Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Θεσσαλονίκη

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    παρκινγ ευκολα και χωρις κλησεις πανω απο αγιου Δημητριου. και 2 δρομους πιο πανω ακομα.. ολη η πολη περπατιεται παντως ευκολα.. και ειδικα με ποδηλατο. μπαρακια στα λαδαδικα εχει πολλα ροκ. ωραια στεκια ειναι μπτιπαζαρ με διαφορα ηδη μουσικης κι ανθρωπων. επισης αρτ γκαλερι η καπως ετσι δνε θυμαμαι τσεκαρε αν υπαρχει ακομα και το Λουκι Λουκ επισης. για αφτερ καταγωγια χωρις να ξερω την ηλικια σου εμεις ακομα παμε ωκεανος βυθος δεν ξερω δνε θυμαμαι... χαχαχαχαχχα και το αλλο το μυστηριο το ,... δεν το θυμαμαι. ετσι κι αλλιως θα εχει κλεισει πια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    μιας και εχω παει Νορβηγια... καμια σχεση! η Θεσσαλονικη εχει κατι που δεν θα το εχει ποτε η Νορβηγια και αυτο ειναι Ζωη.. εκτος και αν σε αρεσουν τα ψαρια τα ελαφια και οι ταρανδοι. Τοτε θα σου αρεσει πολυ η Νορβηγια!
    Δεν επιασες το νοημα των οσων εγραψα αλλα δεν πειραζει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foten21 Προβολή μηνύματος
    Δεν επιασες το νοημα των οσων εγραψα αλλα δεν πειραζει
    ε γραψε τοτε να το πιασω... σε τι εχει μηνει πισω η Θεσσαλονικη? ειναι μια πολη μεσογειακη..

ευκολη στην μετακινηση
    θαλασσα και βουνο 20 λεπτα
    δεν ειναι αγχωδες
    εχει απο τα καλητερα seafront

εγω οσα ατομα απο το εξωτερικο εχω καλεσει στην Θεσσαλονικη και περσανα 2-5-10 μερες οσο μειναν τρελαθηκαν με την πολη...

εξηγησε μου τι κακο εχει? εχω ζησει Αμερικη και Βορια Ευρωπη οπως και Καρδιτσα και Αθηνα αρα δεν ηρθα απο ενα χωριο για να με εντυπωσιασει ετσι...
    ORGIA!!!!!

ευκολη στην μετακινηση--> Με τα υπερσυγχρονα ΜΜΜ που εχουμε
    θαλασσα και βουνο 20 λεπτα -->Σε ποια ακριβως θαλασσα κ ποιο βουνο πας σε 20 λεπτα με το υπερσυγχρονο οδικο μας δικτυο?
    δεν ειναι αγχωδες-Ναι διοτι ολα λειτουργουν αψογα και παντου θα κανεις την δουλεια σου σε 3 λεπτα
    εχει απο τα καλητερα seafront-Αν εννοεις την παραλια ειναι ενα απο τα ελαχιστα ομορφα που διαθετει
    ..
    Και επαναλαμβανω οτι το κυριοτερο προβλημα ειναι ο νοοτροπια των πολιτων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    ε γραψε τοτε να το πιασω... σε τι εχει μηνει πισω η Θεσσαλονικη? ειναι μια πολη μεσογειακη..
    ευκολη στην μετακινηση ---> Μη τα λες ετσι αυτα θα πεσει ο πυργος στην θαλασσα απο τα γελια. Ευκολο το κεντρο αν περπατας.... οτιδηποτε χρειαστει αυτοκινητο ειναι απλα μαρτυριο οσο για τις αστικες συγκοινοναχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......

θαλασσα και βουνο 20 λεπτα----> Βοθρος βουνο μαλλον

δεν ειναι αγχωδες ----> Αν εισαι τουριστας ισως. Εκτος αν παλι μιλαμε για τα 90's οπως πιο πανω

εχει απο τα καλητερα seafront----> μετα την κατασκευη της νεας παραλιας εχει φτιαξει καπως το πραγμα αλλα νταξ.... απο τα καλυτερα? Δε νομιζω.

εγω οσα ατομα απο το εξωτερικο εχω καλεσει στην Θεσσαλονικη και περσανα 2-5-10 μερες οσο μειναν τρελαθηκαν με την πολη ----> και παλι σαν τουριστας εννοειται οτι θα περασεις καλα... και στο Γκότσε Ντέλτσεφ περασα καλα σαν τουριστας.

εξηγησε μου τι κακο εχει? ----> Θεσσαλονικιους

edit..

Για να μην παρεξηγηθω για το τελευταιο. Δεν θεωρω τους Σαλονικιους χειροτερους απο τον μεσο ελληνα. Απλα εδω ζω αυτο μπορω να κρινω.

Με τα υπερσυγχρονα ΜΜΜ που εχουμε
    δεν ξερω τι εγηνε μετα την απεργια αλλα οσο ημουν εκει Φεβ 2014-Μαιο 2015.. η κινηση με Λεοφορειο ητανε οτι πιο καλο ειχα δει μεχρι τωρα. εμενα μποτσαρη και Βολγας κοντα.

Σε ποια ακριβως θαλασσα κ ποιο βουνο πας σε 20 λεπτα με το υπερσυγχρονο οδικο μας δικτυο?
    Περαια σε κανα 15λεπτο απο εκει που εμενα και 20-25 λεπτα Επανομη... δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου...

Ναι διοτι ολα λειτουργουν αψογα και παντου θα κανεις την δουλεια σου σε 3 λεπτα
    αναλογα τι θες να κανεις φιλε...

Αν εννοεις την παραλια ειναι ενα απο τα ελαχιστα ομορφα που διαθετει
    οκ
    ORGIA!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    ευκολη στην μετακινηση ---> Μη τα λες ετσι αυτα θα πεσει ο πυργος στην θαλασσα απο τα γελια. Ευκολο το κεντρο αν περπατας.... οτιδηποτε χρειαστει αυτοκινητο ειναι απλα μαρτυριο οσο για τις αστικες συγκοινοναχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα......

δεν ειναι αγχωδες ----> Αν εισαι τουριστας ισως. Εκτος αν παλι μιλαμε για τα 90's οπως πιο πανω

εχει απο τα καλητερα seafront----> μετα την κατασκευη της νεας παραλιας εχει φτιαξει καπως το πραγμα αλλα νταξ.... απο τα καλυτερα? Δε νομιζω.

εγω οσα ατομα απο το εξωτερικο εχω καλεσει στην Θεσσαλονικη και περσανα 2-5-10 μερες οσο μειναν τρελαθηκαν με την πολη ----> και παλι σαν τουριστας εννοειται οτι θα περασεις καλα... και στο Γκότσε Ντέλτσεφ περασα καλα σαν τουριστας.

edit..

Για να μην παρεξηγηθω για το τελευταιο. Δεν θεωρω τους Σαλονικιους χειροτερους απο τον μεσο ελληνα. Απλα εδω ζω αυτο μπορω να κρινω.
    καλα πες μου ενα μερος που θα πας κεντρο με αμαξι και θα εισαι χαλαρος, σε ολλη την γη ....
    θαλλασσα οκ πηγενε στην Ισπανια τοτε 3χμ παραλια 2εκ κοσμο.. ο ενας πανω στον αλλο τι να σου πω γαμω τις παραλιες... η Ελλαδα εχει τις καλητερες παραλιες σε τοσο κοντινη αποσταση απο αστικα κεντρα! γεγονος!
    απο τα καλητερα ναι γιατι οχι?
    ο ο φιλος μηλησε για τουρισμο και Νορβηγια και εγραψα εντιπωσεις ξενων στην Πολη!
    και οι Θεσσαλονικοι δεν ειναι τοσο χαλια..
    ORGIA!!!!!

Οκ ο καθενας εχει τις αποψεις του.. Καταλαβαινεις οτι δεν βγαζει πουθενα αυτο οποτε οβερ εντ αουτ απο εδω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος

εχεις μεινει εστω και δυο μερες Αθηνα και να εχεις δουλειες στο κεντρο? 5 εμεινα κι εφριξα.. και μονο που στο μετρο στις σκαλλες καθονται ολοι δεξια για να ανεβαινουν οι βιαστικοι απο αριστερα.. που? στην κυλιομενη...

αμα πας απο Ασβεστοχωρι και πισω δεν εχει? δεν ειμαι κι ο καταλληλοτερος...

δεν ειναι. οπως ειπα δες Αθηνα

εχει απο τα καλητερα seafront----> μετα την κατασκευη της νεας παραλιας εχει φτιαξει καπως το πραγμα αλλα νταξ.... απο τα καλυτερα? Δε νομιζω. περι ορεξεος κολοκυθοπιτα εδω

εδω ολοι συμφωνουμε

καθε πολη εχει καλους και κακους. οχι μονο η Σαλονικη. τουλαχιστον δεν ειναι το χαος της Αθηνας. στον Κορυδαλλο σε μερος με μονοκατοικιες ο αλλος δεν ηξερε ποιος ειναι αυτος που μενει δυο σπιτια παρακατω. κι οι τρεις μας με μηχανες. και λεω μας εσυ R6 αυτος cbr δεν ετυχε καν να γνωριστειτε? με δυο σπιτια αποσταση? κι η απαντηση ηταν εδω δεν ειναι Βεροια..
    edit..

...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Dizy dols(άνω Λαδάδικα)harley και empire
    σε δινω στεγνα.. βαριεσαι να κανεις παραθεση.. Harley ki empire νομιζω εχουν κλεισει προ πολλου παλιογερε.. και να μην στεναχωρησω και το cult μεταφερθηκε πριν χρονια στα λαδαδικα και μετα εκλεισε..κοντα στο 11... το Ντιζυ ζει και βασιλευει και γεμισε και παρομοιου ειδους μαγαζια τριγυρω.. και μπυραριες. α και το 8ball υπαρχει ακομα.. ναι ερασμους παρτυ..

εχει και Λαιβ.... ομως στο 8ball... και στην τελικη ειναι μια φοιτητικη πολη με τα καλα και τα κακα της... να ξερετε μετα απο ενα τριπακι που παει καπως ετσι Καρδιτσα-Παγκρατι-Πατησια-Νταλλας-Γαλατσι-Πειραια-Καρδιτσα-Θεσσαλονικη-Λιλλ αυτο που θελω πραμγατικα ειναι να γηρησω Θεσσαλονικη χαχαχαχ μαζοχα ειμαι!
    ORGIA!!!!!

εχει και Λαιβ.... ομως στο 8ball... και στην τελικη ειναι μια φοιτητικη πολη με τα καλα και τα κακα της... να ξερετε μετα απο ενα τριπακι που παει καπως ετσι Καρδιτσα-Παγκρατι-Πατησια-Νταλλας-Γαλατσι-Πειραια-Καρδιτσα-Θεσσαλονικη-Λιλλ αυτο που θελω πραμγατικα ειναι να γηρησω Θεσσαλονικη χαχαχαχ μαζοχα ειμαι!
    τι λε ρε? εγω τοσα χρονια παω για ενα διημερο και σε μια φαση κτεληξα να ειμαι δυο χρονια με διακοπες εκει.. μονομιος νομας μεταξυ Βεροιας και Σαλλονικης. τελευταια την αποφευγω γιατι τρωω πολλα λεφτα εκει και δεν μπορω ευκολα να της ξεφυγω.. ειναι πραγματικα σαγηνευτικη..

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    σε δινω στεγνα.. βαριεσαι να κανεις παραθεση.. Harley ki empire νομιζω εχουν κλεισει προ πολλου παλιογερε.. και να μην στεναχωρησω και το cult μεταφερθηκε πριν χρονια στα λαδαδικα και μετα εκλεισε..κοντα στο 11... το Ντιζυ ζει και βασιλευει και γεμισε και παρομοιου ειδους μαγαζια τριγυρω.. και μπυραριες. α και το 8ball υπαρχει ακομα.. ναι ερασμους παρτυ..
    Ρε παλιόπαιδο.
    Οτι σου λέω με πμ το εβγαλες στον αέρα?
    Το empire νομιζω ηταν του Κωφίδη,κλασικό μεταλλαδικο.
    Το harley ηταν πανω απο τα Λαδάδικα σε ενα στενό, εκεί πρωτοεπαιζαν τα τραγούδια σε γιγαντοοθονη.
    Το dizy ηταν κάπως ποιο light,και χαίρομαι που υπάρχει ακόμα.
    Στο 8ball μια δυο φορές έχω πάει, αφού έχω φύγει απο εκεί, η παρέα δεν ακολουθεί, η γυναίκα δεν ακολουθεί...
    Και μιας που είπαμε για το dizzy,θυμήθηκα μια φάση κάπου στο 98/99
    Νεος εγώ στην Θεσσαλονίκη,φιλοξενώ κάτι φίλους απο τα πάτρια εδάφη.
    Τέτοιες μέρες ηταν,χριστούγεννα.
    Αφού ηπιαμε φραπέ στην παραλία και πέρασε η ώρα, πήγαμε dizzy.
    Σκοτεινά όμορφα,ωραία ροκακια στα decks.
    Παίρνουμε τα πρώτα ποτά, τα δεύτερα μιλάμε,ακούμε ,μιλάμε.
    Κάποια στιγμή το βλέμμα πέφτει απέναντι.
    Είχε (δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα) ενα ελληναδικο<Μπαλονάκι>
    Τα πιπινια πανω στα μπάρ, γινόταν της Πόπης.
    Και εμείς 4 μπακουροι να κοιταζομαστε.
    Τους κοιταω,κοιτάζω απέναντι, δίνω το σύνθημα.
    Πληρώνουμε,και βουρ απέναντι...

Στο Γουδί με κόκκινο μπουφάν. Είσαι θρασύς.
    Οι κυλιόμενες όταν φτιάξουν το μετρό και σε σας θα είναι με 2 ρεύματα κυκλοφορίας...
    Για να διευκολύνουν όσους δεν πάνε "χαλαρά". Όπως παντού στον κόσμο φαντάζομαι...
    Ωραίο το empire του Κωφίδη αλλά έχει κλείσει 10 χρόνια νομίζω..
    done.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomaniac Προβολή μηνύματος
    ...
    Δεν συγκρινω Αθηνα με Θεσσαλονικη. Κρινω την Θεσσαλονικη γιατι εδω μενω.

Μη μπαινουμε σε τετοιες λογικες τωρα. Κατι ρωτησε το παλικαρι νομιζω πηρε καποιες απαντησεις αναλογα με την οπτικη γωνια του καθενα.

Αν ειναι να συγκρινουμε τοτε ας μας πει καποιος και την διαφορα της Αθηνας με το Καρακας και την Αντις Αμπεμπα....

Τα περι ερωτικης πολης, σαγηνευτικης πολης, νυφης του θερμαϊκου και λοιπα κοσμιτικα απομυθοποιουνται περιπου στον δευτερο χρονο που ζεις και ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ στην πολη.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15
  2. Θεσσαλονίκη 25-28 Μαρτίου
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 23:06
  3. Θεσσαλονικη - Κερκυρα
    από transalper600 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2004, 08:25