Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 48

Θέμα: Σύντροφοι μηχανόβιοι βασανίζομαι !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7

Σύντροφοι μηχανόβιοι βασανίζομαι !!!

Εδώ και ένα μήνα έχω ένα fly125 πριν απο αυτό είχα innova 125 (το καλό μου τώρα έχει πέσει στα χέρια του άκαρδου πατέρα ) γενικά σε μηχανάκια έχω κάνει 5000χλμ ... Το ερώτημα είναι πότε είναι η ώρα μου να αλλάξω και να πάω στο ΧΤ600Ε που έχω βάλει στο μάτι Γενικά ο μόνος λόγος να αλλάξω είναι για το δεύτερο άτομο (κοπέλα έχω μηχανή της προκοπής για βόλτες δεν έχω ) γιατί το 125 με δεύτερο άτομο μετατρέπεται σε 50...... Τα λεφτά δεν είναι και τόσο θέμα με μικροπράγματα που κάνω βγάζω κοντά 1000 το χρόνο που φτάνουν για συντήρηση μηχανής (μονοκύλινδρης αερόψυκτης :rotflmao: ) απλά δεν ξέρω οδηγώ στην πόλη και σκέφτομαι ποοοοο φαντάσου να είχα συμπλέχτη τώρα ανέβασε κατέβασε κτλ... στην εθνική το αντίθετο (τα κυβικά στην εθνική είναι αρχοντιά ) τι λέτε να κάνω να προχωρήσω στο ΧΤ ή να κάτσω στα αυγά μου (έτσι και ανοίξει ο καιρός και μου μυρίσει βόλτα ''μακρινή '' σίγουρα θα πάρω βιαστική απόφαση και δεν το θέλω γιαυτό ψάχνω τώρα να βγάλω μια άκρη

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά δεν έχω και κανένα γνωστό που να αγαπάει τις μηχανές για να με διαφωτίσει (να φανταστείτε ο θείος μου όταν έμαθε οτι αγόρασα μηχανάκι πριν το φέρω Ηράκλειο με απειλούσε οτι θα έρθει να μου το φορτώσει στο αγροτικό και θα φύγει :rotflmao::rotflmao: )
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    αφού διστάζεις, δεν παίρνεις κανά δυομισάρι να δοκιμάσεις;

Ευχαριστώ για την απάντηση !
    Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να πάω σε τέτοια κυβικά σε μονοκύλινδρο (σε μπάτζετ είμαι κάπου στα 1200 προστοπαρών ) άσε που σε κατανάλωση φτάνει κοντά στα 600

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    αφού διστάζεις, δεν παίρνεις κανά δυομισάρι να δοκιμάσεις;
    +1.
    Όσο για την κατανάλωση δεν ισχύει αυτό που λες.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Πάρε 250 έχει αρκετά...Η κατανάλωση μονοκυλινδρου 250 με 600 η μέρα με τη νύχτα....τα πράγματα είναι απλά εσύ τα δυσκολεύεις..άααα και αν θες τη γνώμη μου πάρε πάλι σκούτερ αν από τώρα σκέφτεσαι αχ μωρέ το χέρι μου βαριέμαι με τις ταχύτητες τότε τσάμπα θα το πάρεις το XT...γνώμη μου ε...Δες κάνα gts250 παλιό του 07 08 που παίζουν στο 1500 με 1700 και είναι αθάνατα...
    Throttle that mysterious friend of ours

Έκανα ένα λάθος και καταδίκασα τη χρήση συμπλέκτη χωρίς να έχω οδηγήσει σε μηχανή με συμπλέκτη δλδ δεν ξέρω πως θα μου κάτσει τα scooter δεν λέω εξυπηρετικά αλλά όταν θες το κάτι παραπάνω τότε απλά περιμένεις και περιμένεις και δεν έρχεται ποτέ το παπί ήταν πιο παιχνιδιάρικο Τώρα για τη κατανάλωση που είπα το 250 σε προκαλεί να το κυνηγάς και να το καρυδώνεις άρα πρακτικά καις παραπάνω τώρα στην εθνική σταθερά 80-90 με δύο άτομα και κανένα σακίδιο πιστεύω το 250 θα κατεβάσει παραπάνω βενζίνη απο το 600

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Έκανα ένα λάθος και καταδίκασα τη χρήση συμπλέκτη χωρίς να έχω οδηγήσει σε μηχανή με συμπλέκτη δλδ δεν ξέρω πως θα μου κάτσει τα scooter δεν λέω εξυπηρετικά αλλά όταν θες το κάτι παραπάνω τότε απλά περιμένεις και περιμένεις και δεν έρχεται ποτέ το παπί ήταν πιο παιχνιδιάρικο Τώρα για τη κατανάλωση που είπα το 250 σε προκαλεί να το κυνηγάς και να το καρυδώνεις άρα πρακτικά καις παραπάνω τώρα στην εθνική σταθερά 80-90 με δύο άτομα και κανένα σακίδιο πιστεύω το 250 θα κατεβάσει παραπάνω βενζίνη απο το 600
    Ρε αδερφάκι μου εφόσον δεν ξέρεις και πέρα από παπί δεν έχεις καβαλήσει κάτι άλλο άκου αυτούς που κάνουν τον κόπο και σου γράφουν και μην είσαι πνεύμα αντιλογίας..το 250 θα πάει με 120-130 ανάλογα το μηχανάκι και το 600 αν μιλάμε για XT 150 μάξιμουμ...θα τρίζουν μέχρι και τα σαγόνια σου απ τους κραδασμους και ο συνεπιβατης ας κρατάει ένα φραπέ μέχρι να πας θα χει χτυπηθεί...Όσο για το άλλο που λες πίστεψε με ένα 250 σκούτερ μέτα το 125 θα σου φανεί αεροπλάνο..θα ναι και άνετο και δε θα χρειαστεί να το αλλάξείς μπαμ...στα λέω για το καλό σου...Εγώ όταν ήμουν πιτσιρίκος παρακαλαγα για συμπλέκτη και μηχανάκι πριν καν μάθω με ταχύτητες τα σκούτερ ούτε να τα δω...μερικά πράματα κάνουν μπαμ..από κει και πέρα δικο σου το μαχαιρι δικό σου και το καρπούζι αλλά μην ρωτάς αν έχεις αποφασίσει και ψάχνεις επιβεβαίωση...

Κοιτά επειδή λέω ότι θέλω 600 δεν πάει να πεί ότι ψάχνομαι για γκάζια ,τελικές κτλ μυαλό στο κεφάλι έχω δόξα το θεό απλά το 250 το θεωρό ανούσιο σκαλοπάτι (άσε που δεν βρίσκω κάτι της προκοπής στα 250 ) άλλωστε άμα αλλάξω μηχανή θα βγαίνω εθνική και τα κυβικά εκεί είναι αρχοντιά για σκουτερ δεν το συζητώ μόνο χώρους έχουν τπτ άλλο (θα αρχίσω να κουβαλάω σακίδιο όπως το παπί αναγκαστικά σιγά το πράγμα ) από συντήρηση τα σκούτερ άστο ιμάντες μπίλιες και λοιπές μπούρδες που δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος γιατί δεν έχω τα εργαλεία ... πριν λίγο καιρό έσκασα 100 για ιμάντα και μπίλιες ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SCOOTER

To θέμα είναι πότε κάποιος ξέρει ότι είναι ώρα του να αλλάξει μηχανή
    Τελευταία τροποποίηση από astrapogiannos7; 07/12/2016 στις 20:13.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Κοιτά επειδή λέω ότι θέλω 600 δεν πάει να πεί ότι ψάχνομαι για γκάζια ,τελικές κτλ μυαλό στο κεφάλι έχω δόξα το θεό απλά το 250 το θεωρό ανούσιο σκαλοπάτι (άσε που δεν βρίσκω κάτι της προκοπής στα 250 ) άλλωστε άμα αλλάξω μηχανή θα βγαίνω εθνική και τα κυβικά εκεί είναι αρχοντιά για σκουτερ δεν το συζητώ μόνο χώρους έχουν τπτ άλλο (θα αρχίσω να κουβαλάω σακίδιο όπως το παπί αναγκαστικά σιγά το πράγμα ) από συντήρηση τα σκούτερ άστο ιμάντες μπίλιες και λοιπές μπούρδες που δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνος γιατί δεν έχω τα εργαλεία ... πριν λίγο καιρό έσκασα 100 για ιμάντα και μπίλιες ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ SCOOTER

To θέμα είναι πότε κάποιος ξέρει ότι είναι ώρα του να αλλάξει μηχανή
    Εσύ αποτι φαίνεται έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα σου αλλά δεν το λες στον εαυτό σου.
    Για να δεις αν είναι όντως ανούσιο το σκαλοπάτι των 250,οδηγησε ένα και μετά μας λες.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Μια χαρά είναι το xt. Αν μάλιστα μπορείς να πάρεις ένα ΧΤ 660 ακόμα καλύτερα.
    250ρι για δύο άτομα... Μπα..
    Αν πάλι σε βασανιζουν οι ταχύτητες, σκούτερ από 300cc και πάνω... Αλλά πολύ καλύτερο ένα xt και τις ταχύτητες τις συνηθίσεις εύκολα

Για ΧΤ660 δεν το βλέπω λόγω μπάτζετ ''Καλή'' περίπτωση το srx αλλά τα στρογγυλοφάναρα δεν τα μπορώ καθόλου μου χαλάνε την αισθητική μου (ίσως γιατί δεν τα έζησα) αν οι ταχύτητες είναι απλά θέμα συνήθειας και όσο διασκεδαστικές είναι στο αμάξι τότε είμαι comple περιμένω για να με πάρουν από τη σχολή οδηγών τηλέφωνο να κάνω το πρώτο μου μάθημα με συμπλέκτη στο KLE500 αλλά ακόμα

Moderator
    Καλή'' περίπτωση το srx αλλά τα στρογγυλοφάναρα δεν τα μπορώ καθόλου μου χαλάνε την αισθητική μου περιμένω για να με πάρουν από τη σχολή οδηγών τηλέφωνο να κάνω το πρώτο μου μάθημα με συμπλέκτη στο KLE500 αλλά ακόμα
    Κρατάω αυτά οποίος κατάλαβε καταλαβε εύχομαι καλούς δρόμους πάντα όρθιος ότι και αν πάρεις και ελπίζω κράνη μπουφάν κλπ να είναι αυτονόητα

Εντάξει θα μ πείς τώρα γιατί το σκέφτεσαι εδώ δεν έχεις βγάλει ακόμα το Α2 αλλά λίγο το ότι βαρέθηκα τα 125 λίγο ότι τρελαίνομαι για βόλτες (έχουμε και κενό στη σχολή τώρα και το μυαλό κάνει σχέδια ..) .Ασχετος δεν είμαι και θέλω πάντα να οδηγώ 2τροχα και εννοείται ότι έχω τα πάντα απο εξοπλισμό μόνο ένα καλό κράνος θέλω και τπτ άλλο Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις θα επανέλθω με εξελίξεις

Εγώ αν ζούσα Κρήτη αυτό θα έπαιρνα..
    Safety first
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tank.jpg 
Προβολές:	299 
Μέγεθος:	22,2 KB 
ID:	375760

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλητες μηχανοβιοι
    από idi στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2004, 21:11
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2004, 13:24