αν έχεις το κατάλληλο δίπλωμα οδήγησης, (για κάθε συγκεκριμένο όχημα....) ασφαλώς και μπορείς.
    Προσοχή θέλει εάν π.χ. έχεις μεν δίπλωμα μοτό εδώ και 10 ας πούμε, χρόνια αλλά έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου μόνο ένα χρόνο, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ το επασφάλιστρο που συζητάμε εδώ, στο αμάξι που σκοπεύεις να οδηγάς.
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από noodles Προβολή μηνύματος
    για να μην ανοιγω νεο θεμα:

φιλος πηρε μηχανη στο ονομα της μανας του (δε ξερω πως εγινε και αν ειναι παρανομο η οχι), η οποια δεν εχει διπλωμα για κανενα 2κυκλο.
    η ασφαλεια εχει βγει κανονικα στο ονομα της (αλλο ακυρο και αυτο).

του λεω πως δεν ειναι καλυμενος ουτε αυτος ουτε η μαμα σε περιπτωση ατυχηματος και θα μπλεξουν ασχημα. καλυτερα να παρει το μοτο στο ονομα του και να κανει ασφαλεια σαυτον.
    κανω λαθος? γινεται να τον καλυπτει η ασφαλεια ετσι οπως τα εχει κανει?
    Οχημα μπορει να εχει στην ιδιοκτησια του ο οποιοσδηποτε ακομα και η γιαγια μου που ειναι 96 χρονων μπορει να εχει στο ονομα της μια GSXR. Να το οδηγει ομως μπορει μονο καποιος που εχει το αναλογο διπλωμα αλλιως σε τροχαιο με σωματικες βλαβες εχει μπλεξει και αυτος και ο ιδιοκτητης οπως πολυ σωστα ειπε ο σουτερ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από I-want-a-moto Προβολή μηνύματος
    Aπλά για την ιστορία να αναφέρω πως πήγα με το δίπλωμα μου στην ασφαλιστική το φωτοτύπησαν πλήρωσα το επασφάλιστρο και 3 μέρες μετά μου δώσαν ένα κ@λ@χαρτο!!! Το οποίο δεν αναφέρει κανένα στοιχείο δικό μου ή της μοτοσυκλέτας και που το οποίο είναι περισσότερο απόδειξη λιανικής παρά οτιδήποτε άλλο (αναφέρει κωδικό της ''κανονικής'' ασφάλειας την οποία ''συνοδεύει'').Και η ασφάλεια παραμένει κανονικότητα στο όνομα του πατέρα μου οπότε εμένα τι σκ@τ@ με θέλανε δεν θα μάθω ποτέ... Λες και θα έλεγα και ''ψεματα'' για να πληρώσω το επασφάλιστρο λες και έχω λεφτά για πέταμα... Ειλικρινά δεν βγάζει λογική ναι οκ κύριος έχεις δίπλωμα ναι έχω ωραία θες ασφάλεια ναι θελω ωραια τόσο και τόσο νταξεί εντάξει α υπάρχει νεος οδηγος ναι υπαρχει α τοτε συν τοσα ωραια τελος καληνύχτα. Και ειναι ολοι καλυμένοι!!!
    Εισαι και φακελωμενος και καλλυμενος. Τι προβλημα υπαρχει δεν μας εχεις δωσει να καταλαβουμε ακομα. Ξερεις σε ποσες υπηρεσιες εισαι φακελωμενος σαν ελληνας πολιτης? Στα παντα. Καλως λοιπον εκανες και το εδωσες και σωστο χαρτι σου δωσανε μιας και ηταν το τιμολογιο πληρωμης και ολα γινανε νομιμα. Προχωρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Αν έχεις κατάλληλη άδεια οδήγησης και δεν είσαι νέος οδηγός, ναι.

Πληροφοριακά, η Αnytime ασφαλίζει χωρίς να ζητήσει άδειες. Βασίζεται απλά σε ό,τι δηλώνεις.
    Μπλιτζες με νευριαζεις με την ενιταιμ.... Και νομιζεις οτι εισαι καλυμμένος ετσι? Εισαι στην πιο αχρηστη εταιρεια σε αποζημειωσεις εβερ. Σου ευχομαι να μην το μαθεις ποτε. Direct εχει και η Allianz, πηγαινε εκει καλυτερα εχει και καλυτερα ασφαλιστρα και ειναι και γαματη εταιρεια! ωχουναπουμε....

Η Ιντεραμερικαν σου πεταει το μπαλακι της ευθυνης οποτε αν γινει στραβη την εκατσες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Νεότερο των 2 ετών.....
    Του ενος ετους στην πλειοψηφια των εταιρειων.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος
    Μπλιτζες με νευριαζεις με την ενιταιμ.... Και νομιζεις οτι εισαι καλυμμένος ετσι? Εισαι στην πιο αχρηστη εταιρεια σε αποζημειωσεις εβερ. Σου ευχομαι να μην το μαθεις ποτε. Direct εχει και η Allianz, πηγαινε εκει καλυτερα εχει και καλυτερα ασφαλιστρα και ειναι και γαματη εταιρεια! ωχουναπουμε....
    Το ανέφερα μόνο επειδή κάποιος έγραψε ότι δεν είναι δυνατό να ασφαλιστεί κάποιος χωρίς να καταθέσει τα επίσημα έγγραφα. Ε είναι. Δεν το έγραψα για καλό, απλά ξέρω ότι συμβαίνει με τη συγκεκριμένη ασφαλιστική, πιθανότατα και με άλλες.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αποζημίωση, ωστόσο. Αλλά θα δω και την Allianz.
    Life begins at 45°.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WiSe Προβολή μηνύματος

Του ενος ετους στην πλειοψηφια των εταιρειων.
    A, μπορεί....στην Εθνική πάντως που ασφάλισα την γυναίκα μου ήταν για 2 ετών δίπλωμα
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2009, 00:44
  2. Διπλωμα και Αγορα.........!!!
    από Paris7 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2009, 16:57
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 18:18
  4. Κλειδαριές και ασφάλεια κλοπής