Σελίδα 121 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 2171111116117118119120121122123124125126131 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.801 έως 1.815 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

Νέο μέλος Το avatar του/της a.touristas
    εχω ενα θεματάκι ... Δεν βρισκω .srt για το jonathan strange & mr norrell s01e06. ξέρει κανείς τίποτα?
    σκιάς όναρ άνθρωπος --

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από a.touristas Προβολή μηνύματος
    εχω ενα θεματάκι ... Δεν βρισκω .srt για το jonathan strange & mr norrell s01e06. ξέρει κανείς τίποτα?
    [kafrila]
    Αγγλικα.
    [/kafrila]

Περαν του αστειου, αν περιμενεις 1-2 ημερες, θα κυκλοφορησουν.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

... το αστείο είναι οτι για τα υπόλοιπα επεισόδεια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και κάνα 6μηνο. Μάλλον το είδες και δεν σου άρεσε. Εγγλέζικο χιούμορ? ή κρυάδα? Δεν εκφέρω γνώμη άν δεν το δώ.
    Πάντως, κάτι άλλα εγγλέζικα ...είναι απλά μαθήματα τηλεοπτικής παιδείας. (σερλοκ, Θάνατος στον Παράδεισο και άλλα πολλά)
    σκιάς όναρ άνθρωπος --

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    The young pope. Απλά προσπεράστε. Μια μαλακία και ούτε καν μισή. Ολόκληρη.Άνευρο, ηθοποιοί-α περίπατο, ιστορία ούτε καν. Έμοιαζε για διαφορετικό αλλά bazinga.

χλεμπονιαρης
    Ξεκινησα this is us, τελειωσα 3ο. Πολυ καλο, λιγο περιεργο, αλλα καλο.
    Δραμοκωμωδια, αλλα εχει βαθυτερο νοημα.
    Γνωστο καστ.
    Οτι ειπε ο απο πανω.... το αντιθετο.

Eyewitness. Το στόρι έχει να πει αλλά η ηθοποιία και οι διάλογοι είναι ωμέγα διαλογής. Δεν ξέρω γιατί μαζοχίστηκα (βασικά δεν είχα κάτι άλλο αξιόλογο και είπα να δώσω μιά ευκαιρία στην πρωταγωνίστρια που μ'αρέσει) πάντως... ΖΟΝΚ.

http://www.imdb.com/title/tt5369352/

το young pope είναι το κλασσικό εποχής με μερικές ξώβυζες ανά επεισόδιο για να σε κρατήσει;

paradox. 5 επεισόδια που σε κρατάνε!
    σκιάς όναρ άνθρωπος --

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Τελείωσα westworld...χμμμ πως να το θέσω...τα πρώτα 5 πιο τα ζα μου αργά πεθαίνεις...Μετά κάτι αρχίζει να τσουλαει τα δύο τελευταία λες ναι τε φίλε επιτέλους σειρά...το τραβήξανε από τα αυτιά...και λίγα λέω...παρόλα αυτά άμα δεν παίζει κάτι άλλο να δεις βλέπεται σχετικά άνετα.....τι να πρώτοσώσει αυτός ο Hopkins πια..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Τελείωσα westworld...χμμμ πως να το θέσω...τα πρώτα 5 πιο τα ζα μου αργά πεθαίνεις...Μετά κάτι αρχίζει να τσουλαει τα δύο τελευταία λες ναι τε φίλε επιτέλους σειρά...το τραβήξανε από τα αυτιά...και λίγα λέω...παρόλα αυτά άμα δεν παίζει κάτι άλλο να δεις βλέπεται σχετικά άνετα.....τι να πρώτοσώσει αυτός ο Hopkins πια..
    Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως, βαθέως και χρονικώς (στις 4 διαστάσεις, έχω μέχρι 11 αν θες )

Κατάφερε και με εξέπληξε, δύσκολο πια. Το μόνο κρίμα είναι "spoiler alert - κιτρινα γραμματα" ότι το 2018 που θα συνεχίσει δεν θα υπάρχουν οι Χόπκινς (που έσπειρε - αν όχι η κορυφαία, από τις κορυφαίες του στιγμές) και Χάρις (που έσπειρε όπως πάντα).
    Να δούμε τι καστ έχουν σκοπό να μαζέψουν

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Το διαβασα για τα κιτρινα σποιλερ και εγω....σιγουρα καποιος αξιος θα τους αντικαταστησει...ελπιζω γιατι εχει ψωμι σα σειρα...δεν ειπα οτι δε μου αρεσε απλα με κουρασε το αργο concept μεχρι να γινει κατι ουσιωδες.πηγε λαμια μεσο βουλγαριας..ωραιος και ο χαρις οπως παντα βεβαια..αλλα ειπαμε 2 ερμηνείες και δυο φοβερα επεισόδιά δε σοζουν ολοκληρη σεζον..ειδομεν..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Το διαβασα για τα κιτρινα σποιλερ και εγω....σιγουρα καποιος αξιος θα τους αντικαταστησει...ελπιζω γιατι εχει ψωμι σα σειρα...δεν ειπα οτι δε μου αρεσε απλα με κουρασε το αργο concept μεχρι να γινει κατι ουσιωδες.πηγε λαμια μεσο βουλγαριας..ωραιος και ο χαρις οπως παντα βεβαια..αλλα ειπαμε 2 ερμηνείες και δυο φοβερα επεισόδιά δε σοζουν ολοκληρη σεζον..ειδομεν..
    Έχεις δίκιο. Αλλά σε όλα είχαμε ωραία βυζΓιά, κWλους, ακόμη και γατιά, οπότε

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Α σας κρατησε το westworld εσας ε? Εγω εναμιση και μετα βαρεθηκα.. Εχω σύνδρομο στερησης blacklist που ήταν το πιο πρόσφατο που αγαπησα, και τωρα δεν εχω τι να δω.. Βλεπω damages αλλα πολυ χλιαρα, μετα το suits τι να περιμένεις πια.. Επαθα και μια αρρωστια οτι δε θελω πια να βλεπω τιποτα επεισόδιο επεισόδιο, θελω να εχω τουλάχιστον μια σεζον ολόκληρη μπροστα μου. Χειμωνας καιρος για binge watching. Κατι συμπαθητικα που με κρατησαν το καλοκαίρι και προτείνω ειναι stranger things, wayward pines, unReal, veep, you re the worst.. Αν τα χετε σχολιασει σορρυ συμπαθατε με αλλα λειπω και καιρο.. Και αν ειναι κανεις καινούριος στο θρεντ που δεν εχει δει jessica jones να το δει οπωσδήποτε. Αυτααα
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Α σας κρατησε το westworld εσας ε? Εγω εναμιση και μετα βαρεθηκα.. Εχω σύνδρομο στερησης blacklist που ήταν το πιο πρόσφατο που αγαπησα, και τωρα δεν εχω τι να δω.. Βλεπω damages αλλα πολυ χλιαρα, μετα το suits τι να περιμένεις πια.. Επαθα και μια αρρωστια οτι δε θελω πια να βλεπω τιποτα επεισόδιο επεισόδιο, θελω να εχω τουλάχιστον μια σεζον ολόκληρη μπροστα μου. Χειμωνας καιρος για binge watching. Κατι συμπαθητικα που με κρατησαν το καλοκαίρι και προτείνω ειναι stranger things, wayward pines, unReal, veep, you re the worst.. Αν τα χετε σχολιασει σορρυ συμπαθατε με αλλα λειπω και καιρο.. Και αν ειναι κανεις καινούριος στο θρεντ που δεν εχει δει jessica jones να το δει οπωσδήποτε. Αυτααα
    ....και ο Μάρτιν θα μας έρθει το 2017, όχι τίποτα άλλο.....

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Και το blacklist νομιζω χαλασε λιγο στη τελευταια season.
    Westworld δεν εχω ξεκινησει ακομα.
    Τελειωνω Luke Cage τωρα.

Παλαιό μέλος
    westworld καλη προσπαθεια μεν... Στόρυ που κοντευει να γινει κλασσικο. ειδα 4 και μάλλον αργα αργά θα το τελειώσω για να με βοηθαει να κοιμαμαι. τιποτα φοβερο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF