Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 191

Θέμα: Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Δεν ισχύει αυτό, εκτός αν το παλιότερα είναι προ 2007-8
    Ναι, αναφέρομαι σε παλαιό γεγονός.
    Αλλά και σε περσινή μου αίτηση από την Wind στη Κόσμο η Wind σφυραγε κλέφτικα μέχρι που έφαγε καταγγελία.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Από τη στιγμή που κάνεις αίτηση φορητότητας, είναι υποχρεωμένοι να τη μεταφέρουν μέσα σε 1 εργάσιμη και ο άλλος πάροχος είναι υποχρεωμένος να δώσει το οκ και να ενεργοποιηθεί ο αριθμός στο νέο δίκτυο εντός 6 ωρών. Αν δεν έχω αυτό που ζήτησα μέχρι το απόγευμα, θα προχωρήσω σε καταγγελία.
    Η αέρινη εταιρία για να αφήσει τον αριθμό της καλής μου να φύγει από το μπουρδέλο τους, αίτηση Ιούλιο, σκοτωνόμασταν τηλέφωνα και κατάστημα εν πειραιεί ως τον Νοέμβρη; Κάτι τέτοιο. Πέρυσι όλα αυτά τα καλά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μη σε αφήσουν. Μέσα σε 6 ώρες πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Απλά κανείς ποτέ δε γνωρίζει ή ασχολείται, οπότε κάνουν ό,τι θέλουν.

Ένιγουεϊ, με πήρε η C, μου έκανε προσφορά, ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ανάλογο αυτού που σκοπεύω να χρησιμοποιώ, στην τιμή των 19€, αντί σχεδόν 24€ που πλήρωνα τους τελευταίους μήνες, για κάτι πολύ κατώτερο. Του είπα "σόρι, ούτε καν κοντά", καθώς πλέον δε θέλω να ξεπεράσω τα 8-10€/μήνα.

Το αστείο είναι ότι αν μου έκαναν την ίδια προσφορά πριν λίγους μήνες, που είδα το πάγιό μου να ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 20€, δε θα είχα σκεφτεί ποτέ να αλλάξω.
    Life begins at 45°.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν η ίδια εταιρία να σου δίνει με καρτοκινητο 600 προς ίδιους, 300 προς όλους, 1gb net, με 3 πρώτα λεπτά χρεωση, στα 10-12€, και να επιμένει να κανεις συμβόλαιο με ούτε τα μισά από τα παραπάνω, στα 17-18-20€.
    Έχουν ολα τα στοιχεία των παρελθόντων χρήσεων σου, βλέπουν ότι σου αρκουν τα λεπτά και τα GB και όμως λένε ό,τι τους κατέβει. Στην ίδια πάντα εταιρία μένεις.

Ήμουν 7-8 ώρες χωρίς τηλέφωνο επειδή ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ότι πρέπει να κάνω μια απλή κλήση στο 1252 για να απενεργοποιηθεί η φραγή εισερχομένων $^&%^%^&^#$%$$^%%^$$&Ε*%^&(*^$$^:^$#@#%#^$. ΠΑΛΙ εγώ ενδιαφέρθηκα και βρήκα άκρη.

Τέλος πάντων ανήκω στην παρέα του CU πλέον. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό γιατί αλλάζω τον επόμενο μήνα κιόλας.
    Life begins at 45°.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αυτήν την στιγμή έκανες την καλύτερη επιλογή. Μετά από κάποια ανατίμηση στα πακέτα, είναι ακόμη η πιο συμφέρουσα.
    Πρόσεχε να ανανεώνεις το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του.
    Επίσης, χρησιμοποιώ πολύ την προσφορά για το σινεμά μαζί με το CU της γυναίκας και πηγαίνουμε σινεμά με τα παιδιά.
    Όλο και κάτι θα βρεις που σε ενδιαφέρει.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παίζει τίποτα που να έχει καλό πακέτο δεδομένων; Δε με παίρνει για σύνδεση και κοιτάζω από που μπορώ να κόψω μηνιαίως. Τα τριλεπτα ισχύουν ακόμη για να κοροϊδεύουν τον κόσμο;

Στην cu ναι ισχύει το τριλεπτο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος
    Παίζει τίποτα που να έχει καλό πακέτο δεδομένων; Δε με παίρνει για σύνδεση και κοιτάζω από που μπορώ να κόψω μηνιαίως. Τα τριλεπτα ισχύουν ακόμη για να κοροϊδεύουν τον κόσμο;
    Q (δικτυο wind): Με καθε online ανανεωση των 10€ εχεις δωρο 1000ΜΒ και 1000' προς Q+WIND. Χρεωση ανα δευτερολεπτο και υπαρχει πακετο 120' προς ολους με 4€. Οποτε με το δεκαρικο εχεις ολα τα παραπανω και σου μενουν και περιπου 5€ στην καρτα. Προσωπικα μου παει πανω απο μηνα η καθε ανανεωση.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Επειδή τέλος του χρόνου χάνω το εταιρικό νούμερο που έχω (μαζί και την δουλειά μου.....)
    Κάποιο καλό πακέτο καρτοκινητης ψάχνω.
    Ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για δεδομένα και μηνύματα. Κλήσεις με αφήνουν (ως γνωστόν....) παγερά αδιάφορο, στα 8 χρόνια που έχω (είχα) το εταιρικό δεν έχω κάνει ούτε μια....

Για ρίχτε ιδέες
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Επειδή τέλος του χρόνου χάνω το εταιρικό νούμερο που έχω (μαζί και την δουλειά μου.....)

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    Τα υπόλοιπα μεταφέρονται σε όλους τους CU, παλιούς και νέους, αν ανανεωθούν λίγο πριν λήξουν.
    LogOut και kalgeorge: Λύστε μου την απορία, πριν το πετάξω στα σκουπίδια.

Παίρνω το Vodafone 300 κάθε μήνα, ~7€. Όταν δεν έχω χρήματα στο υπόλοιπο, ανανεώνω με 10€. Εφόσον μου περισσεύουν περίπου 3€ κάθε μήνα, αυτό σημαίνει ότι τον 4ο μήνα, δεν προσθέτω 10€ στο υπόλοιπό μου, αφού έχω αρκετά λεφτά μέσα για να συμπληρώσω 7€. Τότε χάνω ΟΛΑ τα ΜΒ μου από τα μπόνους ανανέωσης; Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να μεταφέρονται τα πάντα στον επόμενο ή αρκεί να ενεργοποιείς το πακέτο σου; Στην οποία (πρώτη) περίπτωση σου στοιχίζει 10€ ο μήνας, φυσικά και όχι 7€, έστω κι αν τα 3€ μένουν πάντα στον λογαριασμό σου. Δηλαδή κοροϊδία.

Ρωτάω γιατί είχα 1500+ ΜΒ και τώρα έχω 0. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη επειδή δεν έβαλα 10€ "κάρτα" αυτόν τον μήνα ή επειδή άργησα μια μέρα να ενεργοποιήσω το Vodafone 300.
    Life begins at 45°.

εγώ πάντως το άφησα να λήξει και μετά μήνυμα "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα και θα σου δώσουμε ότι είχες"

αν το έκανες την επόμενη μέρα της λήξης, λογικό. Για το αν έπρεπε να το κάνεις με "νέο κεφάλαιο" περιμένω και εγώ απάντηση γιατί την απορία την είχα.

Δε θυμάμαι ποτέ έβαλα το πακέτο. ΙΣΩΣ άργησα μια μέρα. Αυτό θέλω να μάθω, για να μην ξανασυμβεί. Αν θέλει 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να κρατήσεις τα ΜΒ σου, είναι ηλίθιο και θα το κόψω.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε θυμάμαι ποτέ έβαλα το πακέτο. ΙΣΩΣ άργησα μια μέρα. Αυτό θέλω να μάθω, για να μην ξανασυμβεί. Αν θέλει 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να κρατήσεις τα ΜΒ σου, είναι ηλίθιο και θα το κόψω.
    Mε τα 10€ σου δινει δωρο τα ΜΒ, οποτε ναι, καθε μηνα πρεπει να δινεις το 10€. Θεωρεισαι το σαν "πακετο" ανανεωσης.
    Γενικως ο,τι σου δινει, πρεπει να το ανανεωνεις με τον ιδιο τροπο. Εαν αργησεις μια μερα, τα χαιρετας.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Σελίδα 12 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Ενα Στα Γρηγορα
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0