Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Μας δουλεύουν που φοράμε εξοπλισμό (πού φτάσαμε...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    πριν λιγο καιρο πετυχαινα ενα παπι στην εθνικη οδο κι ο αναβατης φορουσε ολοσομη μποτες γαντια και κρανος arai. τρελο μαγκακι και ειχε φαση. τωρα τον εχω χασει δεν τον πετυχαινω

αυτον σιγουρα δεν τον ενοιαζε τι λεγανε οι αλλοι.
    Γιαννης

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αντί να νοιώθουν ανόητοι, κοροϊδεύουν κιόλας αυτόν που είναι σωστός. 20 χρονών άνθρωποι, με φρέσκα λέει μυαλά.

Ο χρόνος περνάει, οι γενιές αλλάζουν κι εμείς ως λαός κάπως καταφέρνουμε και μένουμε το ίδιο απαίδευτοι.

Τα ίδια και με το ποτό, ήμουν με άγνωστη παρέα φίλου στις γιορτές και ήμασταν δύο άτομα που δεν το είχαμε κανόνα να οδηγούμε αυτοκίνητο ολόχεστοι.

Υ.Γ: Αστραπόγιαννε δε θα χαζέψεις εσύ επειδή οι άλλοι δεν νοιώθουν. Στην πρώτη πτώση (μακριά από μας, αλλά στατιστικά πολύ πιθανόν) θα δεις πόσο καλά έκανες να τους γράψεις στα παπάρια στο συγκεκριμένο θέμα.
    Τελευταία τροποποίηση από Acacius; 17/01/2017 στις 21:10.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος
    Αντί να νοιώθουν ανόητοι, κοροϊδεύουν κιόλας αυτόν που είναι σωστός. 20 χρονών άνθρωποι, με φρέσκα λέει μυαλά.

Ο χρόνος περνάει, οι γενιές αλλάζουν κι εμείς ως λαός κάπως καταφέρνουμε και μένουμε το ίδιο απαίδευτοι.

Τα ίδια και με το ποτό, ήμουν με άγνωστη παρέα φίλου στις γιορτές και ήμασταν δύο άτομα που δεν το είχαμε κανόνα να οδηγούμε αυτοκίνητο ολόχεστοι.

Υ.Γ: Αστραπόγιαννε δε θα χαζέψεις εσύ επειδή οι άλλοι δεν νοιώθουν. Στην πρώτη πτώση (μακριά από μας, αλλά στατιστικά πολύ πιθανόν) θα δεις πόσο καλά έκανες να τους γράψεις στα παπάρια στο συγκεκριμένο θέμα.
    Στατιστικά και μόνο που οδηγούμε στο Ηράκλειο είναι σίγουρο ...
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

καλυτερα παουερ ρειντζερ παρα σακατης η ψοφιος
    ..αστους να κοροιδευουν
    Lost on purpose..again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ionized Προβολή μηνύματος
    καλυτερα παουερ ρειντζερ παρα σακατης η ψοφιος
    ..αστους να κοροιδευουν
    Του ντυμένου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    .....
    Αλλα νιωθω πιο ωραια οταν ειναι λαδωμενη.

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Με παίρνει φιλος το καλοκαιράκι τηλεφωνο, ειμαστε καβουρι έλα για μια βουτα.. Σκάω μυτη (με ενα 35 βαθμους σιγουρα) με μπουφαν μποτακια γαντια κρανος τζιν (μαγιο απο μέσα).. Με βλέπει λύνεται στα γελια λέει μισο, και με εβγαζε φωτο που πήγα για μπάνιο έτσι! Μη μασας μη σκας και μην ακους! Καθείς όπως νιώθει και οσο πιστεύει οτι αξιζει το κεφάλι του ή και ακομα η ζωή του!
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    To καλοκαίρι είναι η φάση που είναι όλοι με το κοντομάνικο και το σταράκι στην καλύτερη και σκας εσύ με μπουφάν, κράνος, γάντια, μποτάκι(όλα σε καλοκαιρινή version) και σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Ειδικά στα βενζινάδικα μου λένε "καλά ρε φίλε δεν σκας"? "Σκάω"!! τους απαντώ αλλά πιο πολύ θα σκάω αν θα είμαι στον θάλαμο ενος νοσοκομείου με τα γερόντια δίπλα να κλάνουν και να φωνάζουν αντί να πηγαίνω για μπανάκι! Εκεί συνήθως απλά κουνάνε το κεφάλι τους και τελειώνει η σύντομη κουβέντα μας...
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    στους ανθρωπους με χαμηλη νοημοσυνη δε τους αρεσει το "διαφορετικο" και προσπαθουνε να μειωσουν αυτον που διαφερει.
    μην ασχολεισαι με τετοιους βλακες, δεν εχει κανενα απολυτος νοημα ουτε να εξηγησεις ουτε τιποτα. ενας φιλος μου λεει "αν το μυαλο σου ειναι αδειο γιατι να μπεις σε κοπο να το προστατεψεις".

ειμαι επαρχια οπου κανεις δεν γνωριζει τι ειναι ο εξοπλισμος σε 2κυκλο (ασχετα αν εχουν μηχανακια 10-20κ ευρω).
    εδω και χρονια κοροϊδευουν συνεχεια οποτε με βλεπουν (κρανος-γαντια ακομα και σε παπι στο ντελιβερι φοραω).
    στην αρχη με χαλαγε και δουλεψα 1-2 μερες χωρις εξοπλισμο. δε παλευεται λεμε με τιποτα, δε το ξανακανω ουτε να με πληρωσεις.

δεν υπαρχει ελπιδα σε αυτη τη χωρα. λιγο χειροτεροι απο τα ορκ ειμαστε (το μεγαλυτερο ποσοστο πολιτων)...
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Καλά το καλοκαίρι ναι ακούς τα καλύτερα :P μόνο κάτι τουρίστες με παραδέχτηκαν στην εθνική που σταμάτησα να βγάλω κάτι φωτογραφίες και έκανα 5 λεπτά να βγάλω γάντια μπουφάν και κράνος και μ είπε ο Γερμανός ότι η προστασία σου πάνω στη μηχανή είναι το παν ( τον ρώτησα με τι οδήγηση ασχολείται και μ είπε με dirt bike άρα θα τις είχε φάει τις τουμπιτσες του και ήξερε) πάντως και εγώ δεν μπορώ να οδηγήσω χωρίς κράνος ειδικά με την καμία νιώθω ότι δεν βλέπω γιατί δακρυζουν τα μάτια μου

Ειμαι ninja Το avatar του/της mariza
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Με παίρνει φιλος το καλοκαιράκι τηλεφωνο, ειμαστε καβουρι έλα για μια βουτα.. Σκάω μυτη (με ενα 35 βαθμους σιγουρα) με μπουφαν μποτακια γαντια κρανος τζιν (μαγιο απο μέσα).. Με βλέπει λύνεται στα γελια λέει μισο, και με εβγαζε φωτο που πήγα για μπάνιο έτσι! Μη μασας μη σκας και μην ακους! Καθείς όπως νιώθει και οσο πιστεύει οτι αξιζει το κεφάλι του ή και ακομα η ζωή του!

Έχω πάει για μπάνιο και επειδή ήτανε μακριά η παραλία φόραγα κανονικά στολή,μπότες και φυσικά γάντια - κράνος!
    Και όλα αυτά Ιούλιο μήνα με 38 βαθμούς!

Μέλος
    Παντα εξοπλισμο κ με -5° και με +40° κ μεχρι το περιπτερο που λεμε...οσοι καβαλανε ξερουν...οι υπολλοιποι καντε μας τη χαρη κι ασχοληθειται με το φρεον στο αμαξακι σας....

Ντιπ άσχετος Το avatar του/της gory
    Συμφωνάω να ουμ γιατί έτσι είναι. Αλλά ρε παιδιά μία απορία. Πηγαίνετε θαλασσιτσα και δεν χωράει το βαλιτσάκι όλο το γκιαρ, δεν τρέμετε που θα γυαλίσει του λουόμενου το dainese μποτάκι των 130;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gory Προβολή μηνύματος
    Συμφωνάω να ουμ γιατί έτσι είναι. Αλλά ρε παιδιά μία απορία. Πηγαίνετε θαλασσιτσα και δεν χωράει το βαλιτσάκι όλο το γκιαρ, δεν τρέμετε που θα γυαλίσει του λουόμενου το dainese μποτάκι των 130;
    Ε το σύνηθες οταν πηγαίνει μια παρέα 5-6 ατόμων για "μπάνιο", ειναι να ρίχνουν μια δίλεπτη βουτιά ένας ένας με τυχαία σειρά, απλα για να δροσιστούν λίγο απο τη 2ωρη ηλιοθεραπεία και το ταυλι

Ναι αμα πας για ψαροντούφεκο και ξέρεις οτι θα αφήσεις ενα κάρο πράγματα έξω και μπορει να μην τα βρεις γυρνώντας μετα απο 2-3 ωρες, έχεις ενα κάποιο άγχος.

Για το θέμα του τοπικ, ούτε καινούριο ειναι ούτε πρωτόγνωρο.
    Στην αρχή ειναι απλα ενοχλητικό, και στην πορεία απλα δε δίνεις σημασία και παρακαλάς να μη γίνει ποτέ καμια στραβή και σε βγάλει αληθινό.

Είχα μια παρόμοια κουβεντα πρόσφατα με 2 πολυ στενούς μου φίλους οι οποίοι το ψιλομαλακιζουν το θέμα (δεν κυκλοφορούν ξεκρανωτοι, αλλα ο εξοπλισμός τους ειναι στο απόλυτο μίνιμουμ και με πρώτο μέλημα να ειναι μοδάτοι και μοντέλα πασαρέλας. Μισά κράνη, μπουφάν τύπου Στηβ Μακουίν και δε συμμαζεύεται).
    Αυτοί θεωρούν εμένα τρελό που "τρέχω" με τη μηχανη (για τα δικά τους δεδομένα) και μου λένε "Θα σκοτωθείς", ενώ οι ίδιοι αισθάνονται ασφάλεια με το κράνος καρυδότσουφλο επειδη δεν ανεβάζουν ποτέ πανω απο 80χλμ/ώρα.
    Αντε να βγάλεις άκρη.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gory Προβολή μηνύματος
    στην παραλία παίζουν και ωραιότατα Nike των διακοσίων. γιατί σώνει και καλά θα φάει το dainese ο ληστής;

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2010, 17:35
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2007, 18:52
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 13:16
  4. ΕΞΑΤΜΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΠ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ
    από GTZ750 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2007, 19:04