BROCKHAUS-HEUER μέγγενες έχει την αντιπροσωπία και στοκ αυτός:http://kpapadimitropoulos.gr/?page_id=146 στον Πειραιά.
Wilton δεν έχω βρει ακόμα.....
Αν η τιμή της είναι ανάλογη της καταγωγής της, οκ, διαφορετικά γιατί να πληρώσω κάτι για made in Germany χωρίς να είναι; Πάω σε Kanca π.χ. που έχει τα μισά λεφτά.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
ντιζα μπορεισ να αλαξεισ πουλανε ετοιμεσ 80 ε 200μμ
Για να μην ανοίγω θέμα καινούργιο,μπας και υπάρχει κάποιος που μπορεί να κολλήσει μια μικρή μέγγενη που έχω;
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Uppp!
Εχω μια μεγγενη powerfix...
Μεχρι στιγμης με καλυπτε μιας και δεν εχω απαιτησεις πολλες.
Αλα εχει πολυ τζογο! Μεχρι να σφιξει κατι η κινουμενη σιαγονα κουνιεται περα δωθε, ασε που την ειχα ανοιξει παλιοτερα, δεν θυμαμαι τι ειχε παθει οποτε δεν ειναι για πολλα!
Ουτε για πολλα λεφτα ειμαι να ξοδεψω αλλα απο τα 25€ του lidl μπορω να δωσω ισως και τα τριπλα τετραπλα για μια αξιοπρεπη βασικη μεγγενη.
Μηχανουργικα δεν κανω, απλες εργασιες.
Μαλλον για kanca κοιτω, αλλα θελω να ξερω αν εχουν τζογο ολες, οι συγκεκριμενες ή ειναι απλα «προτερημα» των powerfix?
Τα πρόσθετα σαγόνια είναι αναλώσιμα. Για αυτό κάποιες μέγγενες έχουν βιδωτά. Όταν χαλάσει η ρίκνωση, να μπορείς να τα αλλάξεις, χωρίς να αναγκαστείς να αλλάξεις όλη τη μέγγενη. Εγώ προσωπικά, ταλαιπωρημένα μάγουλα έχω δει, σπασμένα όχι. Αλλά και να έβλεπα, θα είχαν σπάσει επειδή είναι βιδωτά και κατά πάσα πιθανότητα όχι σφυρήλατα.
Θέλω να πω ότι τα βιδωτά υπάρχουν για το φόβο της σταδιακής έλλειψης ρίκνωσης, όχι επειδή σπάνε.
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Εννοώ ότι η μέγγενη, σαν εργαλείο, είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στη κακομεταχείριση, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι ανεπίτρεπτο να σπάσει κάτι γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό.
Τα βιδωτά μάγουλα, επίσης είναι ανεπίτρεπτο να σπάνε. Είναι βιδωτά γιατί κάποια στιγμή χάνουν τη ρίκνωση, όχι γιατί μπορεί να σπάσουν.