Τη πρώτη φορά που είχα στείλει τις απορίες μου, είχαν κάνει 2 εβδομάδες να μου απαντήσουν. Σε εκείνο το mail μου το παιζαν και βαριά πεπόνια. Εχτές με τις επερωτήσεις του παππού με τη παράθεση των νέων προχθεσινών εμπειριών και με την επισύναψη του βίντεο από το youtube που περιγράφει παρόμοια θέματα … και κλείνοντας την επιστολή με την ακόλουθη φράση: “in a world full of universal moto forums, how could you possibly expect that sth like this, will stay only between you and the customer”
Μου απάντησαν με το που το διάβασαν
Είναι έτοιμοι για αλλαγή.
Αντε να ψάξω τώρα για την απόδειξη
Άμα ο μετασχηματιστής είναι κανένα 5αρι αμπέρια να κάτσουμε να υπολογίσουμε ότι στο 70% του φόρτου του (γιατί παραπάνω θα αρχίσει να βουϊζει, τρίζει, κλάνει και γενικότερα θα ακούγεται σαν το Personallity Crisis των N.Y. Dolls..) θα δίνει γύρω στα τριάμιση αμπέρια στο κύκλωμα ανόρθωσης, οπότε άντε να βγαίνουν όξω 3 καθαρά...
Επί μισάωρο συναπτό μας δίνει ενάμιση αμπερώριο και τούτου δοθέντος ξηγιέται στην μπαταρία κάπου το 10% της χωρητικότητάς της..
(όσο περίπου θα έχανε με 3-4 μιζιές..)
Κακό δεν κάνεις πάντως..
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
guys θελω την βοηθεια σας, εχθες τα έκλασε η μπαταρία μου απο το γκολφάκι απο το κρύο την εχω απο το 2010 αλλα νομιζω οτι με εναν καλό φορτιστή θα ξανανιώσει , επίσης εχω προβλήματα και με το ktm 990adv που αγκωμαχάει άλλα και με τα παπιά στο μαγαζί, θα ηθελα εναν καλό φορτιστή - συντηρητή ο οποίος να μπορεί να δίνει και σταθερό ρευμα 9v αν τυχει και αλλαξω μπαταρία στο αμάξι για να μην χαθουν οι ρυθμίσεις, εκτός και αν παίζει κανενα κολπάκι με κανενα 9v τροφοδοτικό οπότε να πάμε σε κανενα ποιο φθηνό μοντέλο προτείνετε κανενα καλό απο Ελλάδα τιμή ΑΠΟ 80 εως 150 για την δουλειπά που το θελω. Επίσης μου είπε ο μαστορας οτι παίζουν κατι κορκοδιλάκια - αναμονές για το μηχανάκι που βολεύουν άλλα και για το αμάξι αν παίζει τίποτα που να συνδεετε και να εχει τιποτα λαμπακια μεσα στο καπό για να τσεκάρω την μπαταρία. Ευχαριστώ
Το ματακι απο οτι λεει αν ειναι μαυρο ειναι οκ! Γνωρίζει κανεις αν η συγκεκριμενη ειναι κλειστου τύπου η με υγρά;
Τελευταία τροποποίηση από fz6man; 12/12/2016 στις 18:27.
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Οπτικά, η μπαταρία σου μου φαίνεται κλειστού τύπου. Υπ'όψιν ότι και οι κλειστού τύπου έχουν υγρά, αλλά δεν έχουν τάπες πλήρωσης. Το ότι η ένδειξη στο ματάκι είναι οκ δεν εγγυάται ότι η μπαταρία δεν πνέει τα λοίσθια. Μετά από 6 χρόνια μάλλον ήρθε η ώρα της, αλλά με ένα καλό φορτιστή ίσως της παρατείνεις τη ζωή. Για φορτιστή τόσο εγώ όσο και άλλοι εδώ διαφημίζουμε τον CTEK MXS 5.0. Δεν ξέρω αν κρατάει τις ρυθμίσεις όταν αλλάζεις μπαταρία.
φιλε μου σκεφτομαι να αγοράσω τον 7000 ctek και να της δώσω μια τελευταία ευκαιρία πριν αγοράσω καινουργια.. Η μπαταρία δείχνει να εχει τάση αν κρίνω απο το καντράν (αναβουν τα λαμπακια) αλλα ακουγετε ενα τκτκτκτκτκτκτκτκτκτκτκ και δεν σκαει καθόλου.. μεχρι προχτες δουλευε κανονικοτατα μετά αφησα το αμαξι 2 μερες ακουνητο και μετά εκανε και 2-3 καλα κρύα και καπουτ!
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Ο CTEK MXS 5.0. δεν κρατάει τις ρυθμίσεις. Δεν δουλεύει χωρίς μπαταρία.
Τώρα με τα κρύα φαίνεται πιο εύκολα ποια μπαταρία είναι στα τελευταία της και η δική σου φαίνεται να μη μπορεί να προσφέρει πλέον το ρεύμα που χρειάζεται στα δύσκολα. Ένα recondition σίγουρα δε θα της κάνει κακό, αλλά δε σου εγγυώμαι ότι θα βγάλεις το χειμώνα (ούτε καν το Δεκέμβρη βασικά) χωρίς προβλήματα. Προσωπικά πάντως είχα και μπαταρίες που επανήλθαν σε επαρκώς λειτουργική κατάσταση για αρκετό καιρό.