Μου το ειχαν κανει και μενα. Πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν να παω να παραλαβω το δεμα. Οταν ξεχεστηκαμε και τελικα καταλαβαν ποιος ειναι το courier και ποιος ο πελατης το εφεραν. Εντελως γελοιοι.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
με τις ιντερνετικές παραγγελίες να είναι ολοένα και αυξανόμενες, με τους εμπόρους να πιέζουν για χαμηλότερα κόμιστρα στους πελάτες τους, όλες οι κούριερ έχουν κάνει ευαγγέλιο το"περάσαμε και δεν σας βρήκαμε". Κολλάνε χαρτάκι αν δεν βαριούνται και τρέχεις να μαζέψεις. Με τηλεφωνάκι και ευχέλαια μια χαρά σε βρίσκουν και σου παραδίδουν. Επίσης η Γενική έχει γίνει τελείως ΓΤΠΚ. Κατάφεραν να διαλύσουν κυριολεκτικά κουζινομηχανή κατασκευασμένη Αγγλία το 70, μασίφ μέταλλα και ασήκωτη. Την παρέλαβα διαλυμένη κυριολεκτικά.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Poio xartaki????
oute kan xartaki, to xartaki proypothetei na kaneis to dromologio.
ποτε ηταν η τελευταια φορα που μου εφερε δεμα στο σπιτι κουριερ? χμμ πανε πανω απο 2 χρονια.
χαρτακια? χαχα καλο αστειο. πολυ σπανια να παρουν κανενα τηλεφωνο οτι το δεμα ηρθε και δε προλαβαινει να το φερει το παιδι, αν μπορεσω να παω αν το παρω.
εχει τυχει μπροστα μου να ξεχωριζουν δεματα, να πεταει ο ενας στον αλλο υπαλληλο δεμα και να πεφτει κατω, ακουγωντας κατι να σπαει σε κομματια. "ελα μωρε δε επαθε τιποτα" λεει ο ενας και γελανε μεταξυ τους. τραγικα πραγματα...
it was nothing, just the normal thing to do at the time