Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει ο Βράτης (Facom) αλλά νομίζω με πολύγωνο και στις 2 άκρες. Νομίζω τα είδα στο βιντεάκι που ανέβασε στον σωλήνα. Θα μας πει και ο Προδιαγραφής που ξέρει απ' έξω και που έχει σκόνη το μαγαζί.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Η PZ-59 είναι super!!!
Μονά κλειδιά δύσκολα θα βρεις σε τόσο μικρά μεγέθη. Μισοφέγγαρα όμως-όπως είπε και ο Vaska- έχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες. Από 10mm ξεκινά η Facom (10x12) μέχρι 19x22 σειρά 57. Αλλες ξεκινούν στα μισοφέγγαρα από το 11mm (Gedore). Η Beta έχει και 8x10 και πάει μέχρι 22mm σειρά 83. Άλλες οικονομικότερες ίσως έχουν και ποιό μικρά νούμερα.
Asahi Tools
Netsuren Tools
Άλεξ συνήθως οι Ιάπωνες έχουν τέτοια κλειδιά. Τα βλέπω συχνά στα εργαλεία που έρχονται μαζί με τα CNC Okuma.
Υπάρχουν και σε διπλά
Από ότι βλέπω και το δικό σου είναι Japan. Δε τα έχω δει κάπου Ελλάδα, αλλά κι από την άλλη δεν έχω ψάξει κιόλας.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Νομίζω ότι τα μισοφέγγαρα, που έχουν οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές, δε θα βολεύουν
ίσως σε βολέψουν τα Hazet 610N
![]()
Αχιλλεα, νομιζω οτι τα asahi και netsuren που εβαλες παραπανω ειναι αυτο που ψαχνω. Εχω και μια ιδιαιτερη προτιμηση στο "made in japan"Για να δω τωρα απο που και ποσο. Ευχαριστω
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Εγώ Ελλάδα δεν τις έχω βρει αυτές τις μάρκες. Ούτε Ευρώπη. Μόνο στο Rakuten, αλλά να ξέρεις, έχεις τελωνείο 99%
http://global.rakuten.com/en/search/...product_search
Υπάρχουν και αυτά αγνώστου σε εμμένα ποιότητος:http://www.ebay.co.uk/itm/RING-SPANN...-/252079296238
Ναι αλλά ψάχνει και για μικρότερα όπως 10,11,12 και για τα ενδιάμεσα 14.
Τα κλειδιά αυτά τα θέλει ο Άλεξ λογικά για εργασίες στο μηχανοστάσιο πλοίου, όπου όλα είναι στριμωγμένα. Επίσης σίγουρα θα θέλει να κοτσάρει κάποιο σωλήνα για τις ξεροκέφαλες βίδες και παξιμάδια.
Αλλωστε δειχνει ειδικο εργαλειο που ισως να μην χωραει τιποτε αλλο και αναγκαστικα πρεπει να χρησιμοποιειται το αρχικο που δινεται απο τον κατασκευαστη...
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...