καλησπεριζω και ζηταω τα φωτα σας..
Εδω και λιγο καιρο το κτμ μου κανει ενα τικι τικι απο τη δεξια μερια.Εμενα μου φαινεται πως ειναι ο ιδιος θορυβος που κανουν οι τεντωτηρες μεχρι να παει το λαδι(για 1-2 δευτερα).Βασικα οταν ειναι ειδικα κρυο το μηχανακι,το βαζω μπροστα,το αφηνω μισο λεπτο να δουλεψει,φευγω,και μετα απο 1 λεπτο αρχιζει ο ηχος και σταματαει μετα απο κανα 3-4 λεπτα.
Δυστηχως ο μαστορας δεν το εχει ακουσει γιατι μεχρι να παω εχει σταματησει .μου το εκανε σπανια και τωρα μου το κανει καθε φορα που το βαζω μπρος(και ειναι κρυο)..Ο μαστορας μου λεει τεντωτηρες,καθως μου ελεγξε την πιεση του λαδιου και μου ειπε ολα οκ..
Εχει τυχει σε καποιον αλλον?χριζει αμεσης αντικαταστασης τεντωτηρων?γιατι δεν βγαινω ακομα να δωσω τα λεφτα που χρειαζεται.λαδια δε θυμαμαι ακριβως τι φοραει παντως εινα πιο χοντρα απο τα μοτορεξ..
Επισης εχω παρατηρησει και εναν αλλο ηχο μαζι τον οποιο ο καλυτερος τροπος που μπορω να τον περιγραψω ειναι σα να παιρνει η να φτυνει αερα απο καπου.αυτο ο ηχος ακολουθαει πιστα το ρελαντι κα τις γκαζιες.και αυτος μετα απο λιγο σταματαει..
το μηχανακι το εχω εδω και τρεις μηνες και εχω ξενερωσει ασχημα......![]()