είσαι λάθος σε πολλά σημεία που τώρα βαριέμαι να αναλύσω. Είπα την άποψή μου και αιτιολόγησα. Κάποια άλλη στιγμή σε ανάλογο θέμα που δεν θα είμαι λιωμένος από την δουλειά ευχαρίστως να το κουβεντιάσουμε. Αλλά μια ερώτηση θα στην κάνω. Αν οι δίσκοι απομονώνουν 100% τι το χρειάζονται το λάδι για να μειωθεί η αντίσταση στο παράδειγμά μου?
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ωωω εμείς οι κοινοί θνητοί που δεν οδηγούμε μπανιε.....εεε BMW....δεν γνωρίζουμε το άθλημα..show as the way....ζητώ οι καρφωτές...ζητωωωωω....και ούτε λόγος για μίζα εε..κατηφόρα συμπλέκτης ταχύτητα και πήρε....hardcore να ουμ καιτς
Να γιατί boxer γατάκια του αγρου δε θες καν συμπλέκτη
Τι Dct και φλώριες ρε..![]()
Τελευταία τροποποίηση από o teos; 26/11/2016 στις 21:04.
Throttle that mysterious friend of ours
Το λάδι οι δίσκοι το χρειάζονται για τι με παρουσία λαδιού είναι σχεδιασμένα να λειτουργούν τα υλικά τους, αφενός για να πιάσουν τις τριβές που πρέπει και όχι περισσότερη ή λιγότερη απόσο πρέπει, αφετέρου για απαγωγή θερμότητας σε αυτό. Όχι γιατί κάνουμε παραδείγματα και πειράματα εμείς, να σπρώχτο σβηστό, να κράτα το αναμένο...
Δεν έγραψα πουθενά για 100% οπότε ξεκινάς το ερώτημά σου με άκυρη υπόθεση. Αν -ας πούμε- έχει τρόπον τινά 95% απομόνωση όσο δουλεύει το μοτέρ και ''φυσάει'' λάδι ανάμεσα στους δίσκους, μόλις το μοτέρ σβήσει η απομόνωση πάει στο 70%. Η διαφορά αυτή, είναι λόγω του λαδιού όμως, και όχι αν απομονώνει ή όχι ο συμπλέκτης, σου εξηγώ δλδ ότι αποδίδεις λάθος αίτιο(=δεν απομονώνει πλήρως ο συμπλέκτης) σε σωστό φαινόμενο(δεν σπρώχνεται εύκολα ο τροχός).
Μίλα καλά, μιλά ωραία κύριος...
Ααααακούς εκεί... Χοοντα...
Προκαλείς περισσότερες φθορές, δε θα πάθει κάτι άμεσα αλλά οι φθορές δρουν αθροιστικά. Καλό είναι να το αποφεύγεις. Με κλειστό το γκάζι όσες στροφές και να έχει ο κινητήρας δεν δίνει καύσιμο, οι πεταλούδες είναι κλειστές. Ανάλογα το πρόγραμμα, μπορεί να ψεκάσει ελάχιστο καύσιμο μάλλον για ψύξη, αλλά η ποσότητα είναι αμελητέα.
Sent from me using a computer.
Κατηγορηματικά όχι στην μότο με συμπλέκτη μιας και δεν μπορείς από πέμπτη να βάλεις νεκρά.
Στο αμάξι μερικές φόρες το κάνω, μόνο στην Αττική οδό.
5 χιλ μου βγάζει με νεκρά, και υπερβαίνοντας και το όριο ταχύτητας 10με 20 χιλ.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Με βασάνισες ρε κιορατά πρωινιάτικα και κυριακάτικα. Με βασάνισες γιατί είναι βάσανο να ξυπνήσεις τον Γιαννάκη τον γείτονα με το ξηροκάμπανο, πρωί. Και άντε να περιμένεις να φτάσει η εντολή στο μυαλό του, και να περιμένεις να ντυθεί και να κατέβει. Βάσανο σου λέω. Αλλά τελικά κατέβηκε και πήγαμε στο μηχανάκι του (ο Θεός να το κάνει μηχανάκι, Ντουκάτι είναι χαχαχα) και κάναμε κι εκεί το πείραμα.
Μάντεψε...... Τα ίδια αποτελέσματα, με ταχύτητα και πατημένο συμπλέκτη ο πίσω τροχός δυσκολεύεται να γυρίσει,με νεκρά γυρίζει με πολύ μεγαλύτερη ευκολία.
Άσχετα βέβαια με αυτό, η απάντηση στην ερώτηση που έβαλε ο φίλος είναι "ναι υπάρχει φθορά των δίσκων" ακόμα κι αν δεχτούμε το δικό σου 95% απομόνωση. Σωστά??
Τώρα πίνουμε το καφεδάκι μας μαζί με τον Γιάννη, το καφεδάκι που του έταξα για να κατέβει να κάνουμε πειράματα στο μηχανάκι του. Γελάει ο μάπας και απολαμβάνει καφέ από τα χεράκια μου.
![]()