Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 03/01/2017 στις 15:18.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Δε θα με χαλούσε ένα L2 στοκ στα 10.995€![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Οι τιμες στη Γαλλια που ειχα βαλει ειναι μαλλον χωρις τους φορουςΜακαρι να κανω λαθος
αλλα δεν νομιζω
L7 GSXR 1000RR = 18.999 αρα παμε με τους φορους = 22.800 καλα κρασια που λενε
L7 GSXR 1000 = 15.999 και για το απλο = 19.200
Αρα για εδω θα πανε περιπου οι τιμες
L7 GSXR 1000RR = 23.500 και L7 GSXR 1000 = 19.800![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Στην Αμερική εβγαλαν τιμες ... και λενε ότι είναι αρκετα φτηνο
base - 14599
abs - 14999
R model - 16999
very happy with the pricing
Βεβαια ποσο θα εχει εδώ είναι μια άλλη ιστορια![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
οπως και να εχει ρε μαγκες...μιλαμε για 7000€ διαφορα (αν ισχυουν οι τιμες αυτες)...
δεν νομιζω τα μεταφορικα και τα τελωνεια να σου βγουν παραπανω ή και τοσα για ενα μηχανακι 1000cc και βαρους 200 κιλων...
αντε να δωσεις 2-3 χιλιαρικα...παλι κερδος εχεις...με 4000€ poy εξοικονομεις βαζεις ολοσωμη yoshimura...![]()
Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα:
- Αγορά 15.980
- Μεταφορικά ;
- Εισαγωγικός δασμός 6-8% ανάλογα τον κυβισμό
- ΦΠΑ 24%
- Τέλος ταξινόμησης 12%
Οι επιβαρύνσεις χωρίς τα μεταφορικά είναι 6.700€ το λιγότερο. Βλέπετε, όλες οι επιβαρύνσεις υπολογίζονται στο σύνολο αγοράς + ναύλα + ασφάλιστρα
Πέρα από αυτά, για οχήματα από τρίτες χώρες δεν είναι και το πιο εύκολο η έκδοση έγκρισης τύπου.
Think faster than you ride
Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 13/01/2017 στις 23:26.
ΑΪΝΣΤΑΙΝ