Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μη σε αφήσουν. Μέσα σε 6 ώρες πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Απλά κανείς ποτέ δε γνωρίζει ή ασχολείται, οπότε κάνουν ό,τι θέλουν.
Ένιγουεϊ, με πήρε η C, μου έκανε προσφορά, ένα πολύ καλό πρόγραμμα, ανάλογο αυτού που σκοπεύω να χρησιμοποιώ, στην τιμή των 19€, αντί σχεδόν 24€ που πλήρωνα τους τελευταίους μήνες, για κάτι πολύ κατώτερο. Του είπα "σόρι, ούτε καν κοντά", καθώς πλέον δε θέλω να ξεπεράσω τα 8-10€/μήνα.
Το αστείο είναι ότι αν μου έκαναν την ίδια προσφορά πριν λίγους μήνες, που είδα το πάγιό μου να ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 20€, δε θα είχα σκεφτεί ποτέ να αλλάξω.
Life begins at 45°.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν η ίδια εταιρία να σου δίνει με καρτοκινητο 600 προς ίδιους, 300 προς όλους, 1gb net, με 3 πρώτα λεπτά χρεωση, στα 10-12€, και να επιμένει να κανεις συμβόλαιο με ούτε τα μισά από τα παραπάνω, στα 17-18-20€.
Έχουν ολα τα στοιχεία των παρελθόντων χρήσεων σου, βλέπουν ότι σου αρκουν τα λεπτά και τα GB και όμως λένε ό,τι τους κατέβει. Στην ίδια πάντα εταιρία μένεις.
Ήμουν 7-8 ώρες χωρίς τηλέφωνο επειδή ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ότι πρέπει να κάνω μια απλή κλήση στο 1252 για να απενεργοποιηθεί η φραγή εισερχομένων $^&%^%^&^#$%$$^%%^$$&Ε*%^&(*^$$^:^$#@#%#^$. ΠΑΛΙ εγώ ενδιαφέρθηκα και βρήκα άκρη.
Τέλος πάντων ανήκω στην παρέα του CU πλέον. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά ελπίζω να μη συνεχιστεί αυτό γιατί αλλάζω τον επόμενο μήνα κιόλας.
Life begins at 45°.
Αυτήν την στιγμή έκανες την καλύτερη επιλογή. Μετά από κάποια ανατίμηση στα πακέτα, είναι ακόμη η πιο συμφέρουσα.
Πρόσεχε να ανανεώνεις το ίδιο πακέτο πριν την λήξη του.
Επίσης, χρησιμοποιώ πολύ την προσφορά για το σινεμά μαζί με το CU της γυναίκας και πηγαίνουμε σινεμά με τα παιδιά.
Όλο και κάτι θα βρεις που σε ενδιαφέρει.
Παίζει τίποτα που να έχει καλό πακέτο δεδομένων; Δε με παίρνει για σύνδεση και κοιτάζω από που μπορώ να κόψω μηνιαίως. Τα τριλεπτα ισχύουν ακόμη για να κοροϊδεύουν τον κόσμο;
Στην cu ναι ισχύει το τριλεπτο.
Q (δικτυο wind): Με καθε online ανανεωση των 10€ εχεις δωρο 1000ΜΒ και 1000' προς Q+WIND. Χρεωση ανα δευτερολεπτο και υπαρχει πακετο 120' προς ολους με 4€. Οποτε με το δεκαρικο εχεις ολα τα παραπανω και σου μενουν και περιπου 5€ στην καρτα. Προσωπικα μου παει πανω απο μηνα η καθε ανανεωση.
Επειδή τέλος του χρόνου χάνω το εταιρικό νούμερο που έχω (μαζί και την δουλειά μου.....)
Κάποιο καλό πακέτο καρτοκινητης ψάχνω.
Ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για δεδομένα και μηνύματα. Κλήσεις με αφήνουν (ως γνωστόν....) παγερά αδιάφορο, στα 8 χρόνια που έχω (είχα) το εταιρικό δεν έχω κάνει ούτε μια....
Για ρίχτε ιδέες
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
LogOut και kalgeorge: Λύστε μου την απορία, πριν το πετάξω στα σκουπίδια.
Παίρνω το Vodafone 300 κάθε μήνα, ~7€. Όταν δεν έχω χρήματα στο υπόλοιπο, ανανεώνω με 10€. Εφόσον μου περισσεύουν περίπου 3€ κάθε μήνα, αυτό σημαίνει ότι τον 4ο μήνα, δεν προσθέτω 10€ στο υπόλοιπό μου, αφού έχω αρκετά λεφτά μέσα για να συμπληρώσω 7€. Τότε χάνω ΟΛΑ τα ΜΒ μου από τα μπόνους ανανέωσης; Πρέπει υποχρεωτικά να κάνω 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να μεταφέρονται τα πάντα στον επόμενο ή αρκεί να ενεργοποιείς το πακέτο σου; Στην οποία (πρώτη) περίπτωση σου στοιχίζει 10€ ο μήνας, φυσικά και όχι 7€, έστω κι αν τα 3€ μένουν πάντα στον λογαριασμό σου. Δηλαδή κοροϊδία.
Ρωτάω γιατί είχα 1500+ ΜΒ και τώρα έχω 0. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό συνέβη επειδή δεν έβαλα 10€ "κάρτα" αυτόν τον μήνα ή επειδή άργησα μια μέρα να ενεργοποιήσω το Vodafone 300.
Life begins at 45°.
εγώ πάντως το άφησα να λήξει και μετά μήνυμα "γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα και θα σου δώσουμε ότι είχες"
αν το έκανες την επόμενη μέρα της λήξης, λογικό. Για το αν έπρεπε να το κάνεις με "νέο κεφάλαιο" περιμένω και εγώ απάντηση γιατί την απορία την είχα.
Δε θυμάμαι ποτέ έβαλα το πακέτο. ΙΣΩΣ άργησα μια μέρα. Αυτό θέλω να μάθω, για να μην ξανασυμβεί. Αν θέλει 10€ ανανέωση κάθε μήνα για να κρατήσεις τα ΜΒ σου, είναι ηλίθιο και θα το κόψω.
Life begins at 45°.