Καμία γνώμη για το παρακάτω τηλεφωνακι..?
http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-...n-5000mah.html
Xiaomi Redmi Pro
Τα ιδια χαρακτηριστικα με το Redmi Note 4, αλλα με Type C και OLED οθονη που σε κακομαθαινει.
ΤΟ εχω μια εβδομαδα και ειναι απιστευτο, απλα θελει λιγη δουλιτσα οταν το παρεις. Επισης οι τιμες του στην Ελλαδα ειναι ελαχιστα πιο πανω απο οτι εξω.
Update.
Ούτε Τελωνείο, ούτε 3€ στο ΕΛΤΑ, ούτε τίποτα. Ταυτότητα, ειδοποιητήριο, παραλαβή και τέλος καλό, όλα καλά.
Για την ιστορία: η παραγγελιά έγινε από το gearbest σχεδόν πριν 1,5 μήνα. Το κινητό που αγόρασα είναι το cubot cheetah 2 στα 121€ και κάτι ψιλά (το είχαν βγάλει προσφορά τη "μαύρη Παρασκευή")!
Το πήρα για τη γυναίκα μιας κι έχω, από μέσα Αυγούστου, το cubot dinosaur (παραγγελία από tomtop στα 105€) κι ως τώρα έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με δεδομένο τη χρήση που κάνω και τις απαιτήσεις μου.
![]()
''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
It'll find you hiding no matter where you stand.
It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
When the blues comes calling with it's calling card.''
R o r y G a l l a g h e r
Πήρε η σύζυγος ένα Red Mi Note 3 με ελληνικό menu και δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο με χρήση δεδομένων. Wi - Fi οικιακό παίζει μια χαρά αλλά όταν θέλει να συνδεθεί μέσω παρόχου, γιοκ. Έχει ενεργοποιήσει το όριο χρήσης δεδομένων από σαχλαμάρα της και τώρα δεν ξέρουμε πως βγαίνει off. Kάποια βοήθεια;
Αυτό το ειδες;
http://webcazine.com/11931/how-to-us...xiaomi-device/
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
@Hymador πας ασφάλεια > υπόλοιπο (εικονίδιο σταγονας) > δεξιά επάνω πατάς το γρανάζι και σου ανοίγει το μενού και από εκεί θα βγάλεις άκρη.
Παιδες μου ετυχαν κατι δωροπιταγες από public και είμαι αναμεσα στην επιλογή δυο κινητών: Samsung j5 η huwai honor lite7: τα εχει δουλεψει καποιος;
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Το j5 (2016) παρά πολύ καλό με τεράστια μπαταρία! Το συστήνω!
Χωρις να δω σπεκς, χουαγουεϊ θα έπερνα![]()
j5 φοβερο τηλεφωνακι αλλα με προβλημα χωρου,τουλαχιστον μετα το απντειτ σε 6.1,γερο μου επεσε απο την τσεπη με καμια 50-60km και μονο κατι γρατζουνιες
πλεον εχω το coolpad modena 2 της tplink και ειμαι ενθουσιασμενος
Lost on purpose..again