Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 17

Θέμα: ηχος σε ΚΤΜ SM 950

Παλαιό μέλος

ηχος σε ΚΤΜ SM 950

καλησπεριζω και ζηταω τα φωτα σας..

Εδω και λιγο καιρο το κτμ μου κανει ενα τικι τικι απο τη δεξια μερια.Εμενα μου φαινεται πως ειναι ο ιδιος θορυβος που κανουν οι τεντωτηρες μεχρι να παει το λαδι(για 1-2 δευτερα).Βασικα οταν ειναι ειδικα κρυο το μηχανακι,το βαζω μπροστα,το αφηνω μισο λεπτο να δουλεψει,φευγω,και μετα απο 1 λεπτο αρχιζει ο ηχος και σταματαει μετα απο κανα 3-4 λεπτα.

Δυστηχως ο μαστορας δεν το εχει ακουσει γιατι μεχρι να παω εχει σταματησει .μου το εκανε σπανια και τωρα μου το κανει καθε φορα που το βαζω μπρος(και ειναι κρυο)..Ο μαστορας μου λεει τεντωτηρες,καθως μου ελεγξε την πιεση του λαδιου και μου ειπε ολα οκ..

Εχει τυχει σε καποιον αλλον?χριζει αμεσης αντικαταστασης τεντωτηρων?γιατι δεν βγαινω ακομα να δωσω τα λεφτα που χρειαζεται.λαδια δε θυμαμαι ακριβως τι φοραει παντως εινα πιο χοντρα απο τα μοτορεξ..

Επισης εχω παρατηρησει και εναν αλλο ηχο μαζι τον οποιο ο καλυτερος τροπος που μπορω να τον περιγραψω ειναι σα να παιρνει η να φτυνει αερα απο καπου.αυτο ο ηχος ακολουθαει πιστα το ρελαντι κα τις γκαζιες.και αυτος μετα απο λιγο σταματαει..

το μηχανακι το εχω εδω και τρεις μηνες και εχω ξενερωσει ασχημα......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    Επισης εχω παρατηρησει και εναν αλλο ηχο μαζι τον οποιο ο καλυτερος τροπος που μπορω να τον περιγραψω ειναι σα να παιρνει η να φτυνει αερα απο καπου.αυτο ο ηχος ακολουθαει πιστα το ρελαντι κα τις γκαζιες.και αυτος μετα απο λιγο σταματαει..

αυτο μαλλον ειναι απο τα καρμπυρατερ σου ή το φιλτροκουτι σου και δεν το εχεις συνηθισει...

Παλαιό μέλος
    Η έλλειψη λαδιού στους τεντωτηρες είναι αυτό το τικι τικι. Λάδια γιατί πιο χοντρά από το 10-50? Προτού μπεις για τεντωτηρες δοκίμασε το εξής, βάλε τα ΣΩΣΤΆ ΛΆΔΙΑ στο μοτέρ δες αν στο φίλτροκουτι φοράς ελεύθερο φίλτρο. Τα ελεύθερα κάνουν αυτόν τον ήχο του φτυσιματος. Βάλε επίσης το original χάρτινο κ σταματάει να ακούγεται

Το μηχανακι ειναι μια χαρα . Δοκιμασε να κανεις τα παραπανω και δες

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Οτι θα εφτανε ο καιρός που οι κατοχοι των ΚΤΜ θα θορυβούταν απο ενα τικι τικι, ειλικρινα δεν το περίμενα...!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    παντως δεν ξερω εχει αρχισει να μου το κανει γυρω στον ενα μηνα.και οσο παει γινεται πιο πολυ
    λαδια ειχα βαλει αυτη τη μαρκα λιγο μετα που το πηρα.αν ευθυνοντουσαν τα λαδια δε θα επρεπε να μου το κανει απο την αρχη?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johny7 Προβολή μηνύματος
    παντως δεν ξερω εχει αρχισει να μου το κανει γυρω στον ενα μηνα.και οσο παει γινεται πιο πολυ
    λαδια ειχα βαλει αυτη τη μαρκα λιγο μετα που το πηρα.αν ευθυνοντουσαν τα λαδια δε θα επρεπε να μου το κανει απο την αρχη?
    Αν έχεις βαλει λαδια με μεγαλύτερο ιξώδες απο το προβλεπόμενο είναι φυσικό να αργεί να παει το λάδι εκει που πρέπει οταν βαζεις μπρός και ειναι κρύα τα λάδια, ειδικά τον τελευταιο μήνα που οι θερμοκρασίες έχουν πεσει σημαντικά.

Για ποιό λόγο έβαλες 'πιο χοντρά λάδια' όπως εγραψες?
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    ο μαστορας μου το ειπε να τα βαλω γτ ειναι καλα,και ειναι καλυτερο λογω του οτι τα χρησιμοποιω στη πολη

Παλαιό μέλος
    DENICOL 1550 ειναι τα λαδια

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Το 50 ειναι οκ, το 15 ειναι το προβλημα.
    Βαλε 10-50, τα 15- ειναι για πολλες ζεστες.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Το 50 ειναι οκ, το 15 ειναι το προβλημα.
    Βαλε 10-50, τα 15- ειναι για πολλες ζεστες.
    ομως εχω μια απορια..απο τη στιγμη που κανει το λογικο στην αρχη..(1-2 δευτερα με το που το βαλω μπροστα και σταματαει),
    δε σημαινει οτι πηγαινουν τα λαδια?μου το κανει 1 λεπτο αφου ξεκινησω παλι

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    μετρα τα λαδια τζονυ...
    εχε υποψιν σου,οτι τον τεντοτηρα μπορεις και να τον ακουσεις στιγμιαια ,σε συχνα αναψε σβησε με ζεστο μηχανακι...

και κατι ακομα,οταν το ακους,πατα το συμπλεκτη και πες μας..
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Παλαιό μέλος
    λοιπον απο λαδια ειμαι κομπλε συμπληρωνω γιατι η αληθεια ειναι πως τσιμπαει αρκετο λαδακι..γυρω στα 200 ml στα 1000 km..εκανα ενα τεστ..το αφησα κανα λεπτο να ζεσταθει..μετα μεχρι να φτασει στα δυο νταμακια η θερμοκρασια το πηγαινα ΜΟΝΟ με χαμηλες στροφες,απο 2 στα 4 με με μεσαιες στροφες και μετα το αρχισα στις σουζες(γυρω στο 8 λεπτο)...δεν εκανε τιποτα..δυο φορες το δοκιμασα..(στο πηγαινε και στο ελα απο τη δουλεια)..το βεντιλατερ αναβει στα 5 νταμακια..χαρηκα που δεν το εκανε αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος τι φταιει..(δε σημαινει οτι πριν το εσκιζα χωρις να το ζεστανω,αλλα τωρα το προσεξα υπερβολικα..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Δεν σου λέω ότι είναι αυτό σίγουρα, αλλά τσέκαρέ τα και αυτά.

1.Ότι δεν σου χάνει λίγο καυσαέριο κάποια εξαγωγή. Ο ήχος που κάνει, άμα χάνει ίσα-ίσα λίγο αέριο, εκεί που μπαίνει ο σωλήνας στην εξαγωγή είναι ακριβώς σαν τσίκι-τσίκι και έχει μπερδέψει πολύ κόσμο, άσε που το κάνει όσο είναι κρύο, μετά διαστέλεται το μέταλο και σφραγίζει την διαρροή και δεν ακούγεται.

2.Ότι δεν ξεφεύγει σπινθήρας από κάποια μπουζόπιπα ή μπουζοκαλώδιο (αν έχει). Πάλι ο ήχος που κάνει, είναι σαν μεταλικό τσίκι-τσίκι.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Δεν σου λέω ότι είναι αυτό σίγουρα, αλλά τσέκαρέ τα και αυτά.

1.Ότι δεν σου χάνει λίγο καυσαέριο κάποια εξαγωγή. Ο ήχος που κάνει, άμα χάνει ίσα-ίσα λίγο αέριο, εκεί που μπαίνει ο σωλήνας στην εξαγωγή είναι ακριβώς σαν τσίκι-τσίκι και έχει μπερδέψει πολύ κόσμο, άσε που το κάνει όσο είναι κρύο, μετά διαστέλεται το μέταλο και σφραγίζει την διαρροή και δεν ακούγεται.

2.Ότι δεν ξεφεύγει σπινθήρας από κάποια μπουζόπιπα ή μπουζοκαλώδιο (αν έχει). Πάλι ο ήχος που κάνει, είναι σαν μεταλικό τσίκι-τσίκι.
    οκ θα τα κοιταξω αν και νομιζω ακουγεται απο πανω στη κεφαλη οποτε το δευτερο δε το κοβω..ευχαριστω παντως!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη λαδιων σε sm 950
    από johny7 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 03:53
  2. Αντλια βενζινης??????σε ΚΤΜ 950....
    από trelokefaloitis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2012, 11:20
  3. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SM 950 - hp 2
    από drade στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2005, 15:26
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 15:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ