Εδώ και ένα μήνα έχω ένα fly125 πριν απο αυτό είχα innova 125 (το καλό μου τώρα έχει πέσει στα χέρια του άκαρδου πατέρα) γενικά σε μηχανάκια έχω κάνει 5000χλμ ... Το ερώτημα είναι πότε είναι η ώρα μου να αλλάξω και να πάω στο ΧΤ600Ε που έχω βάλει στο μάτι
Γενικά ο μόνος λόγος να αλλάξω είναι για το δεύτερο άτομο (κοπέλα έχω μηχανή της προκοπής για βόλτες δεν έχω ) γιατί το 125 με δεύτερο άτομο μετατρέπεται σε 50......
Τα λεφτά δεν είναι και τόσο θέμα με μικροπράγματα που κάνω βγάζω κοντά 1000 το χρόνο που φτάνουν για συντήρηση μηχανής (μονοκύλινδρης αερόψυκτης :rotflmao: ) απλά δεν ξέρω οδηγώ στην πόλη και σκέφτομαι ποοοοο φαντάσου να είχα συμπλέχτη τώρα ανέβασε κατέβασε κτλ... στην εθνική το αντίθετο (τα κυβικά στην εθνική είναι αρχοντιά ) τι λέτε να κάνω να προχωρήσω στο ΧΤ ή να κάτσω στα αυγά μου (έτσι και ανοίξει ο καιρός και μου μυρίσει βόλτα ''μακρινή '' σίγουρα θα πάρω βιαστική απόφαση και δεν το θέλω γιαυτό ψάχνω τώρα να βγάλω μια άκρη
Συγνώμη για το σεντόνι αλλά δεν έχω και κανένα γνωστό που να αγαπάει τις μηχανές για να με διαφωτίσει (να φανταστείτε ο θείος μου όταν έμαθε οτι αγόρασα μηχανάκι πριν το φέρω Ηράκλειο με απειλούσε οτι θα έρθει να μου το φορτώσει στο αγροτικό και θα φύγει :rotflmao::rotflmao: )