Ούτε εμένα μου έχει τύχει, αλλά η λογική μου λέει πώς ναι, δουλεύει κανονικά. Απλά χάνεις το ένα μπόνους ανανέωσης. Η ενεργοποίηση μετράει για το carry over, όχι η ανανέωση.
Ούτε εμένα μου έχει τύχει, αλλά η λογική μου λέει πώς ναι, δουλεύει κανονικά. Απλά χάνεις το ένα μπόνους ανανέωσης. Η ενεργοποίηση μετράει για το carry over, όχι η ανανέωση.
Life begins at 45°.
Ευχαριστω για τις απαντησεις, μια ερ δυο ερωτησουλες ακομα eglobalcentral.eu ειναι αξιοπιστο? Μην κλαιμε τα λεφτα μας και 2ον γιατι στο gearbest εχεο διαφορες τιμες για το ιδιο προιον ειναι στυλ amazon με διαφορα μαγαζια μεσα?
Sekundu s`agapune n`agapisi
Για δώσε λινκ, γιατι δεν εχει διαφορα μαγαζιά μέσα το gearbest. Ένα κατάστημα ειναι.
για το eglobalcentral.eu δες την απάντηση του πάνου παραπάνω
Πλεον ολα περνανε τελωνειο.. Πληρωσα 60 ευρω πριν λιγες μερες για ενα Xiaomi απο vickmall σταλμενο με sg post και marked as gift. Μονο με eu express απο δω και περα
Αγόρασα ένα mi4c από geekbuing στις 15 του μήνα.
Στάλθηκε με dhl το οποίο πήγε Γερμανία και μετά έφτασε στην χωρα μας.
Το τρακ δειχνει ότι έχει φύγει από το αεροδρόμιο για το δίκτυο των ΕΛΤΑ από τις 26 και ακόμα περιμένω.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
και εγω τελωνειο Γαλλια... τελος τα φρεε![]()
αλλα ακομη και με τελωνειο πιο φτηνο απο Κωτσοβολο
ORGIA!!!!!
Γι' αυτό ρώτησα!
Sent from me using a computer.
Οι Ελληνικές ρομ έχουν πετάξει έξω πολύ σαβούρα , έχουν ένα MOD για να στέλνεις μηνύματα με 160 χαρακτήρες και γενικά έχουν πολύ υποστήριξη . θα σταματήσει πχ η XIaomi να βγάζει updates για το δικό μας αλλά τα παιδία στο xiaomi θα συνεχίζουν να το ενημερώνουν όσο αντέχει το hardware φυσικά . Είναι μια διαδικασία όμως να βάλεις Ελληνική ρομ που αν δεν είσαι ψιλόανετος με φλασαρίσματα κλπ δεν θα σου τη συνιστούσα .
Modenas Kriss 125