Σελίδα 44 από 115 ΠρώτοΠρώτο ... 3439404142434445464748495494 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 646 έως 660 από 1721

Θέμα: Περί κινητών τηλεφώνων

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Κίνα θες ή Ελλάδα?
    φτηνα και αξιοπιστα θελω ο χρονος παραδοσης αδιαφορος οπως και η προελευση
    αν το βρω σε ελληνικο μαγαζι 30-40 ευρω πανω θα το παρω απο εδω αλλιως κινα
    Sekundu s`agapune n`agapisi

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argiris34 Προβολή μηνύματος
    φτηνα και αξιοπιστα θελω ο χρονος παραδοσης αδιαφορος οπως και η προελευση
    αν το βρω σε ελληνικο μαγαζι 30-40 ευρω πανω θα το παρω απο εδω αλλιως κινα
    Δες σε gearbest.com banggood.com

Εχει πολλά αλλά απο αυτά έχω αγοράσει εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε με τελωνεία, ουτε με προβληματικά κινητά.

εδιτ
    Με μια ματιά, στο 64αρι έχει 100 ευρώ διαφορά
    Τελευταία τροποποίηση από Sapadak; 05/01/2017 στις 12:54.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δες και στο minideal.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argiris34 Προβολή μηνύματος
    βρε παιδια εσεις που ξερετε τα πολλα κι ο νους σας κατεβαζει απο που να αγορασω ενα xiaomi mi5s plus φτηνα και αξιοπιστα γιατι μπλεχτηκα.
    ευχαριστω
    Τη καλύτερη τιμή την έχει το Minideal.net όπως γράφει και ο καφετζής. Πριν το παραγγείλεις γράψε τους ότι είσαι από Ελλάδα και θες να το στείλουν ως δώρο και να κάνουν ότι κάνουν για να γλυτώσει τελωνείο.
    Έχω παραγγείλει αρκετά Xiaomi από εκεί.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Παιδια για τελωνειο ο τροπος να το γλθτωσεις ειναι european express shipping με κοστος 20ε παραπανω...

Επθσης υπαρχει το eglobalcentral.eu με εδρα ευρωπη, τιμες ελαχιστα πανω απο κινεζους και εδρα ευρωπη οποτε δεν παιζει τελωνειο

Και το to2c τσεκαρε.εχουν κι αυτοί πλέον αποθήκες στη Γαλλία.σε μία βδομάδα το κινητό βρίσκεται στα χέρια σου,χωρίς τελωνειο

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    Παιδια για τελωνειο ο τροπος να το γλθτωσεις ειναι european express shipping με κοστος 20ε παραπανω...

Επθσης υπαρχει το eglobalcentral.eu με εδρα ευρωπη, τιμες ελαχιστα πανω απο κινεζους και εδρα ευρωπη οποτε δεν παιζει τελωνειο
    Αξιόπιστο?

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sakis81 Προβολή μηνύματος
    Και το to2c τσεκαρε.εχουν κι αυτοί πλέον αποθήκες στη Γαλλία.σε μία βδομάδα το κινητό βρίσκεται στα χέρια σου,χωρίς τελωνειο
    Το συγκεκριμένο το έχει ακριβά.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

ερώτηση προς έμπειρους καρτοκινηταίους: Vodafone CU, "πρέπει" να γίνει σήμερα ανανέωση για να μην χαθούν MB, λεπτά ομιλίας κλπ.

Ο τρόπος είναι: Πας σε μαγαζί, βαΝεις λεφτά και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις το πακέτο που θες και ανανεώνεται ότι έχεις συν ότι προστεθεί για έναν μήνα ακόμα;
    Δεν πας σε μαγαζί και χρεώνεις μιά debit/credit κάπως και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις πακέτο;

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ερώτηση προς έμπειρους καρτοκινηταίους: Vodafone CU, "πρέπει" να γίνει σήμερα ανανέωση για να μην χαθούν MB, λεπτά ομιλίας κλπ.

Ο τρόπος είναι: Πας σε μαγαζί, βαΝεις λεφτά και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις το πακέτο που θες και ανανεώνεται ότι έχεις συν ότι προστεθεί για έναν μήνα ακόμα;
    Δεν πας σε μαγαζί και χρεώνεις μιά debit/credit κάπως και μετά από την εφαρμογή CU επιλέγεις πακέτο;
    Ναι και στα 2

ωραία. και το bonus online ανανέωσης ισχύει μόνο για τον 2ο τρόπο, λογικά;

επίσης όταν κάποια στιγμή θα υπάρχει "ικανό" ποσόν ως "ρέστα" μέσα (πχ είχαν μπει 10ευρώ και έχει 2,39 υπόλοιπο αλλά μοιραία θα φτάσει τα 6 ή 8 ευρώ κάποιου πακέτου) μπορείς να κάνεις την μηνιαία ανανέωση με τα "ρέστα" ή πάντα πρέπει να εισρέει φρέσκο χρήμα; Ξέρω χαζό ακούγεται, αλλά λέμε τώρα να καλύψουμε όλες τις πιθανότητες.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Μπορείς να κάνεις τα πάντα ηλεκτρονικά ε. Εγώ έτσι το κάνω. Βάζω λεφτά από την κάρτα μου και αγοράζω το ίδιο πακέτο κάθε μήνα.

Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το balance σου. Γι'αυτό υπάρχει. Απλά το bonus ανανέωσης το παίρνεις μόνο όταν βάζεις χρήμα.
    Life begins at 45°.

Super Moderator
    ωραία. και το bonus online ανανέωσης ισχύει μόνο για τον 2ο τρόπο, λογικά;
    Μπονους ονλαιν ανανέωσης δεν έχει η βοντα, το ρώτησα στο chat τους προχθες. Δινει 500μβ αν βάλεις 10 ευρώ, δε τους νοιάζει απο που.
    Μαλλον εννοεις το μονους ενεργοποιησης πακέτου.

επίσης όταν κάποια στιγμή θα υπάρχει "ικανό" ποσόν ως "ρέστα" μέσα (πχ είχαν μπει 10ευρώ και έχει 2,39 υπόλοιπο αλλά μοιραία θα φτάσει τα 6 ή 8 ευρώ κάποιου πακέτου) μπορείς να κάνεις την μηνιαία ανανέωση με τα "ρέστα" ή πάντα πρέπει να εισρέει φρέσκο χρήμα; Ξέρω χαζό ακούγεται, αλλά λέμε τώρα να καλύψουμε όλες τις πιθανότητες.
    Για να συνεχιστεί το carry over νομίζω οτι θέλει λεφτά να μπαίνουν κάθε μήνα, αν εννοείς αυτό

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όχι, εννοεί αν βάζει κάθε μήνα 10€, αλλά το πακέτο του κοστίζει 7€ (άρα περισσεύουν 3€ κάθε μήνα), αν τον 4ο μήνα θα μπορέσει να ενεργοποιήσει το πακέτο χωρίς να βάλει έξτρα λεφτά (από τα 3€+3€+3€ που περίσσεψαν τους προηγούμενους).
    Life begins at 45°.

Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Όχι, εννοεί αν βάζει κάθε μήνα 10€, αλλά το πακέτο του κοστίζει 7€ (άρα περισσεύουν 3€ κάθε μήνα), αν τον 4ο μήνα θα μπορέσει να ενεργοποιήσει το πακέτο χωρίς να βάλει έξτρα λεφτά (από τα 3€+3€+3€ που περίσσεψαν τους προηγούμενους).
    Αυτό δίνει τη δυνατότητα carry over του υπολοιπόμενου πακέτου? Δε μου έχει τύχει γιαυτο και δεν είμαι σίγουρος

Παρόμοια θέματα

1. Κατά-χρηση κινητών τηλεφώνων;
    από notakos600 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 16:16
  2. Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2006, 20:41
  3. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 16:39
  4. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3