Τολη.
Ο kfl μου ,χάνει ζουμιά από το βίδακι του αέρα.
Ξέρεις αν έχει εκεί κάποιο τσιμουχακι;
Τολη.
Ο kfl μου ,χάνει ζουμιά από το βίδακι του αέρα.
Ξέρεις αν έχει εκεί κάποιο τσιμουχακι;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δεν έχει.Και εντελώς να το βγάλεις κανονικά δε στάζει απο εκεί.Αλλού έχει γίνει η μπινιά και στα σκάει εκεί.Αν έβγαζε απο εκεί τότε θα σου έβγαζε και απο τη πλαινή του αέρα.Δες αν το peek insulator είναι στη θέση του και τσέκαρε τεα orings καλού κακού.
Φίου φίου φι φι φίου
Αμέσως εσύ. ......
Σε λίγο καιρό θα βρίσκω ζουμιά και στις παντόφλες. ....
![]()
βγάλε τη βίδα και ξαναβάλε την.Πιστευω όμως πως το κάτω oring της βάσης έκλασε και τρέχει απο εκεί και απλά μαζευεται σιγά σιγά απο κάτω.
Μια ο Cthulhu,μια ο Kayfun,δε σε θέλει ο ατμος ρε φίλε ξεκίνα πάλι το κάπνισμα.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Ρε παιδες, καταφερνετε και ατμιζετε 10-12 ml την ημερα ? Σαν πολυ δεν ειναι ?![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
kayfun lite+ τεμάχια 2
kayfun five pawns τεμάχιο 1
όλοι βαίνουν καλώς (αυτή την εποχή βέβαια)![]()
PFC
Ερώτηση.
Όταν φτιάχνουμε αντίσταση kanthal, πρέπει να την κάψουμε όπως είναι πριν βάλουμε βαμβάκι;
Αν ναι, πως. Δηλαδή πόσα πατήματα;
Την καις για να δεις αν έχεις κάπου hotspot.
Πρέπει να ανάβει από μέσα προς τα έξω ομοιόμορφα.
δεν ξερω αν ειμαι πολύ καλος στο να στησω αντισταση αλλα μια φορά μονο ειχα hot spot σε ποδαρακι. Μου κάνει εντυπωση που ο κοσμος καιει ακομη αντιστασεις. Τουλαχιστον την απλη μονη κανθαλ. εγω κάνω 5-6 σωστες σπειρες, την βαζω πανω, την ζεσταίνω χωρις να κοκκινησει ποτε 2-3 φορές, κάνω ισες τις αποστασεις με το λεπτο κατσαβιδάκι, κανω και μερικα ντριγκι ντριγκι (αυτα βοηθανε στα hotspot λεει ο μυθος) και τελος.
Την επόμενη φορά που θα φτιάξω αντίσταση, θα την βγάλω μία φωτογραφία.
Ελατήριο κανονικό χωρίς εργαλεία!
Πατέντα στην πατέντα.
Πάντως καίει κανονικότητα.