Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Λάστιχα street

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ε λογικό είναι εφόσον ψάχνεις την καλύτερη δυνατή τιμή και σκοπεύεις από αλλού να τα αγοράσεις και αλλού να τα τοποθετήσεις, να έχεις ένα έξτρα κόστος τοποθέτησης. Πριν μερικά χρόνια, είχα παραγγείλει λάστιχα από Αγγλία και χρεώθηκα την τοποθέτηση εδώ, αλλά είχα γλιτώσει 100€ από την αγορά, οπότε στο τέλος, είχα κερδίσει. Πολλά.

Δεν κατάλαβα γιατί να μην πάει στο κατάστημα όμως. Δεν είναι Αθήνα;
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Αν μπορεί να πάει από το κατάστημα δεν χρεώνεται τίποτα φυσικά.

Επίσης το συγκεκριμένο site χρεώνει 5 ευρώ για αντικαταβολή.
    Δε κατηγορώ καμία προσπάθεια εύρεσης καλύτερης τιμής στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, απλά λίγο παραπάνω ψάξιμο για να είμαστε σίγουροι ότι μας συμφέρει δε βλάπτει. Εσύ από που τα πήρες και γλύτωσες 100€ ;

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Για αυτοκίνητο ήταν. Απλά το ανέφερα ως παράδειγμα. Αγοράζεις το προϊόν σε καλύτερη τιμή από ένα κατάστημα και χρεώνεσαι τα μεταφορικά/περαστικά σε ένα άλλο. Αν δεν είναι αρκετά καλή η αρχική τιμή, ώστε να σε συμφέρει το τελικό σύνολο, δεν το κάνεις. Πας σε ένα για όλα και ξεμπερδεύεις.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν κατάλαβα γιατί να μην πάει στο κατάστημα όμως. Δεν είναι Αθήνα;
    Nope.
    Οπότε θα κάνω αυτό ακριβώς που λες...

ηλικιωμενο μελος Το avatar του/της sugariasgeorge
    δεικτες φορτιων...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	indice-charge.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	104,9 KB 
ID:	377695

δεικτες ταχυτητας σε μιλια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	indice-vitesse.jpg 
Προβολές:	189 
Μέγεθος:	75,3 KB 
ID:	377696

δεικτες ταχυτητας σε χλμ

C—–60 Km/h
    D—–65 Km/h
    E—–70 Km/h
    F—–80 Km/H
    G—–90 Km/h
    J—–100 Km/H
    K—–110 Km/h
    L—–120 Km/h
    M—–130 Km/h
    N—–140 Km/h
    P—–150 Km/h
    Q—–160 Km/h
    R—–170 Km/h
    S——180 Km/h
    T——190 Km/h
    U—–200 Km/h
    H—–210 Km/h
    V—–240 Km/h
    W—-270 Km/h
    Y—–300 Km/h
    ZR(Y)—–>300 Km/h
    ZR—–>240 Km/h
    :ZZZ:

Παλαιό μέλος
    Bridgestone S21. πολυ καλο λαστιχο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βάζατε και μια λίστα με το ωφέλιμο βάρος που επιτρέπει ο κατασκευαστής να κουβαλάει το μηχανάκι ,εκεί να δείτε εκπλήξεις.
    spam off

Ένας γνωστός μου, τον οποίο εμπιστεύομαι λόγω μεγάλης οδηγικής εμπειρίας, συνιστά ανεπιφύλακτα τα Bridgestone S21. Θεωρεί επίσης καλές επιλογές Metzeler & Pirelli Rosso.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Konstantinos Προβολή μηνύματος
    Ένας γνωστός μου, τον οποίο εμπιστεύομαι λόγω μεγάλης οδηγικής εμπειρίας, συνιστά ανεπιφύλακτα τα Bridgestone S21. Θεωρεί επίσης καλές επιλογές Metzeler & Pirelli Rosso.
    Εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για το s21, αλλά δεν το εχω δοκιμασει...
    Εχω michelin power 2ct...πολυ καλα λαστιχα για 230 ευρω...Υστερα απο 15.000χλμ και ακομα κρατανε!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Konstantinos Προβολή μηνύματος
    Ναι, κοιτάζω λάστιχα με δείκτη W (270 km/h). Ίσως είναι υπερβολικός για το ZR7 που έχει τελική 210 km/h, αλλά αυτό γράφει το εγχειρίδιο κατασκευαστή.
    To ZR7 σου έχει περίπου 70 άλογα τροχό (δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο, σε αυτή την κλάση ιπποδύναμης είναι πάντως) οπότε είναι λογική μια τελική της τάξεως των 210 χμ/ω με την αεροδυναμική αερόψυκτου-ημίγυμνου(ή γυμνού) μοτό που έχει.

Κατά συνέπεια δεν βλέπω γιατί να πρέπει να φορέσει W λάστιχο, για Η ταχύτητα που πραγματικά είναι, που ανταποκρίνεται ρεαλιστικά σε αυτά τα χιλιόμετρα και ιπποδύναμη. Ούτε μπορώ να υποθέσω γιατί λέει το manual για W λάστιχο. Εγώ, με τα ρεαλιστικά δεδομένα, και όχι τι λέει ένα μάνιουαλ ή διάφοροι ''γνώστες'' στα φόρουμ, θα διάλεγα Η στο δικό σου.

Από την άλλη βέβαια, δικό σου είναι το μοτό, δικό σου και το χρήμα, εσύ αποφασίζεις καλύτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    To ZR7 σου έχει περίπου 70 άλογα τροχό (δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο, σε αυτή την κλάση ιπποδύναμης είναι πάντως) οπότε είναι λογική μια τελική της τάξεως των 210 χμ/ω με την αεροδυναμική αερόψυκτου-ημίγυμνου(ή γυμνού) μοτό που έχει.

Κατά συνέπεια δεν βλέπω γιατί να πρέπει να φορέσει W λάστιχο, για Η ταχύτητα που πραγματικά είναι, που ανταποκρίνεται ρεαλιστικά σε αυτά τα χιλιόμετρα και ιπποδύναμη. Ούτε μπορώ να υποθέσω γιατί λέει το manual για W λάστιχο. Εγώ, με τα ρεαλιστικά δεδομένα, και όχι τι λέει ένα μάνιουαλ ή διάφοροι ''γνώστες'' στα φόρουμ, θα διάλεγα Η στο δικό σου.

Από την άλλη βέβαια, δικό σου είναι το μοτό, δικό σου και το χρήμα, εσύ αποφασίζεις καλύτερα.
    Εγώ ξέρεις τι λέω αν θες να κάνεις οικονομία, εκτός από το πιο "αργό" λάστιχο που θα βάλεις στο μηχανάκι ΣΟΥ, όταν αλλάζεις λάδια να μη βάζεις μέχρι την άνω διαγράμμιση αλλά μέχρι την κάτω ξέρεις την οικονομία θα κάνεις σε βάθος χρόνου.Δυστυχώς η παραδοχή του λάθους είναι αρετή που σπανίως συναντάται στη χώρα μας και είναι κρίμα να προέρχεται από ανθρώπους που γνωρίζουν 5-10 πράγματα.
    Αυτά φίλε μου από έναν μη "γνώστη".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Κατά συνέπεια δεν βλέπω γιατί να πρέπει να φορέσει W λάστιχο, για Η ταχύτητα που πραγματικά είναι
    Φίλε Τηλέγονε, τελικά ο δείκτης ταχύτητας δεν είναι W. Είναι Ζ (240+), όπως σωστά παρατήρησε ο Άρης (aka sapila), στην προηγούμενη σελίδα του thread. Πάντως, έτσι κι αλλιώς οι τιμές που αναφέρω είναι για δείκτη Z.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leo1964
    Bridgeston,δαγκωτό
    Οι καλοί άνθρωποι δεν χρειάζονται νόμους για να ενεργούν υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να τους παρακάμψουν. -Πλάτων-

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nik69
    Έχεις βάλει 2 κατηγορίες ελαστικών (sport με αντοχή πίσω ελαστικού περίπου 8-10.000 και sport touring με 15-25.000 Km). Μεταξύ τους οι διαφορές στο κράτημα είναι εμφανείς. Με τα παλιότερα sportouring της bridgestone bt21 οι εμπειρίες ήταν εφιαλτικές.
    Οι νεότερες γενιές (χωρίς να έχω δοκιμάσει) Τ30 κλπ. λένε ότι έχουν καλύτερο κράτημα .
    Διάλεξε τι απαιτήσεις έχεις
    Το Bt016 έχει σταματήσει απ'όσο ξέρω η παραγωγή του. Εάν έχει σχετικά νέα ημερομηνία παραγωγής μπορεί να γίνει μια οικονομική λύση (υπ'όψιν ότι και αυτό είναι σπορ με πολύ έντονη φθορά στο πίσω λάστιχο).
    Εγώ θα πήγαινε σε S21 μετά από 2 χρόνια με M7RR (πάρα πολύ καλά παρεπιμπτόντως)

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    To BT-16 PRO εβαλα καλοκαιρι με με ημερομήνια ενος μηνα του 16...το bt16 το σκετο εχει σταματησει..και οι διαφορες τους ειναι μερα με τη νυχτα
    Throttle that mysterious friend of ours

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. λαστιχα για βαρια street μηχανακια
    από intruder στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2012, 17:17
  3. Λαστιχα Street σε on-off