Καλησπερα σε ολους...πηρα πριν 3 μηνες ενα eliminator 125 του 2005 για να μπω κι εγω στο κοσμο της μοτοαυκλετας μετα τα 17 χρονια χρησης μιας vespa
Ολα σχεδον καλα εως χτες μονο που θελει 2-3 λεπτα ζεσταμα το πρωι με τη βοηθεια του τσοκ.....
Μεχρι χτες λοιπον που μετα τις κρυες μερες ειχα να τη βαλω 4 μερες μπροστα....και γι αυτο πειραξα κατα καποιο τροπο το ρυθμιστη βενζινης που ειναι κατω απο το ντεποζιτο και απο On το πηγα στο pri και ξανα παλι στο res που το εχω παντα....οπως και στη βεσπα παλια...εκει λοιπον που την εβαλα μπρος με τη μιζα και μετα απο 2 λεπτα πηγα να δω το τζαμακι των λαδιων εαν εχουν παγωσει και εφερε στα ισια τη μηχανη απο το σταντ που ηταν ειδα με ΤΡΟΜΟ να τρεχει βενζινη απο το λαστοχακι κατω απο το carb....εκεινο που συνδεετε μαλλον με τη βιδα στραγγισματος...…........την εφερα παλι στη πλαινη θεση του σταντ και σχεδον σταματησε......και την εσβησα αμεσως....
Σημερα ειπα να το ξαναδω.....και ειδα οτι με σβηστο το μοτερ δεν τρεχει σταγονα
Την εβαλα ξανα μπροστα και μετα απο 2 λεπτα το ξαναεκανα να δω και εβλεπα παλι οτι ετρεχε η βενζινη μεσα απο το σωλινακι....
Να πω εδω οτι δεν το εχω παει για καθαρισμα και ρυθμιση του carb απο την αρχη που την πηρα....ποσο να παει το μαλι ρε παιδια αν ειναι αυτο????
Βοηθεια φιλοι μου….............