Όταν γράφω ένα ταξιδιωτικό προσπαθώ να μεταφέρω όσες περισσότερες πληροφορίες μπορώ για να δώσω μία μικρή "βοήθεια" στον επόμενο που θα επιθυμήσει να επισκεφτεί κάποιο από τα μέρη που έχω πάει. Για αυτό και η τόση λεπτομέρεια. Εξάλλου πιστεύω πως μόνο αν μοιράζουμε τις εμπειρίες μας γινόμαστε πραγματικοί "ταξιδευτές"![]()
εκατσα τα διαβασα ολα..ενα ενα
ευχαριστουμε που μας εδωσες μια γευση απο αυτα που ειδες !
Lost on purpose..again
Όπως έγραψα στο ταξιδιωτικό υπάρχουν πάντα κάποιοι μικροί ήρωες πίσω από την σκηνή. τα εύσημα για τις φωτογραφίες ανήκουν αλλού. Εγώ απλά τις τράβηξα ..
Οι Ιταλοί ξεκίνησαν από την χώρα τους παρακαλώ και μετά ανέβηκαν στις Βαλτικές χώρες μπήκαν Ρωσία μετά Καζακστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, Καζακστάν, Ρωσία, Μογγολία, Ρωσία και Ιαπωνία. Όταν τους συνάντησα είχαν ήδη 45 μέρες στον δρόμο ... Ιαπωνία νομίζω πως έφυγαν 10 μέρες περίπου πριν από εμένα.
Αισθάνομαι άβολα να απαντάω στα σχόλια (που το θέλω) και να βλέπω άλλο ένα κατεβατό μου να γεμίζει ολόκληρη σελίδα.
Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τα καλά σας λόγια και εύχομαι πρώτα υγεία και έπειτα πολλά ταξίδια !!!
Τα 3 τελευταία χρόνια που ποστάρεις ταξιδιωτικά,καθε φορά με εντυπωσιαζεις όλο και περισσότερο.
Σε θαύμασα,ταξίδεψα με το μυαλό μου και εγώ οσο μπόρεσα... Οι εικόνες πραγματικά ειναι μαγικες, ειδικά εκει που μπήκες Μογγολία με πέθανες...!
Αν θες κάποια στιγμη,πες μας για το συνολικό κόστος, αν και πιο πολυ με ενδιαφέρει πόσες μερες έκανες να φτάσεις μεχρι Ουλαν Μπατόρ και Βλαδιβοστόκ.
Μπράβο και μπράβο και μπράβο. Σου ευχομαι όπου άλλου ποθείς,να φτάσεις!
Δε ξέρω τι αλλο να γράψω, πάω να κλάψω... Μου έκανες μεγάλη ζημιά!
Φιλε wanaka, γραφτηκα στο φορουμ για να σε ευχαριστησω που το μοιραστηκες μαζι μας!
Να εισαι παντα καλα να ταξιδευεις και εμας μαζι σου!![]()
Σε κάτι τέτοιες φάσεις μου κάθεται ο Πορτοκάλογλου ως μουσική υπόκρουση στις φωτογραφίες, την εξιστόρηση. Δλδ καβαλάς Ελλάδα και ξεκαβαλάς Ιαπωνία. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Φίλε χαρά στα παπάκια σου, απ τα δυναμικά ταξιδιωτικά λόγω του όλα είναι δρόμος. Άντε κ στην Κίνα το επόμενο.
Αν και μιλώ και γράφω πάρα πολύ, τώρα έχασα τα λόγια μου και τα δάκτυλα στο πληκτρολόγιό μου.
Απέραντος σεβασμός και θαυμασμός
Ευχαριστούμε για την μεστή και γεμάτη πληροφορίες περιγραφή αλλά και για τις ομορφες εικόνες που σε βάζουν σε "first person role"
Έυγε, Εύγε, Ευγε
I search, therefore I travel...
τα πολλα λογια ειναι φτωχεια,απλα με καθηλωσες και με ταξιδεψες σε μερη εχω παει πριν 40 χρονια με καραβι.osaka inoshima kokura.χιλια μπραβο παντα τετοια, να περνας καλα.![]()
Μπράβο ρε φίλε! Να έχεις πάντα τη δύναμη να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα!
Για το ταξίδι δεν έχω πολλά να πω πέρα από άπειρα...![]()
μπραβο! μπραβο! μπραβο!
ωραιο ταξιδιωτικο, πραγματικα ταξιδι ζωης...
φοβερες εμπειριες που τις μοιραστηκες μαζι μας...
ευχαριστουμε...
και στα επομενα...
![]()
Καταπληκτικός προορισμός
Καταπληκτικό ταξίδι
Μπράβο και στα επόμενα![]()