Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Αγορα μηχανης

Μέλος Το avatar του/της 2vloman

Αγορα μηχανης

Καλησπερα κυριοι,εκλεισα λοιπον τα 22 και σε 2 μηνες παιρνω το απεριοριστο(2 χρονια κατοχης Α2) και εφτασε η στιγμη να παρω επιτελους την πρωτη μου "μηχανη"
    Κυκλοφορω κατι παραπανω απο δυο χρονια τωρα στους δρομους της αθηνας ,εχω στην κατοχη μου ενα Sym Gts 250i εχω κανει κατι παραπανω απο 30κ χλμ με τουτο εχω φαει και τα μουτρακια μου(3φορες :Ρ) εχω χρυσοπληρωσει τα πλαστικα του, πλεον ομως ειμαι ετοιμος για μηχανη 600-750cc ,και θελω να ακουσω προτασεις.
    α) θελω μηχανη με την οποια θα μπορω να πηγαινοερχομαι στην δουλεια μου αρκετα οικονομικα (δηλ: να εχει καταναλωση γυρω στα 5λ/100χλμ με φυσιολογικοτατη οδηγηση)
    β)Μιας και το αιματακι μου βραζει θελω να εχει και το γκαζακι του (εδω δεν με νοιαζει τι θα πινει)
    γ)Λατρευω τα street , μου αρεσουν ωστοσο και τα Naked τυπου Z750 , fz6( με η χωρις fairing)
    δ) το bugdet ειναι περιορισμενο στα 3 χιλιαρικακια μιας και σφυξαν τα κωλαρακια τα τελευταια χρονια
    Για εξοπλισμο και τετοια μην μιλησετε ειμαι πληρως ,και κατανοω απολυτα την χρησιμοτητα του μιας και οπως ανεφερα πιο πανω ειχα και εγω τις ασχημες στιγμες μου ωστοσο τα φορουσα
    ακουω προτασεις λοιπον
    και σας ευχαριστω εκ των προτερων
    (αμα μπηκα σε λαθος thread sorry >.<)
    Τελευταία τροποποίηση από 2vloman; 21/01/2017 στις 11:42.

Παλαιό μέλος
    Καλως ηρθες φιλε! Εγω ηθελα βασικα να πω πως λατρευω το username σου.

Επι του θεματος σου τωρα, αν θες καταναλωση κατω απο 6λτ πας για δικυλινδρο. Στα λεφτα σου θα βρεις προσεγμενο er-6 ή sv650.

Παντως για μενα η καταναλωση δεν πρεπει να συνιστα σοβαρο παραγοντα στην επιλογη μηχανης. Παρε αυτο που σου αρεσει, η διαφορα σε ευρω στο τελος του μηνα ειναι αστεια, εκτος κι αν η δουλεια σου ειναι τοσο πολυ μακρια.

Έχω κοιτάξει και τα δυο , το er υπάρχει σε μια γωνία του εγκεφάλου , το sv φαίνεται ωραίο αλλά από ότι είδα έχει καρμπυρατέρ και δεν τα έχω και σε μεγάλη εκτίμηση , ξέχασα να αναφέρω ότι μέσα στο προγραμμα θα έχει και ταξιδάκια

+ ότι τα clip ons με κουραζαν πολυ από όσο θυμαμαι από το bros τουλάχιστον

Banned
    Μην το κουραζουμε
    Β στρομ

Ειχα δει ενα ερ6 στην κρητη απο κοπελα απου εχει φυγει εξω .
    Ειναι σε καλη κατασταση προσεγμενο και νομιζω ...αν δεν κανω λαθος πως η συγκεκτημενη ηταν και μελος εδω .
    Δες το

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikma
    Τι προτάσεις να σου πούμε, νομίζω ότι έχεις αποφασίσει ήδη. Θες ένα street naked 600 κυβικών, τετρακύλινδρο
    Οπότε ψάχνεις για gsr, hornet, fz6, z750. Δες από το car.gr τα αντίστοιχα μοντέλα που καλύπτουν το μπάτζετ σου κι εμείς εδώ είμαστε να σου πούμε τη γνώμη μας.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikma Προβολή μηνύματος
    Τι προτάσεις να σου πούμε, νομίζω ότι έχεις αποφασίσει ήδη. Θες ένα street naked 600 κυβικών, τετρακύλινδρο
    Οπότε ψάχνεις για gsr, hornet, fz6, z750. Δες από το car.gr τα αντίστοιχα μοντέλα που καλύπτουν το μπάτζετ σου κι εμείς εδώ είμαστε να σου πούμε τη γνώμη μας.
    5/100 με οδήγηση στη πόλη δε θα δει σε κανένα από αυτά.

er6n/ f (για ταξιδάκια) από μένα.

Καλα το φανταστηκα λοιπον , σας ευχαριστω παιδες
    καποιος κατοχος Er-6 να αναφερει τα υπερ και τα κατα του

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2vloman Προβολή μηνύματος
    (δηλ: να εχει καταναλωση γυρω στα 5λ/100χλμ με φυσιολογικοτατη οδηγηση)....
    εχει και το γκαζακι του (εδω δεν με νοιαζει τι θα πινει)....
    το bugdet ειναι περιορισμενο στα 3 χιλιαρικακια
    δεν υπάρχει τέτοιο μηχανάκι. Οι χαμηλές καταναλώσεις σε μοτέρ που έχουν δυναμη ήρθαν μετά το 2012 περίπου. Γκαζάκι όμως τι σημαίνει γιατι το er που εχεις στο νου σου ας πούμε έχει 60 μουλάρια.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Το er6n-f είναι ένα αξιόπιστο δικύλινδρο με ένα αρκετά δοκιμασμένο και γραμμικό μοτέρ, χαμηλή κατανάλωση και αρκετά καλή συμπεριφορά. Τα περιφερειακά του δεν είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να μπει αλλά γι αυτό και θεωρείται πιο value for money και με φθηνά σχετικά ανταλλακτικά. Φρενάρει και στρίβει ωραία αλλά χωρίς να παίρνει άριστα καθώς όπως σου γραψα τα περιφερειακά δεν είναι τα τοπ που θα μπορούσαν να μπουν.

Είναι αρκετά φιλικό για αρχάριο αναβάτη. Το n δείχνει πιο σπορ και επιθετικό αλλά μετά τα 150χλμ/ω η ανεμοπροστασία είναι μηδενική.
    Το F από την άλλη μεριά κάνει πιο άνετο ταξιδάκι.

Εφόσον ζητάς την 1η μηχανή μεγάλου κυβισμού το θεωρώ οτι αν το δοκιμάσεις και σου αρέσει να το τσιμπήσεις.

Λοιπόν παίδες , σήμερα είδα ενα β στρομ του 05' με 50κ χιλιόμετρα και από όσο κοίταξα εξωτερικά ηταν πολυ προσεγμένο , δεν είχε σημάδια πτώσης , το ψυγείο ηταν λίγο ταλαιπωρημένο και η πίσω δίσκο πλάκα σαν να έχει χάσει 1 χιλιοστό , ο Βυνιος το δίνει στα 2800€ τι λέτε ;

Δεν με τρέλανε το γεγονός ότι δείχνω μικροσκοπικός μπροστά του ( 178 ,65κιλα) αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω όσο για το βάρος του είναι εντάξει μιας και το σκουτερακι μου ζυγίζει και αυτο 200 κιλά :ρ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 2vloman Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν παίδες , σήμερα είδα ενα β στρομ του 05' με 50κ χιλιόμετρα και από όσο κοίταξα εξωτερικά ηταν πολυ προσεγμένο , δεν είχε σημάδια πτώσης , το ψυγείο ηταν λίγο ταλαιπωρημένο και η πίσω δίσκο πλάκα σαν να έχει χάσει 1 χιλιοστό , ο Βυνιος το δίνει στα 2800€ τι λέτε ;
    Αν πας εκεί σε αυτά τα λεφτά, κοίτα ενα ΤΑ 650 που δίνει ενα μέλος απο εδώ.
    Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά τον βυνιο,δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα εδώ μέσα

Και εγω αυτο ξέρω για τον φίλο , το μέλος που λες που θα το βρω ;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •