Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: alpha channel

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

αυτό δεν ακυρώνει ότι θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα αν είχε δοθεί το πέναλτυ και η κάρτα.
    Ενω με μας χτες φάνηκε ότι και να γινόταν το 1-1 στο 20' η συνέχεια θα ήταν ίδια.Μαζική άμυνα και ο θεος βοηθος.

Υπάρχει μια διαφορά σε αυτα τα δυο δεν νομίζεις?Η πιστευεις ότι η ομάδα σου έχει την ικανοτητα να γυρίσει ματς και με αριθμητικο μειονέκτημα κιόλας???
    1. εμεις ΜΟΝΟ μπορουμε να πουμε για το διαιτητη γιατι δεν εδωσε κανονικο πεναλτακι σε χερι μαρς

2. τα μαθηματικα σου ειναι made in limani....

3. οτι και να πειτε τα εχω ξανακουσει και με αφηνουν αδιαφορο...

2. ΝΑΙ! το καναμε με τη Καλαμαρια παιζοντας 45' με 10

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    1. εμεις ΜΟΝΟ μπορουμε να πουμε για το διαιτητη γιατι δεν εδωσε κανονικο πεναλτακι σε χερι μαρς

2. τα μαθηματικα σου ειναι made in limani....

3. οτι και να πειτε τα εχω ξανακουσει και με αφηνουν αδιαφορο...

2. ΝΑΙ! το καναμε με τη Καλαμαρια παιζοντας 45' με 10
    ΑΤΡΟΜΗΤΟ..ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ρε παιδιά τι συζητάτε για το πέναλντι?????
    εδώ στο τρίτο λεπτό δίνει ΄κίτρινη κάρτα στον παίχτη της Καλιθέας για μία φάση που δεν ήταν ούτε φάουλ...μιλάμε για το πρώτο φάουλ του αγώνα...τον τζατζάρει και δίνει κίτρινη....έτσι για να δώσει το μύνημα από την αρχή....
    το πέναλντι πες ότι δεν το είδε....(δύσκολο βέβαια) αλλά αυτή η φάση στο τρίτο λεπτό τι να πει κανείς......
    μετά από αυτό έκλεισα την τηλεόραση ...ήξερα το αποτέλεσμα...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    zzr2005
    το πέναλντι πες ότι δεν το είδε....(δύσκολο βέβαια) αλλά αυτή η φάση στο τρίτο λεπτό τι να πει κανείς......
    Εμ...

Και στο μεταξυ μας παιχνιδι μετα το πεναλτυ που σας εδωσε ηξερες το αποτελεσμα αλλα δεν την εκλεισες την μαμημενη την του-βου !

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Κουποσυλλέκτηηηηηηηηηηηηηη πες αλεύρι,
    το τσουνάμι σε γυρεύει.........

Αγοράκι μου μήπως ήσουν μικρότερος και φαποσυλλέκτης και λες τέτοιες π@π@ριές??Τόσο πολύ σε πόνεσε το 44?
    Το γνωστό παραμυθάκι θα μας πεις οτι κλέψαμε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων?

Εσύ θα μας το πεις αυτό?

Τουλάχιστον μικρέ(γιατί μικρός είσαι όπως κάθε φίλαθλος του ολυμπιακού) φαποσυλλέκτη ο νόμος για το 44 όσο και αν εσύ το αγνοείς(ή κάνεις πως το αγνοείς) προυπήρχε απο 1980.
    Σωθήκαμε απο ένα νόμο που προυπήρχε,απόλυτα νόμιμα.Και είχαμε και τη μαγκιά να ξεχρεώσουμε όλους τους παίκτες και όχι να βάλουμε και τα λεφτά τους στο 44΄(όπως κάναν τα ρεζίλια τα σκουλήκια).Σε αντίθεση για να σωθείτε εσεις σας χαρίστηκαν τα χρέη χωρίς νόμους και χωρίς τίποτα και τα υπόλοιπα τα ξεχρέωσε ο κατάσκοπος.Άρα μάλλον εσείς κλέψατε τον ελληνικό λαό και όχι εμείς.Εκτός και αν επειδή τα δικά σας είναι παλιά δεν πιάνονται...

Και σε περίπτωση που δε γνωρίζεις αγαπητέ φαποσυλλέκτη,τα χρέη της ΑΕΚ ήταν κυρίως προς τρίτους(ΕNIC) και όχι προς το δημόσιο.Τα χρέη προς το δημόσιο τα πλήρωσε η ΑΕΚ.Αυτά που δεν πλήρωσε ήταν οι προσαυξήσεις απο τα πρόστιμα.Γιατί ως γνωστόν ελέγχους στον Μάκαρο η εφορία δεν έκανε αλλά τα πρόστιμα τα κράταγε τακτικά...

Ωστόσο το λυπηρό για σας τους γαύρους είναι οτι έχετε ξεχάσει οτι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και θέαμα.Είναι παιχνίδι.Πρέπει να βλέπεις ωραίο θέαμα για να ευχαριστηθείς.Γι'αυτό και ακούς Αεκτζήδες να υπερηφανεύονται για τη μπαλάρα που έχει παιξει η ΑΕΚ κατα καιρούς και να μην τους νοιάζει για το πρωτάθλημα.

Εσείς κούπα να πάρετε και ας μην παίξετε καν τα παιχνίδια.Φτάνει να το πάρετε.Είστε πραγματικά άρρωστοι...και σας λυπάμαι....Πολλοί Αεκτζήδες λένε μακάρι να πάρουμε πρωτάθλημα μιας και έχουμε 11 χρόνια,αλλά δε θα το ευχαριστηθώ τόσο όσο αν έπαιζα και καλή μπάλα...Ποιός γαύρος θα το πει αυτό ρε?Πρωτάθλημα να'ναι και ας είσαστε και χάλια.Έτσι έχετε καταντήσει...

Κατάλαβες μικρέ φαποσυλλέκτη;
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Νέο μέλος
    ΦΙΛΕ ΑΚΕΦΑΛΕ
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.
    1. ΦΑΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΘΡΟ 44 ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ (ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.
    2. ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟ 44 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΠΑΣΗ.
    3. ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ (ΒΑΖΕΛΟΥΣ).
    4. ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΧΧL ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΤΑΡΕΣ ΑΚΕΦΑΛΕΣ.

33+21+11.....!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    zzr2005

Εμ...

Και στο μεταξυ μας παιχνιδι μετα το πεναλτυ που σας εδωσε ηξερες το αποτελεσμα αλλα δεν την εκλεισες την μαμημενη την του-βου !
    την έκλεισα ...άμέσως μετά το μούφα γκολ σας με την ασίστ αλλά βόλευ (με την χερούκλα) του Κωνσταντίνου στο Ριβάλντο.....μετά όλα πάλι πήραν το δρόμο τους.....και ο διαιτητής κοιμάται ήσυχος ότι δεν θα χάσει το ψωμί του.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    zzr2005

Εμ...

θα μπορέσεις ποτέ άραγε να απαντήσεις άμεσα στο σχόλιο που κάνει ο άλλος χωρίς να το αντιπαραβάλεις με άλλο άσχετο σχόλιο εκδήλωσης απίστευτης γαυροφροσύνης....?????????
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Νέο μέλος
    DUKASII ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΣΟΥ ΕΕΕ?
    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ KATI, ΚΙΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ Η ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ........

33+21+11......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Νέο μέλος
    idi ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!

ΧΑΧΑ ΧΟΥΧΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
    XOXOXOXOXO

33+21+11.....!

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzz750
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

κατσε να σου δειξω εγω το συστημα που θα παιξουμε στο ταψι με τα γαυρακια->

:a029:

Νέο μέλος
    ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ

ΩΡΑΙΟΣ O ΠΑΙΚΤΗΣ Ο idi

ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΦΩΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΕΓΕΡΝ ΜΟΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΑΞ.......
    ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ?

33+21+11.......! +1 TO FRESKO!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzzzz750!
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

οχι γιατι η REAL φοραει ασπρα

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

λοιπον

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    DUKASII ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΣΟΥ ΕΕΕ?
    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ KATI, ΚΙΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ Η ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ?
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ........

33+21+11......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750
    φιλε μΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΑΛΙΑ αλλα τι να

τα κανω ρε παλικαρι μου???για πες για πες..

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    zzr2005
    θα μπορέσεις ποτέ άραγε να απαντήσεις άμεσα στο σχόλιο που κάνει ο άλλος χωρίς να το αντιπαραβάλεις με άλλο άσχετο σχόλιο εκδήλωσης απίστευτης γαυροφροσύνης....?????????
    Πληρωμη με ανωτερο νομισμα αγαπητε ( μιας και το σχολιο μου αφορα μονο την ομαδα σου και την ομαδα μου ) ...

Τωρα να κατσω να αναλυσω απο το πληκτρολογιο τα γιατι και τα αν.. μου πεφτει αρκετα κοματια βαρετο...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ξεκινησε η λειτουργια του Wolfram Alpha
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2009, 15:50
  2. Ανοίξτε την Τv στο Alpha ΤΩΡΑΑααααα !!
    από kiriakost στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2007, 01:34
  3. Alpha bank και Κράνη
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 19:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας