Σελίδα 42 από 115 ΠρώτοΠρώτο ... 3237383940414243444546475292 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 616 έως 630 από 1721

Θέμα: Περί κινητών τηλεφώνων

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παλιότερα από Banggood ένα πακετάκι μου είχε αποσταλεί με Σουηδικά Ταχυδρομεία (αν θυμάμαι καλά). Σύμφωνα με το tracking είχε φτάσει στη Σουηδία σε χρόνο dt και μετά χρειάστηκε πάνω από μήνα για να έρθει Ελλάδα. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Εχω παραγγειλει ενα κινητο απο Gearbest το οποιο εστειλαν με PostNL. Το Tracking γραφει οτι στις 20 Οκτωβριου εφτασε στην Ολλανδια. Και απο τις 22 Οκτωβριου οτι : The item is on transport to the country of destination

Ειναι φυσιολογικο να εκανε 4 μερες να φτασει απο τη Κινα στην Ολλανδια και απο την Ολλανδια για να φτασει στην Ελλαδα να εχει κανει σχεδον 2 βδομαδες καινα μην εχει φτασει??
    Πάρε το tracking number και πήγαινε στο ταχυδρομείο. Πες τους ότι περιμένεις ένα δέμα και έχει αργήσει χαρακτηριστικά. Δείξε ταυτότητα και το tracking number και θα σου πουν αν το έχουν κάπου εκεί. Αν σου πουν ότι χρειάζεται ειδοποιητήριο, πες τους ότι δεν έχεις πάρει τίποτα μπορεί να έχει χαθεί και το δέμα έχει μέσα μπαταρία και μπορεί να καταστραφεί αν μείνει καιρό παρατημένο.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Μέλος Το avatar του/της freco
    Ακριβώς το ίδιο και εμένα το VR από gearbest. Από τις 20 έρχεται Ελλάδα.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Αρα μαλλον περιμενουν να γεμισει ο σακος για να τον στειλουν.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Οι αποστολές απο gearbest έχουν δικό τους νήμα σε γειτονικό φόρουμ......
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μια φορά πήρα hands-free από gearbest πάντως, και πρέπει να έκαναν κανένα 3μηνο να φθασουν...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Περί κινητών τηλεφώνων και πραγματικών απαιτήσεων:

https://www.youtube.com/watch?v=P3hQc3bCT9o

LG G2 (του 2013) vs S7 (τελευταία λέξη σε hardware, ίσως το καλύτερο κινητό του 2016).
    Life begins at 45°.

η τεράστια διαφορά που έχει γίνει είναι στις κάμερες.

το G2 πάσχει σε χρόνο εστίασης και στις βραδινές. επειδή ακόμα το χρησιμοποιώ, συγκρινόμενο με το φτηνό μοτορόλα που επίσης χρησιμοποιώ είναι κομματάκι αστείο.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Καλά, δεν το πόσταρα για να συγκρίνουμε ένα τηλέφωνο των 350€ του 2013 με ένα φετινό των 700€. Ήθελα μόνο να τονίσω πόσο μικρή (αν υπάρχει) είναι η διαφορά επιδόσεων του hardware και πόσο αξίζει/πόσο έχουμε ανάγκη αυτό το μικρό έξτρα στην υπερδιπλάσια τιμή.

Κι εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά θα το πουλήσω και θα πάρω κάτι νεότερο. Επειδή δε με ικανοποιεί; Όχι. Επειδή δεν είναι υπεραρκετό για τη χρήση που κάνω; Όχι. Επειδή είμαι βλαμμένος και θέλω να πετάξω τα λεφτά μου.
    Life begins at 45°.

Και λίγο πριν εκπνεύσει το 2016, πεθαίνει η cyanogenmod.

Ίσως συνεχίσει ως lineage.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Καλημέρα και χρόνια πολλα!
    Αξιοπρεπές κινητό με 16 gb,2gb ram γύρω στο 150αρι?
    Ψαχνω από ελληνικό μαγαζι γιατι θα το κάνω δωρο αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να παραγγείλω.
    Βλέπω το Ρ8 lite,καμία άλλη ιδέα?
    The only easy day was yesterday.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα και χρόνια πολλα!
    Αξιοπρεπές κινητό με 16 gb,2gb ram γύρω στο 150αρι?
    Ψαχνω από ελληνικό μαγαζι γιατι θα το κάνω δωρο αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να παραγγείλω.
    Βλέπω το Ρ8 lite,καμία άλλη ιδέα?
    Αυτές τις μέρες είναι σχετικό. Από ελληνικό site προλαβαίνεις να πάρεις και να έρθει πριν την Πρωτοχρονιά φαντάζομαι.
    Το P8 lite βγαίνει ακόμα; είναι παλιό μοντέλο και έχει αντικατασταθεί από το Ρ9 lite που έχει πάνω από 200 όμως.
    Το Ρ8 το είχα πάρει στον γιο μου πριν 1,5-2 χρόνια στα 165 προσφορά. Οκ για τα λεφτά του καλό ήταν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    P8 lite όχι αν θες διάρκεια μπαταρίας. Το έχω. Πολύ καλό σαν χαρακτηριστικα και τιμή αλλά με 2200 μπαταρία μετά βίας βγάζω τα 2/3 της μέρας με μέτρια χρήση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Όντως κυκλοφορεί καιρό,και η μπαταρία του είναι λίγο μικρη.Παίζει στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 150 που το βλέπω.Κι'εγώ για την κόρη μου το θέλω,και νομίζω πως είναι τίμιο για τα λεφτά του.
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Όντως κυκλοφορεί καιρό,και η μπαταρία του είναι λίγο μικρη.Παίζει στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 150 που το βλέπω.Κι'εγώ για την κόρη μου το θέλω,και νομίζω πως είναι τίμιο για τα λεφτά του.
    Για έφηβη/πιτσιρίκα θα έλεγα όχι.. Λόγω μπαταρίας και μόνο.. Θα το έχει μόνιμα στην πρίζα...

Παρόμοια θέματα

1. Κατά-χρηση κινητών τηλεφώνων;
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 16:16
  2. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 20:41
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 16:39
  4. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3