Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 74

Θέμα: Μας δουλεύουν που φοράμε εξοπλισμό (πού φτάσαμε...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7

Μας δουλεύουν που φοράμε εξοπλισμό (πού φτάσαμε...)

Εντάξει μπορεί να μην οδηγούμε ss αλλά ότι έχει 2 ρόδες και είσαι εκτεθειμένος στα πάντα είναι αυτονόητο να φοράς εξοπλισμό ... Σήμερα γράφαμε μάθημα και πήγα σε μια γνωστή παρέα με μπουφάν (με τις προστασίες μέσα ) και το κράνος στο χέρι με τα γάντια μέσα και το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν που πας με τα κόκαλα και λέγανε μαλάκες ξέρετε τι οδηγάει ? κτλ ... μου λέει και ένας μα και γάντια ρε φίλε έλεος ... σηκώθηκα και έφυγα ειλικρινά απαξιώ ... και η βλακεία είναι ότι οι μισοί απο αυτούς οδηγούν μηχανάκια ...πότε θα ωριμάσουμε ρε πούστη μου γιατί τέτοια βλακεία στο έθνος μας μακάρι να βάλουμε μυαλό τουλάχιστον εμείς στους 2 τροχούς που κινδυνεύουμε άμεσα σε τυχόν τρακάρισμα και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Τι οδηγάς??

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Μην τους ακούς, βλάκες είναι. Τι σημασία έχει τι οδηγάς, αν έχει 2 ρόδες εκτεθειμένος είσαι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν δεν παθουν, δεν μαθαινουν...και παλι εχω παραδειγματα που επαθαν και ΔΕΝ εμαθαν..δυστυχως..

οποτε ασε το μυαλο του καθενος να τον οδηγησει...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Είσαι πιπίΝι ακόμα για αυτό σκας.

Σε λίγα χρόνια όλα αυτά δεν θα υπάρχουν καν στο οπτικό σου πεδίο μιας και θα έχεις γκώΣει από τους ανθρώπους.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos76 Προβολή μηνύματος
    ...... γκώΣει.......

Από το γνωστό ρήμα '' γκώνω '' ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Stefanos73
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    Εντάξει μπορεί να μην οδηγούμε ss αλλά ότι έχει 2 ρόδες και είσαι εκτεθειμένος στα πάντα είναι αυτονόητο να φοράς εξοπλισμό ... Σήμερα γράφαμε μάθημα και πήγα σε μια γνωστή παρέα με μπουφάν (με τις προστασίες μέσα ) και το κράνος στο χέρι με τα γάντια μέσα και το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν που πας με τα κόκαλα και λέγανε μαλάκες ξέρετε τι οδηγάει ? κτλ ... μου λέει και ένας μα και γάντια ρε φίλε έλεος ... σηκώθηκα και έφυγα ειλικρινά απαξιώ ... και η βλακεία είναι ότι οι μισοί απο αυτούς οδηγούν μηχανάκια ...πότε θα ωριμάσουμε ρε πούστη μου γιατί τέτοια βλακεία στο έθνος μας μακάρι να βάλουμε μυαλό τουλάχιστον εμείς στους 2 τροχούς που κινδυνεύουμε άμεσα σε τυχόν τρακάρισμα και αφήστε τους άλλους να κουρεύονται
    Περιμένεις εσύ από ανθρώπους που ανεβάζουν στο μηχανάκι το παιδί τους, ηλικίας μηνών, και το κρατάνε αγκαλιά, από ανθρώπουw που έχουν χύμα τα παιδιά στο αυτοκίνητο, που περνάνε το κόκκινο σαν το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου, που οδηγάνε τύφλα στο μεθύσι να καταλάβουν γιατί φοράς εξοπλισμό επειδή είσαι δίτροχος; Καημένο παιδί! Ακόμα κι αν έχουν βιώσει τα αποτελέσματα της ασυδοσίας, αυτής που πράττουν, είναι πεισμένοι ότι φταίει η κακιά στιγμή, ο απέναντι ο κατασκευαστής και όλοι οι άλλοι αλλά ποτέ αυτοί. Είμαστε και Κρητικοί, βλέπεις!
    Υπάρχει ελπίδα αλλά είναι αλλού!

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Σχεδον σε καθε βολτα ντυνομαι σαν αστακος εκτος απο το παντελονι που και που η αν δε μπορω να παω καπου με τα δερματινα και τις μποτες οποτε το μπουφαν κρανος και γαντια δε το συζηταμε.. μποτες γαντια (ισοθερμικα οταν χρειάζονται) οτι μπορω να βαλω...με κοροιδευουν ολοι οι εκτος χωρου και καμια φορα και εντος..που πας σαν power ranger και πως την παλευεις..
    Δε με απασχολεί καθολου..θελω να οδηγαω οπως αισθάνομαι εγω ανετα και απόψεις τετοιες τις ακουω βερεσε και παλιοτερα προσπαθουσα να τους εξηγήσω πλεον απλα αλλαζω θεμα και δεν αχολουμαι με γιδια..δε χρειαζεται να σαι μπαγκοσμιος η να πας πιστα για να φορας τα παντα ολα δε το κανεις επειδη εισαι υποχρεωμενος το κανεις για σενα για την ασφαλεια σου και γιατι εεε εγω τουλάχιστον νιωθω και λιγο γαματος και μ αρεσει να με βλεπω με την ''πανοπλια''
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astrapogiannos7 Προβολή μηνύματος
    ...το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν που πας με τα κόκαλα και λέγανε μαλάκες ξέρετε τι οδηγάει ? κτλ ... μου λέει και ένας μα και γάντια ρε φίλε έλεος ... σηκώθηκα και έφυγα ειλικρινά απαξιώ ...
    Επρεπε κι εσυ να κανεις "καθρεφτακι" και να τους πεις "οποιος κοροϊδεύει, κοροϊδεύει τον εαυτό του".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Μη μασάς στο μπούλινγκ Αν καταλάβουν ότι σε ενοχλεί κάτι θα στη πέσουν χειρότερα.Δε βρίσκω λόγο να τα χαλάσεις με τα φιλαράκια σου. Το κράνος δεν έχεις τρόπο να το αφήνεις στο μηχανάκι;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Το αφήνω το ριμάδι κανονικά αλλά άφησα ένα ντοσιε με σημειώσεις και κάτι άλλες βλακείες και δεν άφησα το κράνος αλλά εντάξει αυτό δεν παίζει σημασία όπως δεν παίζει σημασία και τι οδηγώ ... Εγώ γουστάρω να χαλάω λεφτά σε εξοπλισμό και να τον φοράω μου αρέσει με προστατεύει και δεν με κυνηγάνε και τα στρουμφάκια στους δρόμους σαν τους κάγκουρες Έχω φάει μέχρι δούλεμα γιατί φοράω άσπρο κράνος (που φυσικά το φοράω για να φαίνομαι το βράδυ ) δλδ εντάξει άμα μου την ξαναπούν σε φάση γιατί είσαι ντυμένος σαν αστακός θα τους πω γιατί θέλω να δείρω κάποιον να δούμε αν ξαναμιλήσουν τα κομπλεξικά...
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Από το γνωστό ρήμα '' γκώνω '' ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Ή "γκαιω".....

@astrapogiane
    Μην ασχολείσαι με βλακες.
    Άσε την φύση να ασχοληθεί με αυτούς.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Ειναι και χομπυ ο μοτσυκλετισμος μη το ξεχναμε.
    Μ'αρεσει ολη η διαδικασια της μηχανης, Να φορεσω το μπουφαν μου, τα γαντια μου, τις μποτες μου, το κρανος μου, να λαδωσω αλυσιδα, να βαλω αερα στα λαστιχα και να εξαφανιζομαι.
    Εστω και αν ειναι μονο για 10 χιλιομετρα για να φτασω στη δουλεια.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αλήθεια τώρα, σ'αρέσει να λαδώνεις την αλυσίδα;

Χωρίς υπονοούμενο. Ειλικρινά.

Αστραπόγιαννε, το καλύτερο πράγμα, που θα μάθεις ποτέ στη ζωή σου, είναι να αγνοείς τους - περισσότερους - ανθρώπους.
    Life begins at 45°.

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Τωρα που το λες, το χειροτερο μου ειναι.
    Συνηθως κραταω τη μηχανη στο πλαγιο stand και βαζω καποιον αλλον να ριχνει με το sprey.
    Αλλα νιωθω πιο ωραια οταν ειναι λαδωμενη.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2010, 17:35
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 18:52
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 13:16
  4. ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΠ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ
    από GTZ750 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2007, 19:04