Τα χιόνια δίπλα, χασκουν σοροι. Οι δρόμοι όμως σχεδόν στεγνοι. Σήμερα, φρέσκο χιονάκι πέφτει στη γη, οι δρόμοι έγιναν ξανά γυαλί, φρέσκο χιονάκι πέφτει στην γη και ο ψυχίατρος καραδοκει.
Τα χιόνια δίπλα, χασκουν σοροι. Οι δρόμοι όμως σχεδόν στεγνοι. Σήμερα, φρέσκο χιονάκι πέφτει στη γη, οι δρόμοι έγιναν ξανά γυαλί, φρέσκο χιονάκι πέφτει στην γη και ο ψυχίατρος καραδοκει.
Καλημερα μωρακια
Καλημέρα ρέει!
Γιώργη, το σκηνικό σηκώνει κρασί και λουκάνικα. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Τι να θέλει να πει βρε ? Έχουμε απ τον Δεκέμβριο με μείον, χιόνι και μείον. Μας χτύπησε στα νεύρα πια.
Θοδωρή καλά είναι στη φωτιά με λουκάνικα αλλά να μη χρειάζεται να πας στην δουλειά και όχι στο σπίτι κάθε μέρα. Ευτυχώς το πάει για βροχή τώρα. Άντε κανονίστε κάτι να αλλάξουμε παραστάσεις.
Μα τον τουτατη
κρασί και λουκάνικα διαβαζω...
my area of expertise!!!!
Γατάκι La ...
http://www.zougla.gr/kosmos/article/...tou-astronafti
ΥΓ Για τα λουκάνικα κρατήστε μια θέση ρε...
Γιάννη δεν έχω πρόβλημα με τα λουκάνικα. 13 κιλά έκανα στα μέσα Δεκέμβρη και σχεδόν τα κατασπαράξαμε. Το πρόβλημα είναι με το ψοφόκριο και τους δρόμους, που έχω καταντήσει το σαξάκι παγοθραυστικό. Χόρια που τα ερκοντίσιον είναι γτπκ μ αυτές τις θερμοκρασίες και έχω κάψει ότι είχα και δεν είχα σε ξύλα και πετρέλαιο και τώρα θα αρχίσω να καίω τους καναπέδες. Όσο για τα μπλουζάκια, θα κρατήσω μια τηγανιά (η μια σχάρα) "αγνά" λουκάνικα για όποιον τα παραδώσει.![]()