Χάχα μου θύμισες όταν δούλευα Κρυονέρι ένα χειμώνα ανέβα κατέβα Πειραιά με το παπί..μια βδομάδα όταν έφτανα ήμουν έτσι...και εγώ μόλις τελείωσα και είδα έξω........λέω να πάω σπίτι ευτυχως με το κουτί ο φλουφλης![]()
Χάχα μου θύμισες όταν δούλευα Κρυονέρι ένα χειμώνα ανέβα κατέβα Πειραιά με το παπί..μια βδομάδα όταν έφτανα ήμουν έτσι...και εγώ μόλις τελείωσα και είδα έξω........λέω να πάω σπίτι ευτυχως με το κουτί ο φλουφλης![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Το παραπάνω σκηνικό έγινε σε μικρή απόσταση(5-6χλμ) από κέντρο προς Δυτικά και οι δρόμοι είχαν ακόμα λίγη πρόσφυση.Αν όμως αύριο έχουν παγώσει ή θα πάρω και εγώ κουτί ή θα πάω με ΜΜΜ,ήδη έφαγα μια καλή χτές στο Καπανδρίτι που πήγα για χωματάδα.
Ο δρόμος γλίστραγε τόσο πολύ που με δυσκολία σηκώσαμε το μηχανάκι δύο νοματαίοι.
Δεν είναι μαγκιά να κυκλοφορεί κάποιος με τέτοιες συνθήκες(έβαλα την φωτό για χαβαλέ και μόνο) αλλά κάποιες φορές είναι ανάγκη.
Προσοχή παίδες![]()
Τελευταία τροποποίηση από Λευκάδιος; 10/01/2017 στις 08:18. Αιτία: Επεξεργασία στην επεξεργασία ...
Respect στον Λευκαδιο που ανέστησε και τον Νίκο![]()
ρε παιδιά , σορρυ που ρωτάω... ο κρίκος που ειναι;;;;;;
Πείτε του και το σύνθημα ρε παιδιά να ξέρη ο άνθρωπος.![]()
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
ο πρώτος κανόνας του Κρίκου είναι ότι δεν μιλάς για τον Κρίκο.
Στελιοτερι, κανενας φιλος σου μυστικος πρακτορας ειναι αυτος;
Krikos??what is Krikos....I don't know this word...![]()
Throttle that mysterious friend of ours