καλες οι συλλογες και ακριβες. αλλα πολυ στα σκληρα πεφτεις και χαλας λεφτα χωρις λογο. τα εργαλεια ειναι πορωση.
ας το παμε λιγο διαφορετικα. τι δουλειες εχεις σκοπο να κανεις; ξερεις τι εργαλεια χρειαζεσαι;
διοτι τα εργαλεια ειναι μεγαλος πειρασμος. πολλες φορες αγοραζουμε εργαλειο μονο και μονο επειδη μας αρεσει η εικονα. μην πεφτεις στην λουπα και μην νομιζεις οτι εχουμε nepros και dazwille. ολοι μας εχουμε ξεκινησει με κατι champion και noname.
κι ομως ακομα και τα noname αμα ξερεις να δουλευεις δεν θα σου παθουν ΤΙΠΟΤΑ. ειναι προτιμοτερο να ξεκινησεις λιγο πιο χαμηλα σε ανθρωπινες τιμες εργαλεια και σε προεκταση να παρεις ποιοτικοτερα κι ακριβοτερα ανταλακτικα για την μηχανη σου.
δεν μπορω να σου προτεινω τι να παρεις. μπορω ομως να σου πω. ανοιξε manual μηχανης και γραψε τι εργαλεια θελει και κανε μια σουμα. εκει θα κατασταλαξεις καλυτερα. και μετα θα ξερεις τι σου χρειαζεται. οποτε κανονιζεις και το οικονομικο σου.
εγω προσωπικα ειμαι κατα των συλλογων. δεν μου αρεσουν καθολου. βεβαια ειναι προσωπικη αποψη αυτο.
μην πεφτεις σε λουπα.
![]()