Σελίδα 12 από 120 ΠρώτοΠρώτο ... 278910111213141516172262112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 1798

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙI

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Giorgio_Rp Προβολή μηνύματος
    Έχει πολλά δίκια αλλά ξεχνάει κάτι.
    Αυτό που έχουμε στην Ελλάδα ως πολίτευμα έχει όνομα
    ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ το λένε
    και αυτό που συμβαίνει στην οικονομία είναι γνωστό
    ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ το λένε
    Παραβλέπει ακόμα ότι για να εδραιωθούν οι καταστάσεις αυτες στην Ελλάδα
    (από αυτό που ονομάζουμε σήμερα δεξιά φυσικά)
    ΆΝθρωποι πέθαναν, εξορίστηκαν, αναγκάστικαν να πάνε μετανάστες
    ή αντάλλαξαν τελικά τη σιωπή τους με μια δουλίτσα.
    Διάφοροι μαμόθρεφτοι και καραβολεμένοι μας λένε σήμερα ότι το άσπρο
    είναι μαύρο αλλά η ουσία παραμένει.
    1οι στους δείκτες διαφθοράς εδώ και χρόνια τελευταίοι σε όλα τα άλλα.
    Πολύ πριν το ΠΑΣΟΚ φυσικά που δεν άλλαξε τίποτε εκτώς από τα πρόσωπα
    ανανήψαντας

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Βίντεο πολύ σκλρό
    http://speedandengines.com/2016/12/1...t-spine-video/

Τρώει το γκλέφτη λάχανο με το μπιστόλι
    Προσεχώς και στη γειτονιά μας αφού η απόδοση δικαιοσύνης είναι πια σχετική.
    Τι μας λες...

http://disq.us/url?url=http%3A%2F%2F..._id=5373612608

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Τώρα και εσύ εβαλες Εγγλέζο???
    Αυτοι μπορεί να τα αφήνουν για να γαραγαλανε τα μαλακά του άλλου
    Η αποψη που έχεις για τον κοσμο γενικώς με κανει να αμφιβάλλω αν εχεις ποτέ ταξιδεψει λιγο πιο περα...

Αλλα και έτσι να είναι με τους εγγλεζους μπάτσους, πρωτον δε μας αφορά/νοιάζει, δεύτερον σε θεματα επαγγελματισμου, ευγένειας και αποτελεσματικότητας, εσεις οι άντρακλες έλληνες μπάτσοι θα τους βλεπετε με το κυάλι για πολλα χρονια ακομα.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	blue-oyster-bar-and-grill.jpg 
Προβολές:	171 
Μέγεθος:	30,1 KB 
ID:	376164

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Η αποψη που έχεις για τον κοσμο γενικώς με κανει να αμφιβάλλω αν εχεις ποτέ ταξιδεψει λιγο πιο περα...
    Μέχρι Αθήνα με το ΚΤΕΛ όταν πήγα φαντάρος
    Αλλα και έτσι να είναι με τους εγγλεζους μπάτσους, πρωτον δε μας αφορά/νοιάζει, δεύτερον σε θεματα επαγγελματισμου, ευγένειας και αποτελεσματικότητας, εσεις οι άντρακλες έλληνες μπάτσοι θα τους βλεπετε με το κυάλι για πολλα χρονια ακομα.

Έτσι είναι
    Σε μια χώρα που σήμερα επιτρέπεται το τάδε, και την αλλη μέρα δεν ισχύει,και γι αυτό που απαγορεύεται αν το εφαρμόσει την επόμενη που το επιτρεψανε κινδυνεύεις με εδε ,διαθεσιμότητα,απόταξη κλπ
    Τότε έχουμε οτι μας αναλογεί.
    Να σου θυμισω υπόθεση Ματέι, που ενω τον είχαν κάτω, κάποιοι υψηλόβαθμοι έκριναν οτι ειχαν δείξει υπερβάλλοντα ζήλο κατα την σύλληψη και διέταξαν να τον αφήσουν με τα οποία επακόλουθα.
    Υπόθεση πειρατείας λεωφορείου (εκείνο που πήγε Αλβανία και σκοτώθηκε το παλικάρι,ενώ ο σχεδιασμός ηταν άλλος.
    Στην δεύτερη λεωφόρο πειρατεία,με το σταμάτημα έξω απο την Φλώρινα και την γνωστή συνέχεια,έγιναν όλα όπως έπρεπε.
    Και για να έρθω στο σήμερα
    Ποινικοποίηση κουκούλας πριν λιγα χρόνια, αποποινικοποίηση λίγο μετά.
    Ποινικοποίηση καψιμου σημαίας, συζήτηση για αποποινικοποίηση σήμερα
    Για να μην πω πόσες πολιτικές αποφάσεις επηρεάζουν τον σχεδιασμο της αστυνομίας.
    Οι πόσοι πολιτικοί επηρεάζουν έργα αστυνομικούς απο μια τροχονομικη κλήση μέχρι ληστεία και εμπόριο ναρκωτικών.
    Κάτι που σίγουρα δεν συμβαίνει έξω
    Οι επιβολή παραβάσεων και προστίμων σε υπουργούς, βουλευτές,δημάρχους είναι κάτι συνηθισμένο.
    Εδώ το<ξέρεις ποιος είμαι εγώ>ζει και βασιλεύει.
    Οπότε μην συγκρίνεις ανόμοια
    Και το σχόλιο μου περί γενειάδας αν και έγινε χαρην αστεϊσμού (όχι οτι έχω ζόρι να δικαιολογηθω,αλλά λέμε τώρα)
    Πιαστηκες απ αυτό επειδή το έγραψα εγώ.
    Αν το έγραφε άλλος θα πέρναγε στα ψιλά.
    Έχω άδικο?

Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 13/12/2016 στις 13:38.

Εδώ το<ξέρεις ποιος είμαι εγώ>ζει και βασιλεύει.
    To ξέρεις ποιός είμ' εγώ ζει και βασιλεύει κατά κόρον στο σώμα. Τα ούγκανα αφθονούν (και σχετικές ιστορίες έχουν ΟΛΟΙ να πουν για την αγένεια των "μπλε"). Οπότε η δικαιολογία "είμαστε κομμάτι της κενωνίας της κομπλεξικιάς" και αντικατοπτρίζουμε το γενικότερο γίγνεσθαι θα χρησιμοποιηθεί αλλά είναι ακριβώς αυτό, δικαιολογία. Οτιδήποτε και αν επιτρέπεται σήμερα και απαγορευτεί αύριο ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να σταματάς κάποιον για έλεγχο ας πούμε και να μιλάς λες και είναι το τελευταίο κατακάθι του σύμπαντος απλά γιατί φοράς τα ρουχαλάκια και έχεις και το γκάνι το σαρανταπέντε στην ζώνη. Και ευτυχώς που υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι ακριβώς αυτό, δυστυχώς. Και τα νέα παιδιά από τις σχολές δεν είναι καλύτερα, δυστυχώς. Και όντως η σύγκριση με αστυνομίες άλλων χωρών είναι απλά κωμική αλλά προφανώς και μπορείς να φαντασιώνεσαι ότι σε βολεύει.

Έχω άδικο?
    Όποιος γράφει περίεργα πράγματα, δεν περνάνε στα ψιλά πουθενά. Η εικόνα που έχεις για τον Άγγλο είναι του πούστη με το μούσι; Για τον Γερμανό είναι του μπυροκοιλιά με το καλτσοσάνδαλο; Του Γάλλου ξερακιανού με τον μπερέ, το λεπτό μουστακάκι και την ναυτική μπλούζα; Αν δεν αστειεύεσαι (που κρίνοντας από την απάντηση δεν) είσαι μακρά νυχτωμένος για τον κόσμο γενικά. Φυσικά οι έχοντες την μυία και το κόμπλεξ της υποτιθέμενης κλίκας των νοτίων, του κράτους των Αθηνών κλπ μπορούν πάντα να φαντάζονται ότι συμμετέχουν στην φορουμική ΕΣΣΔ όπου οι σύντροφοι του κόμματος γλεντάνε με χαβιάρΓια και σαμπάνιες ενώ οι ίδιοι σκάβουν για κάρβουνο στην ηλεκτρονική Σιβηρία. Φυσικά, στην εν λόγω φορουμική υποθετική χώρα, ανά πάσα στιγμή δεν σ'αρέσει το καθεστώς παίρνεις τα ματάκια σου, το πληκτρολογιάκι ή το κινητούλι σου και παίρνεις και τον τρίτο δρόμο για τον υπαρκτό σοσιαλισμό, αντί να κλαίγεσαι για την κοινωνική αδικία που συμβαίνει. Με δύο κλικ ξεμπέρδεψες. Ο κόσμος έχει πολλές "χώρες", γιατί μαζοχίζεσαι παλικάριμ';

Banned
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	democracy-.jpg 
Προβολές:	148 
Μέγεθος:	43,5 KB 
ID:	376177

Ω, τι του είπε...

δεν είμαι και εγώ ο έβριγουαν; Ούτε καν ο όμπι ουάν... γάμησέτα ρε Πολάκη. Όλοι δικαιούνται την γνώμη τους και να την λένε, εκτός από αυτούς και εκείνους και τους άλλους και και και.

Έχω άδικο?
    Όχι
    Think faster than you ride

σοβαρα ρε παιδια τωρα ενα σχολιο περι αγγλου κατεληξε να γινει αναλυση περι αστυνομιας αλλα και επι προσωπικου στον σουτερ?
    θελετε να μπουμε σε αυτην την κουβεντα?
    την γνωμη των πιο πολλων εδω μεσα και εξω για την αστυνομια την εχουμε καταλαβει αλλα και την ζουμε καθημερινα..
    Lost on purpose..again

Banned
    Τώρα ρε αμυρα θες να το συζητησουμε για τα περιεργα κάποιων που δεν ενοχλούν ενώ κάποιων αλλων ενοχλούν?
    Αφού και τα δυο περίεργα είναι
    Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο?
    Ουτε διαμαρτύρονται ούτε το παίζω μυξοπαρθενα.
    Ηλεκτρονικές σιβηριες,γκούλαγκ κολχόζ και διάφορα παραφερναλια δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο μου.
    Το ξέρω οτι δεν με γουσταρετε όπως δεν σας γουσταρω και εγω .
    Το αποδέχτηκα
    Αποδεχτειτε το.
    Δεν κάθομαι εδώ για κανένα της παρέας/κλίκας/πλεμπας και λοιπών .
    Έχω και αλλους να ασχοληθω,απλα όπως κάποτε ενας αντμιν μου είπε - μην διαβάζεις,επέλεξε κατάργηση παρακολούθησης.
    Ε το ίδιο μπορεί να γίνει και απο τους θιγομενους αυτών που γράφω .
    Η απλα σβηστε την ανάρτηση.
    Κανενα πρόβλημα.
    Όταν μου απαντανε .
    Απανταω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Το μούσι στην Ελληνική αστυνομία και στρατό (αλλά και στις φυλακές κάποτε) απαγορεύτηκε για δύο λόγους α) Οι άνθρωποι έκαναν μπάνιο (οι περισσότεροι) κάθε Σάββατο και σε χωριά μη σου πω κάθε Χριστούγεννα και Λαμπρή. Λογικό μάλλον αν σκεφτεί κανείς ότι νερό με τις στάμνες μάζευαν μέχρι και πριν από 30 χρόνια σε μερικές περιοχές αλλά ακόμα και τώρα υπάρχουν περιοχές με προβλήματα ύδρευσης. β) Για το φόβο των αριστερών. Τα γένια ήταν σήμα κατατεθέν... Μερικοί παλιοί ίσως ακόμα να θυμούνται καρπαζιές που έτρωγαν μαλλιάδες και μουσάτοι από τη χωροφυλακή και την αστυνομία (κατάλοιπο μιας άλλης εποχής). Το ναυτικό πάντα πιο εξευρωπαισμένο (του κώλου) ήθελε να δείξει ότι είναι πιο ανοιχτόμυαλοι, θαλασσινοί, θαλασσοπόροι ! Η κοινή λογική λέει ας έχει την εμφάνιση που θέλει ο καθένας, είναι μια ελευθερία που δε θα ήθελα να τη στερηθεί ακόμα και μπάτσος. Τη ματσίλα, το κλαρινογραμπριλίκη, τον τσαμπουκά και τις ιδεοληψίες να κόψει μεγάλο μέρος του σώματος και ας είναι και με σαγιονάρες.

άμεση απόλυση ΟΛΩΝ των ελληναραδων μπατσων,των αξεστων,ανεκπαιδευτων και γαμαω-ταο,και προσληψη παρ'αυτα ένστολων απο USA,γερμάνια,UK και ολλανδια.τροικα παντού!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    άμεση απόλυση ΟΛΩΝ των ελληναραδων μπατσων,των αξεστων,ανεκπαιδευτων και γαμαω-ταο,και προσληψη παρ'αυτα ένστολων απο USA,γερμάνια,UK και ολλανδια.τροικα παντού!!!
    Η μόνη σωστή άποψη που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο habemus

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    Μωρέ ναι, απλά μετά μην παραπονιόμαστε αν μας πυροβολούν επειδή περάσαμε κατά 10 χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας ή όταν τρώμε taser στα @@δια επειδή υψώσαμε τον "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;" τόνο της φωνής μας... οι ξενόφερτοι by the book ένστολοι, θα κλείναν μέσα την μισή Ελλάδα σε μια μέρα... δεν είναι μόνο οι "μπατσοι" άξεστοι και απαίδευτοι...

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 666 ΙΙ
    από Bowleno στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2188
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2016, 10:30
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 666
    από kostas777 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2020
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2016, 10:13
  3. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994