Ωραίο δείχνει το μοτέρ. Την εξάτμιση έτσι θα την αφήσεις ? Κρίμα. Το κάνεις που το κάνεις το λίφτινγκ στη γριούλα. Τσίτωσέ την καλά.
Ευτυχισμένος είσαι,όχι όταν έχεις ό,τι θέλεις, αλλά όταν θέλεις αυτό που έχεις.
Όλα θα φτιαχτουν σιγά σιγά την εξάτμιση και αυτή μέσα στις μέρες θα περιποιηθει αναλόγως
Παιδιά καλησπέρα όσον αφορά για τους ανορθωτες τους δύο που έχει θέλω να μάθω όταν δουλεύει το μοτέρ ο ένας ο πενταφισος είναι ζεστός ενώ ο άλλος με τα φυο καλώδια είναι κρυος στην μπαταρία έχω τάση 9 και όταν γκαζωνω 13 με 14 το πρόβλημα μ είναι δεν θα έπρεπε να είναι ζεστός και ο άλλος ανορθωτης
Δεν ξέρω αν πάει πως μπορώ να κάνω μέτρηση ν δω
Πάντως όπως είπα και από πάνω το πενταφυσσο είναι ζεστό ενώ αυτό οχι
Μπορεί να είναι χαλασμένο εφόσον είναι κρύο αλλά μπορεί να είναι χαλασμένο και το πηνίο.
Υποθέτω από αυτό που βλέπω, http://bikewrecker.tripod.com/wiring...82-83XL250.jpg
ότι ανάμεσα στο κίτρινο καλώδιο που έρχεται από τη γεννήτρια και το σασί πρέπει να διαβάζει κανονικά κάποια αντίσταση (του πηνίου) αν βρείς manual θα λέει πόσο.
Αν το πηνίο είναι οκ τότε μάλλον έχει χαλάσει ο regulator.
Αυτή τη δοκιμή περιγράφει το βιβλίο του xr.
Πολλά respects, απίθανο έγινε!!
Καλόβολτο και καλολάσπωτο!!
θα γινοταν ακομα ποιο απιθανο αν ειχα λιγο περισσοτερο χρονο λογο στρατου δεν προλαβαινω θελει ακομα μαζεματα εξωτερικα θελει βαψιμο και απο μοτερ θελει γλυστρα λαιμο εισαγωγης ανορθωτη δεν του λυπει κατι αλλο στο βιντεο δεν ξερω μαλλον ηταν η στιγμη που δεν χτυπαγε η καδενα το μοτερ ηταν το πρωτο μου που εβαψα με πιστολη αερος και οφειλο να πω για πρωτη βαφη βγηκε πολυ καλο
επιστρεψαμε παλι στον παππου για να συνεχισουμε το εργο του λιφτινγκ να φυγουν και καποια χρονια απο πανω του μιας και τον εχουν παρει απο κατω , ειχα αφησει την πλεξουδα του στην μεση περασε και ο καιρος με τις υποχρεοσεις της μητερας πατριδας και ξαναγυρισαμε να την τελειωσουμε . Αγοραστηκαν καινουργια φυσακια για την πισω οψη φαναρι και φλας τριφτικε ο μισος σκελετος ψαλιδι τιμονι πατητηρια και μπουκαλες , αυτα μεχρι στιγμης , σημερα πηγα ρωτησα για χρωμα και μου ειπαν τα 500 μλ η γραμμαρια πως το μετρανε μαζι με σκληρηντη και διαλιτικο γυρω στο 50αρι τωρα απο τιμες δεν ξερω πως πανε αυτα στα χρωμματα . ανναμενω μεχρι καποιες μερες που θα ξαναπεζει ρευστο να παρω και τα χρωματακια , εντος ημερων θελω να πιστευω θα μου εχει ερθει και ο ενας απο τους δυο ανορθωτες να τελειωσουμε και μετα ηλεκτρικα τωρα για κατι ακομα μου αρεσει η ιδεα του ηλεκτρονικου στροφομετρου αλλα με το ιδιο background στα οργανα εχω σκεφτει κατι και ας ελπισουμε να βγει μεχρι στιγμης ολα κυλανε μια χαρα απο πολλες αποψεις παρατηρησα φθορες στο αμορτισερ στους πυρους βασικα τους κατω που εχουν και τα γρασαδορακια και αυτα σιγα σιγα θα φτιαχτουν καινουργια σε τορνο . Εντος ημερων θα επανελθουμε με καινουργιο φωτογραφικο υλικο
Καλημέρα στο φόρουμ σήμερα ξεκινήσαμε δυναμικά και τριψαμε όλο τον σκελετό επομένως σειρά έχουν τα πλαστικά και τεποζιτο. Εδώ βλέπουμε καθαρά φυσακια πλεξούδα μονταρισμένο για να πάρουμε μέτρα για τα πίσω φλας και φανάρι έκατσε πολύ καλά πάνω στον σκελετό και με τα δεματικα της honda που θα δεθεί θα δείχνει υπέροχα στον σκελετό θα κοπούν αυτές οι άθλιες βάσεις για τα πατητήρια του συνεπηβατι μιας και θα φτιαχτεί στο μέλλον κάτι ποιο καλύτερο αν και αυτό το μηχανάκι δεν είναι για δικαβαλο για μένα