Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Aνεκδοτο!

Aνεκδοτο!

Ήταν ένας τύπος που νόμιζε ότι η γυναίκα του τον απατούσε ( είχε αρχίσει να ψηλώνει ανησυχητικά ) ...
    Αποφάσισε λοιπόν ένα βράδυ να την παρακολουθήσει για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ( με τα ίδια του τα μάτια κοινώς ) . Έτσι όταν βγήκε αυτή με το αυτοκίνητο , μπήκε αυτός σε ένα ταξί και την ακολούθησε . Σύντομα αντελήφθη ότι η γυναίκα του εργαζόταν σε ένα οίκο ανοχής .
    Λέει ο τύπος στον ταξιτζή : " Θες να βγάλεις ένα 20 χιλιαρό ; "
    Ο ταξιτζής αμέσως απαντάει : " Σίγουρα , τι θες να κάνω ; "
    Ο τύπος του απάντησε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μπει στον οίκο ανοχής , να αρπάξει τη γυναίκα του και να την φέρει στο ταξί .
    Έτσι πάει ο ταξιτζής μέσα και δυο λεπτά αργότερα η πόρτα του οίκου ανοίγει με μια δυνατή κλωτσιά και εμφανίζεται ο ταξιτζής τραβώντας μια γυναίκα που κλωτσάει , ρίχνει μπουνιές και τσακώνεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ταξί με τον ταξιτζή .
    Ο ταρίφας ανοίγει την πόρτα , πετάει τη γυναίκα μέσα στο ταξί και λέει στον τύπο : " Κράτα την ! "
    Ο άντρας την κοιτάει και φωνάζει στον ταξιτζή : " Τι έκανες ρε ηλίθιε ; Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου ! "
    " Το ξέρω " , απαντάει ο ταξιτζής , " Είναι η δικιά μου ... Τώρα πάω πίσω για τη δικιά σου ... "

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παρόμοια θέματα

1. Aνεκδοτο
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 18:43

Κανόνες δημοσιεύσεων