Η εφτά νομίζω είναι ασαφής είναι σαν να αναφέρεσαι για το κόστος σε κάθε ταξίδι ενώ προφανώς κάποιος εξοπλισμός αγοράζεται κι επαναχρησιμοποιείται.
Επίσης λες προετοιμασία του εξοπλισμού. Δε λες πχ αγορά.
Τι ακριβώς εννοείς;
Η εφτά νομίζω είναι ασαφής είναι σαν να αναφέρεσαι για το κόστος σε κάθε ταξίδι ενώ προφανώς κάποιος εξοπλισμός αγοράζεται κι επαναχρησιμοποιείται.
Επίσης λες προετοιμασία του εξοπλισμού. Δε λες πχ αγορά.
Τι ακριβώς εννοείς;
Αυτό με προβλημάτιζε και εμένα και τελικά έβαλα το κόστος ενός τυπικού σέρβις (λαδόμπουζα κλπ).
ok και απο εμένα !!
Καλή επιτυχία .....
εγω αυτό που δε καταλαβα στην 7 είναι αν η βαθμολογια παει 1=λιγοτερο σημαντικο, 6=περισσοτερο σημαντικο.. τες πα, απαντησα με αυτό το κριτηριο..
επισης η ερωτηση που λεει για το κοστος εξοπλισμου, κανονικα θα επρεπε να αναφέρεται γενικα σε κοστος προετοιμασίας και να υπαρχει δυνατοτητα για απαντηση "από τοσο εως τοσο"
καλη επιτυχια με την εργασια σου, και καλα αποτελέσματα!!
Στην 7 τελικά είναι (μάλλον) από 1 ως 6 το πιο σημαντικό ως το λιγότερο σημαντικό με "σειρά προτεραιότητας" μιά που δεν μπορείς να βάλεις ίδια "βαρύτητα" σε δύο προτάσεις.
Σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ!
Και για τις παρατηρήσεις.. Αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο για διορθώσεις.... Κλασικό ελληνακι φοιτητοπουλο,last minute!
Η εφτά είναι κατάταξης, ποιο θεωρείται πιο σημαντικό!
Ευχαριστώ πολύ και πάλι! <3
Με το καλό... Κρίμα που το έκανες τελευταία στιγμή, ελπίζω να μαζέψεις μεγαλύτερο δείγμα ως τότε.
Κάποιος που να έχει κονέξια και σε άλλο φόρουμ, μπορεί να το ρίξει και εκεί;
Throttle that mysterious friend of ours