Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

Μέλος

ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΦΩΤΟ Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	15387365_10154778645195908_1796635795_o.jpg 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	95,1 KB 
ID:	375792

δε νομιζω οτι ενοχλει καθολου εκει απο το αμαξι.
    τροχαια κλασικες μαλακιες, για να καλεσε την τροχαια οντως θα τον ειχατε κλεισει κλπ

Συμβαν για να πεθανετε. Ο τυπος πηγε και το παρκαρε το αμαξι του σε ενα αλλο παρκινγκ και οντως εκλεισε την πυλωτη, δεν ξερω σε ποιον ανηκε η πυλωτη. 1 η ωρα το βραδυ λοιπον καλεσα την τροχαια και τον αφησε και αυτον επισης χωρις πινακιδες. Ετσι για το γαμωτο!! :rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Μέλος
    Να προσθεσω επισης πως ρωταω στην τροχαια καλα δεν κανετε αυτοψια οταν φτασετε στον τοπο του συμβαντος; Οχι λεει απλα κοβουμε κληση σε οποιον μας πει ο καταγγελων οτι ενοχλει. Παγωτο εγω. Τον ρωταω δηλαδη γραφετε ο,τι να ναι λεω; Μου λεει και αυτος αμα το παρκαρει παραλληλα με το πεζοδρομιο και καλεσεις την τροχαια τοτε θα τον γραψουμε κι αυτον, ασχετως αν ειναι δικο του. Μαντεψτε ποιος θα ξεμπλεξει ασχημα! (χωρις να θελω να δειξω εγωισμο η ανωριμοτητα κλπ κλπ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Μάστορα sorry κιόλας αλλά μάλλον έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και διάθεση για τσακωμούς... Εκεί που το έχεις ενοχλείς αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... Μπορεί να βγαίνει και να είναι μαλάκες (που είναι σίγουρα και θα σας πω το γιατί) Χωράει να παρκάρει παράλληλα και έτσι όπως τα έχετε εκτός αν έχει φορτηγάκι. Δε μπορώ να καταλάβω όμως το γιατί δε το πας λίγο πιο πίσω... Αν στην έχει δώσει που σου την είπε, μπορείς να τους μιλήσεις και να τους την πεις και εσύ. Προτείνω να σταματήσετε τους εγωισμούς, ο κακός γείτονας είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το ίδιο το parking... Αν περπατάει κανείς αμέριμνος ή με προβλήματα όρασης πάει σκοτώθηκε ... πάνω από ένα μέτρο το ύψος πτώσης! Φυσικά και έχει γίνει μετά την οικοδομή και λογικά δεν έχει άδεια.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Μάστορα sorry κιόλας αλλά μάλλον έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και διάθεση για τσακωμούς... Εκεί που το έχεις ενοχλείς αλλά δεν είναι εκεί το θέμα... Μπορεί να βγαίνει και να είναι μαλάκες (που είναι σίγουρα και θα σας πω το γιατί) Χωράει να παρκάρει παράλληλα και έτσι όπως τα έχετε εκτός αν έχει φορτηγάκι. Προτείνω να σταματήσετε τους εγωισμούς, ο κακός γείτονας είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι το ίδιο το parking... Αν περπατάει κανείς αμέριμνος ή με προβλήματα όρασης πάει σκοτώθηκε ... πάνω από ένα μέτρο το ύψος πτώσης! Φυσικά και έχει γίνει μετά την οικοδομή και λογικά δεν έχει άδεια.
    Νταξει παιδια για να εισαι συννενοησιμος και ολα αυτα τα ιδανικα που λεμε, πρεπει και ο αλλος να εχεις τις ιδιες διαθεσεις. Τωρα αν ο αλλος σου ερχεται με τσαμπουκα στην πορτα προφανως και δεν του λες "ελα φιλαρακι, παμε να τα βρουμε", εκτος αν παιζει τοσο ψυχικη γαληνη. Ο χωρος ειναι εκτρωμα, ειναι κανονικος ταφος. Μου φαινεται ειχε υπογεια αποθηκη και απλα μπαζωσε ενα μερος για να το κανει "παρκινγκ", προφανως και αμαξι δεν κατεβαινει εκει!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Σε χιουνται και εγώ θα έκοβα κλήση.

Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αυτό δεν είναι parking ,κατώϊ είναι!
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος
    αρχικα απαραδεκτο το παρκιν ετσι οπως ειναι ανετα καποιος μπορει να χτυπησει.
    δευτερον καλα του εκανες και ας λενε οτι θελουν εδω μεσα. αν ηταν στη θεση σου θα εγραφαν εδω μεσα στο ''σε ειδα'' και θα εβριζαν απλα χωρις να κανουν κατι ετσι για το θεαθηναι ως συνηθως.
    μπορει να βαλει και μυαλο τωρα και να σε αφησει ησυχο γιατι δεν τον παιρνει..ειτε γιατι θα του στειλεις καποιον να δει αν εχει αδεια η αν το ξαναβαλει θα σκεφτεται μηπως του στειλεις παλι την αστυνομια..εγω μαζι σου αδερφε

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Σε χιουνται και εγώ θα έκοβα κλήση.

Φίλε ο κορεάτης είναι πολυ αξιόπιστος. Λαδάκι - φίλτρα μόνο!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Και εγώ βενζινολαδο. ......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος
    ειναι χρωμα οικιας τωρα αυτο.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    ειναι χρωμα οικιας τωρα αυτο.
    Καταλαβαίνετε για τι αλλοπρόσαλλα άτομα μιλάμε. Η γυναίκα του στανταρ μισό Xanax το 8ωρο.

Παλαιό μέλος
    αμα πεσο πουθενα και χτηπησο εκει θελω να με πανε. να πληρωνη μεχρη και τα εγγονια μου.

Υγ αντμινακο αστο λιγο ακομα να πεξουμε.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

SUV με δυσκολία μπορεί να κατέβει εκεί. Κανονικό αμάξι ούτε για αστείο.
    Μυνηση πριν σκοτωθεί κάνεις πεζός εκεί και το έχεις βάρος στην συνείδηση σου που δεν επραξες τα δέοντα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    SUV με δυσκολία μπορεί να κατέβει εκεί. Κανονικό αμάξι ούτε για αστείο.
    Μυνηση πριν σκοτωθεί κάνεις πεζός εκεί και το έχεις βάρος στην συνείδηση σου που δεν επραξες τα δέοντα.
    Η μήνυση δεν θέλει και κασέρι όμως; Η απλά κάνεις καταγγελία;

Παλαιό μέλος
    Και μια σοβαρη ερωτηση. Των έχεις δει να βάζει αυτοκίνητο εκεί μέσα?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ
    από Nafths στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2016, 14:43
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2016, 18:30
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 17:53
  4. Κλήση για παρκάρισμα....
    από adam_tsouk στο forum Off topic