Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 05/01/2017 στις 12:54.
Δες και στο minideal.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Παιδια για τελωνειο ο τροπος να το γλθτωσεις ειναι european express shipping με κοστος 20ε παραπανω...
Επθσης υπαρχει το eglobalcentral.eu με εδρα ευρωπη, τιμες ελαχιστα πανω απο κινεζους και εδρα ευρωπη οποτε δεν παιζει τελωνειο
Και το to2c τσεκαρε.εχουν κι αυτοί πλέον αποθήκες στη Γαλλία.σε μία βδομάδα το κινητό βρίσκεται στα χέρια σου,χωρίς τελωνειο
ερώτηση προς έμπειρους καρτοκινηταίους: Vodafone CU, "πρέπει" να γίνει σήμερα ανανέωση για να μην χαθούν MB, λεπτά ομιλίας κλπ.
Ο τρόπος είναι: Πας σε μαγαζί, βαΝεις λεφτά και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις το πακέτο που θες και ανανεώνεται ότι έχεις συν ότι προστεθεί για έναν μήνα ακόμα;
Δεν πας σε μαγαζί και χρεώνεις μιά debit/credit κάπως και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις πακέτο;
ωραία. και το bonus online ανανέωσης ισχύει μόνο για τον 2ο τρόπο, λογικά;
επίσης όταν κάποια στιγμή θα υπάρχει "ικανό" ποσόν ως "ρέστα" μέσα (πχ είχαν μπει 10ευρώ και έχει 2,39 υπόλοιπο αλλά μοιραία θα φτάσει τα 6 ή 8 ευρώ κάποιου πακέτου) μπορείς να κάνεις την μηνιαία ανανέωση με τα "ρέστα" ή πάντα πρέπει να εισρέει φρέσκο χρήμα; Ξέρω χαζό ακούγεται, αλλά λέμε τώρα να καλύψουμε όλες τις πιθανότητες.
Μπορείς να κάνεις τα πάντα ηλεκτρονικά ε. Εγώ έτσι το κάνω. Βάζω λεφτά από την κάρτα μου και αγοράζω το ίδιο πακέτο κάθε μήνα.
Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το balance σου. Γι'αυτό υπάρχει. Απλά το bonus ανανέωσης το παίρνεις μόνο όταν βάζεις χρήμα.
Life begins at 45°.
Μπονους ονλαιν ανανέωσης δεν έχει η βοντα, το ρώτησα στο chat τους προχθες. Δινει 500μβ αν βάλεις 10 ευρώ, δε τους νοιάζει απο που.
Μαλλον εννοεις το μονους ενεργοποιησης πακέτου.
Για να συνεχιστεί το carry over νομίζω οτι θέλει λεφτά να μπαίνουν κάθε μήνα, αν εννοείς αυτό
Όχι, εννοεί αν βάζει κάθε μήνα 10€, αλλά το πακέτο του κοστίζει 7€ (άρα περισσεύουν 3€ κάθε μήνα), αν τον 4ο μήνα θα μπορέσει να ενεργοποιήσει το πακέτο χωρίς να βάλει έξτρα λεφτά (από τα 3€+3€+3€ που περίσσεψαν τους προηγούμενους).
Life begins at 45°.