Δε μου αρέσει να διακόπτω αλλά θα σκάσω...που είσαι ρε άνθρωπε με τέτοια ταξιδαρα....2 ταξίδια έχω όνειρο να κάνω με μότο...Αυτό στην Ιαπωνία και το Eastcoast-West coast στας Αμερικας...παρακολουθώ και αναμένω συνέχεια...respect![]()
Δε μου αρέσει να διακόπτω αλλά θα σκάσω...που είσαι ρε άνθρωπε με τέτοια ταξιδαρα....2 ταξίδια έχω όνειρο να κάνω με μότο...Αυτό στην Ιαπωνία και το Eastcoast-West coast στας Αμερικας...παρακολουθώ και αναμένω συνέχεια...respect![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Ε ρε ζημια που μας εκανες βραδιατικα
Σε θαυμάζω φίλε
Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων-
Σ ευχαριστω πολύ που μπαίνεις στον κόπο να μας ταξιδέψεις μαζί σου...!!!!!
The road less travelled, is less travelled for a reason...
Είχαμε τόσα όμορφα ταξιδιωτικά φέτος και έρχεται η χρονιά να κλείσει ( ; ) με αυτό τώρα.
Φανταστικό, σε ευχαριστώ![]()
Φύγαμε...
Περιμένω με ανυπομονησία... Αγαπημένο μέρος μου (και κόλλημα) επίσης η Ιαπωνία![]()
Φύγαμε...
Είναι απίστευτα τα ταξίδια και τα χιλ που κάνεις!Νάσαι καλά να ταξιδεύεις σε καινούργιες άγνωστες διαδρομές !![]()
Απίστευτο ταξίδι!! Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι! Περιμενω τη συνέχεια made in Japan!
ωωωωιιιιμεεεεεε!!!!! Διαλήθηκα....
Δώσε πόνο!
I search, therefore I travel...
Σχόλια και κουβεντούλα σχετικά με την Ταξιδαρα του wanaka εδώ..
Speechless....Ευγε
μπορώ να γουρλώσω τα μάτια ?
![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Tι σχολια και κουβεντούλα να κάνεις ρε???
Στη λίμνη βαικάλη ήθελα να πάω από την εποχή του Κάμελ τρόφι
Δεν τα κατάφερα ποτέ και δεδομένης της κατάστασης δεν το βλέπω καν πιθανό
Πολύ καλογραμμένο πάντως και με μάτι ταξιδευτή ουχί τουρίστα της π....
![]()
ανανήψαντας
Μιλάμε για εντελώς αδιάφορα μερη.Μάλλον αναγκαίο κακό του καλού προορισμού.
Φίου φίου φι φι φίου