Παρέα καλησπέρα!
Την περασμένη Τετάρτη είχα ένα ατυχηματάκι, δεν χτύπησα, είμαι σώος κι αβλαβής και φορούσα όοοοολο τον εξοπλισμό μου.
Την πλήρωσε, βέβαια, το cbf-άκι για λογαριασμό μου...
Συγκεκριμένα, η ετυμηγορία του μηχανικού είναι στραβός σταυρός και ίσως τιμονόπλακα. Οπότε και μου πρότεινε να τα αλλάξω, παρέα με τα ρουλεμάν.
Ο προβληματισμός μου: σε τέτοια περίπτωση δεν θα έπρεπε να λύσει το τιμόνι να κοιτάξει μήπως και άλλα εξαρτήματα έπαθαν βλάβη; Διότι η ετυμηγορία έγινε με.. "το μάτι".
Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό το εγχείρημα θέλει κόπο και χρόνο, αλλά αναρωτιέμαι εγώ ο άσχετος και λέω: "Παρήγγειλε τα ανταλλακτικά, το λύνει, και διαπιστώνει ότι χρειάζεται κι άλλα πράγματα που στραβώσαν, χαλάσαν κλπ κλπ, δεν θα πρέπει να το ξαναλύσει; Δεν θα παραγγείλει τα υπόλοιπα ανταλλακτικά; Κι εν τέλη... εγώ πότε θα έχω πίσω το μηχανάκι μου;"
Ποια η άποψη σας/γνώση σας επί του θέματος; Ποιος είναι ο "σωστός" τρόπος να βγάλει την ετυμηγορία του ο μηχανικός; Να το λύσει, να δεί τι έχει σπάσει, τι θέλει αλλαγή κλπ κλπ; Ή να το δεί αφού έρθουν τα ανταλλακτικά, και μετά ότι άλλο βγάλει έξτρα; Κι εμένα θα με επιβαρύνει δις για την διπλή δουλειά; Ή είναι διπλή δουλειά εξαρχής, οπότε και θα την χρεώσει ανάλογα, κάτι που θεωρώ εύλογο...