Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Ζελατινα

Αν κρινω απο το σχολιο σου για την national cycle,σε ενδιαφερει πρωτα η εμφανιση .δες την mra της suzuki με το φρυδι νομιζω θα σε καλυψει και στα δυο.αλλιως κοιτα για zero gravity sport touring,η givi που ειναι και πιο φτηνη.τις ειχα ολες με αυτη που βρηκα την ησυχια μου ειναι η national cycle η ψηλη.ουτε μυγακι στο κρανος και τελεια για τον πισω.

Νέο μέλος
    Καλημερα και Καλη Χρονια σε ολους!

Τελικα λογω μη διαθεσιμης ζελατινας απο την MRA εβαλα την ιδια της Suzuki με το φρυδι.
    Εμφανισιακα ειναι γ@μ@τη αλλα λογω υψους (1,90) δεν με καλυπτει μιας και τωρα ο αερας βαραει κατακεφαλα, βεβαια ειναι αρκετα καλυτερα απο την μαμα.

Σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος!

Χ/Σμους
    Γιωργος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Καλημέρα. Πόσο την πλήρωσες; Από που την αγόρασες; Έχεις βγάλει φωτογραφία την μηχανή αφότου την έβαλες, ώστε να την ανεβάσεις;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Καλημέρα. Έχει κάποιος αυτή (http://www.akisgeorgopoulos.gr/suzuki-bandit-650-2009-2015.html#) τη ζελατίνα της ERMAX; Πως είναι;
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Νέο μέλος Το avatar του/της manko973
    Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έχω εγκαταστήσει την national cycle. Είναι βασικά λες και οδηγώ άλλη μηχανή. Έχει μειωθεί ο θόρυβος παρά πολύ και ο στροβιλισμος του αέρα επίσης. Είναι απίστευτη η διαφορά από την μαμισια. Όμως έχω ένα θέμα με τις βίδες της μηχανής που φαντάζομαι θα το είχατε και εσείς όταν αλλάξατε ζελατίνη. Έχουν πάσο που είναι με λάστιχο και χωνεύει μέσα σε μια μεταλλική τρύπα! Με το που προσπάθησα να τις βιώσω μου έμεινε στο χέρι η κάθε βίδα Γιατί είχε ξεραθεί το λάστιχο και έφευγε από την τρύπα. Έχει κάνεις κάποια λύση;;;;

Σουλατσαδόρος Το avatar του/της Coyote.V
    Οι καλύτερες ζελατίνες που έχω δει είναι οι zero gravity αλλά δεν βγάζει για όλες τις μοτοσυκλέτες. Παλιά είχα αγοράσει μια από το carpimoto.

http://www.zerogravity-racing.com/

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manko973 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα έχω εγκαταστήσει την national cycle. Είναι βασικά λες και οδηγώ άλλη μηχανή. Έχει μειωθεί ο θόρυβος παρά πολύ και ο στροβιλισμος του αέρα επίσης. Είναι απίστευτη η διαφορά από την μαμισια. Όμως έχω ένα θέμα με τις βίδες της μηχανής που φαντάζομαι θα το είχατε και εσείς όταν αλλάξατε ζελατίνη. Έχουν πάσο που είναι με λάστιχο και χωνεύει μέσα σε μια μεταλλική τρύπα! Με το που προσπάθησα να τις βιώσω μου έμεινε στο χέρι η κάθε βίδα Γιατί είχε ξεραθεί το λάστιχο και έφευγε από την τρύπα. Έχει κάνεις κάποια λύση;;;;
    Στα περισσότερα μαγαζιά με ανταλλακτικά και κοκοψίνια έχει πακετάκια με 8άδα ή 10άδα τέτοιες βίδες σε χαμηλή τιμή.

Ένα τυχαίο λινκ, έχει και αλλού φυσικά και πιο φτηνά.

Νέο μέλος Το avatar του/της manko973
    Ευχαριστώ πολύ

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Φιμε ζελατίνα
    από milaber στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2005, 21:51
  2. help τώρα ζελατίνα για cbr600...
    από monstermind στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2004, 00:22