Εγώ να ξέρω από νωρίς ε. το απόγευμα θα πάω στην έκθεση και μετά αν είναι να ανηφορίσω.![]()
Εγώ να ξέρω από νωρίς ε. το απόγευμα θα πάω στην έκθεση και μετά αν είναι να ανηφορίσω.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Στο συγκεκριμένο σημείο, οι κάτοικοι είναι "ευαίσθητοι" με το παρκάρισμα στον πεζόδρομο και φωνάζουν με το παραμικρό την Δημοτική αστυνομία. Από μόνοι τους οι Δημοτικοί δεν γράφουν, αλλά πέφτει καρφωτη.
Ακόμη και στους δίπλα δρόμους, είναι δύσκολο το παρκάρισμα, ελλείψει χώρου για τους περιοίκους. Δύο φορές πήγα με μοτό, την μία προλαβα στο τσακ πριν με γράψουν και τα άκουσα γιατί "παίζουν παιδιά, δεν μπορούμε να περπατησουμε με τις παλιομηχανες σας" και την δεύτερη, τσακωθηκα με κάτοικο γιατί ενώ είχα παρκάρει νομιμότατα στον δρόμο (στον πιό πάνω απο εκεί που βρίσκεταιτο μαγαζί), με έβριζε που έβαλα την μοτοσυκλέτα σε χώρο που παρκάρει συνήθως αυτός.
Ηλεκτρικός και έχω το κεφάλι μου ήσυχο από τότε.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Στο επάνω χωριό αύριο λέει για ασθενή βροχή ετσι με βλέπω για κουτί ή κουτί και ηλεκτρικό.
Προτιμώ να δώσω το 10 άρικο 20αρικο εντός 10 ημερών στη δημοτική και να το βλέπω πάρα να το παρατήσω σε κάνα στενό μέσα...τόσο απλά.......αν βρέχει το πιο πιθανό κουτί και από εδώ...όχι τιποτα άλλο αλλά κάνει και βρωμοκρυο αντε να βραχεις κιόλας....
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Λοιπονε, μόλις πέρασα από εκεί. Δε παίζει πάρκινγκ εύκολο. Έχει λίγο χώρο επί της Α. Παύλου όπου η κλήση θα είναι δεδομένη. Αυτά.
Και εγώ 4τροχος είμαι, οπότε συλλογιεμαι που στο καλό θα το αφήσω... Τέλος πάντων, θα βρεθεί λύση.
Η αληθεια ειναι οτι μπροστα απο το μαγαζι παιρνουμε το ρισκο της κλησης, αλλά και στον σταθμο του ηλεκτρικου να τα αφησουμε δεν νομιζω οτι θα εχουμε θεμα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Πιστεύω ο Στέλιος Τερι θα έχει φωτογραφίες. Με τηλεσκοπικό φακό.
Ήταν άλλη μια υπέροχη βραδιά που οργανωσαν ο Αντώνης (antsoar), O Αλέξης (johmaru) και ο Μαρίνος (mariner). Μπράβο ρε παιδιά!!
Δυστυχώς, δεν είδα όλες τις παρουσιάσεις.
Μόνο του Κώστα, Χριστοφορου, Παντελή για την Ταξιδαρα που έκαναν μέχρι την Αρμενία και την παρουσίασαν εκπληκτικά και το ζευγάρι που.. Ταξιδεύει την ζωή του στο pin project... Απίστευτοι!!
Κριμα που έχασα τις κοπελιες με την απίστευτη Ταξιδαρα τους στην μακρινή και δύσκολη δεκαετία του 80....
Και πάλι μπράβο στα παιδιά που το οργανωσαν!! Το vol3 θα είναι ακόμα καλύτερο!!!
Όμορφα ήταν εψές.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την ιδέα-υλοποίηση
αλλά κ τους ταξιδευτές για τις πιπεράτες συνταγές ονείρων που μας πρόσφεραν.
![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
Ωραία ήταν,τρέξατε πολύ παιδιά για να γίνει αυτή η παρουσίαση και ευχαριστούμε για αυτό.
Κάθε ταξιδιωτικό ήταν διαφορετικό,όλα όμως είχαν ένα κοινό.Την αγάπη για το ταξίδι.
Ταξιδέψαμε μαζί σας.Άντε και στο επόμενο.
![]()