Παλιότερα από Banggood ένα πακετάκι μου είχε αποσταλεί με Σουηδικά Ταχυδρομεία (αν θυμάμαι καλά). Σύμφωνα με το tracking είχε φτάσει στη Σουηδία σε χρόνο dt και μετά χρειάστηκε πάνω από μήνα για να έρθει Ελλάδα. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο.
Παλιότερα από Banggood ένα πακετάκι μου είχε αποσταλεί με Σουηδικά Ταχυδρομεία (αν θυμάμαι καλά). Σύμφωνα με το tracking είχε φτάσει στη Σουηδία σε χρόνο dt και μετά χρειάστηκε πάνω από μήνα για να έρθει Ελλάδα. Μου είχε φανεί πολύ περίεργο.
Πάρε το tracking number και πήγαινε στο ταχυδρομείο. Πες τους ότι περιμένεις ένα δέμα και έχει αργήσει χαρακτηριστικά. Δείξε ταυτότητα και το tracking number και θα σου πουν αν το έχουν κάπου εκεί. Αν σου πουν ότι χρειάζεται ειδοποιητήριο, πες τους ότι δεν έχεις πάρει τίποτα μπορεί να έχει χαθεί και το δέμα έχει μέσα μπαταρία και μπορεί να καταστραφεί αν μείνει καιρό παρατημένο.
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Ακριβώς το ίδιο και εμένα το VR από gearbest. Από τις 20 έρχεται Ελλάδα.
Όχι "αμήχανος" πλέον...
Αρα μαλλον περιμενουν να γεμισει ο σακος για να τον στειλουν.
Οι αποστολές απο gearbest έχουν δικό τους νήμα σε γειτονικό φόρουμ......
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Περί κινητών τηλεφώνων και πραγματικών απαιτήσεων:
https://www.youtube.com/watch?v=P3hQc3bCT9o
LG G2 (του 2013) vs S7 (τελευταία λέξη σε hardware, ίσως το καλύτερο κινητό του 2016).
Life begins at 45°.
η τεράστια διαφορά που έχει γίνει είναι στις κάμερες.
το G2 πάσχει σε χρόνο εστίασης και στις βραδινές. επειδή ακόμα το χρησιμοποιώ, συγκρινόμενο με το φτηνό μοτορόλα που επίσης χρησιμοποιώ είναι κομματάκι αστείο.
Καλά, δεν το πόσταρα για να συγκρίνουμε ένα τηλέφωνο των 350€ του 2013 με ένα φετινό των 700€. Ήθελα μόνο να τονίσω πόσο μικρή (αν υπάρχει) είναι η διαφορά επιδόσεων του hardware και πόσο αξίζει/πόσο έχουμε ανάγκη αυτό το μικρό έξτρα στην υπερδιπλάσια τιμή.
Κι εγώ το χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά θα το πουλήσω και θα πάρω κάτι νεότερο. Επειδή δε με ικανοποιεί; Όχι. Επειδή δεν είναι υπεραρκετό για τη χρήση που κάνω; Όχι. Επειδή είμαι βλαμμένος και θέλω να πετάξω τα λεφτά μου.
Life begins at 45°.
Και λίγο πριν εκπνεύσει το 2016, πεθαίνει η cyanogenmod.
Ίσως συνεχίσει ως lineage.
Καλημέρα και χρόνια πολλα!
Αξιοπρεπές κινητό με 16 gb,2gb ram γύρω στο 150αρι?
Ψαχνω από ελληνικό μαγαζι γιατι θα το κάνω δωρο αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω να παραγγείλω.
Βλέπω το Ρ8 lite,καμία άλλη ιδέα?
The only easy day was yesterday.
Αυτές τις μέρες είναι σχετικό. Από ελληνικό site προλαβαίνεις να πάρεις και να έρθει πριν την Πρωτοχρονιά φαντάζομαι.
Το P8 lite βγαίνει ακόμα; είναι παλιό μοντέλο και έχει αντικατασταθεί από το Ρ9 lite που έχει πάνω από 200 όμως.
Το Ρ8 το είχα πάρει στον γιο μου πριν 1,5-2 χρόνια στα 165 προσφορά. Οκ για τα λεφτά του καλό ήταν.
P8 lite όχι αν θες διάρκεια μπαταρίας. Το έχω. Πολύ καλό σαν χαρακτηριστικα και τιμή αλλά με 2200 μπαταρία μετά βίας βγάζω τα 2/3 της μέρας με μέτρια χρήση.
Όντως κυκλοφορεί καιρό,και η μπαταρία του είναι λίγο μικρη.Παίζει στα σκρουτζομάγαζα γύρω στα 150 που το βλέπω.Κι'εγώ για την κόρη μου το θέλω,και νομίζω πως είναι τίμιο για τα λεφτά του.
The only easy day was yesterday.