Μέλη έχει κάπου τριάντα χιλιάδες το φόρουμ; Ενεργοί όμως δεν είναι όλοι. Οπότε αυτό που ζητάς δεν είναι γνωστό σαν αριθμός. Το ίδιο ισχύει και για άλλα φόρα, το ότι γράφτηκε κάποιος δεν σημαίνει ότι συμμετέχει.
Μέλη έχει κάπου τριάντα χιλιάδες το φόρουμ; Ενεργοί όμως δεν είναι όλοι. Οπότε αυτό που ζητάς δεν είναι γνωστό σαν αριθμός. Το ίδιο ισχύει και για άλλα φόρα, το ότι γράφτηκε κάποιος δεν σημαίνει ότι συμμετέχει.
Τέλος πάντων,ας αφήσουμε το πόσες απαντήσεις θα χρειαστώ και θα βγάλω άκρη εγώ με αυτό το κομμάτι...
Γενικά όπως είπα βλέπω οτι υπάρχει ''κίνηση'' στο φόρουμ κ είναι κ ο βασικότερος λόγος που το επέλεξα!
Εσύ προσωπικά,θα έμπαινες στη διαδικασία να απαντήσεις? Και από την εμπειρία που έχεις εδώ μέσα,πιστεύεις οτι θα υπάρξει ανταπόκριση?
Σε ευχαριστώ! Ελπίζω να βγει και ωραίο!![]()
αχαχαχαχαχα τέλεια! Οπότε εσένα θα σε βάλω να το συμπληρώσεις καμιά δεκαριά φορές!:rotflmao:
Μια χαρά δείγμα είσαι!
Νομίζω ότι όσοι στο παρελθόν, καλή ώρα όπως εσύ, ζήτησαν απο τα μέλη να συμπληρώσουμε κάποιο σχετικό ερωτηματολόγιο, δεν έμειναν δυσαρεστημένοι απο την ανταπόκριση.
Αν δεν κάνω λάθος πριν κανα διμηνο πάλι,κάποιος φοιτητής είχε βάλει κατι σχετικό με τους ντελίβερι.
Δεν ξέρω τι νούμερα ευελπιστείς να πιάσεις για δείγμα, αλλά νομίζω ότι βρισκουν συνολικά θετική ανταπόκριση.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
και την εργασία σου θα κάνεις και βόλτα με μηχανή θα κάνεις και γκόμενο/α είναι πιθανό να βρεις και για εργαλεία θα μάθεις και για ανακατασκευές θα μάθεις και για αφυγραντήρες θα μάθεις και για θερμοσίφωνες θα μάθεις και πολλά άλλα. Ανοιχτό πανεπιστήμιο είναι το φλόρουμ. Ένα σέξιον μαγειρικής λείπει (το οποίο συζητάει τώρα η διοίκηση να φτιάξει) και θα είμαστε πλήρεις.
Καλή επιτυχία εύχομαι αλλά με τους τρελάρες εδώ μέσα δύσκολο το βλέπω
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).