Καλησπερα κυριοι,εκλεισα λοιπον τα 22 και σε 2 μηνες παιρνω το απεριοριστο(2 χρονια κατοχης Α2) και εφτασε η στιγμη να παρω επιτελους την πρωτη μου "μηχανη"
Κυκλοφορω κατι παραπανω απο δυο χρονια τωρα στους δρομους της αθηνας ,εχω στην κατοχη μου ενα Sym Gts 250i εχω κανει κατι παραπανω απο 30κ χλμ με τουτο εχω φαει και τα μουτρακια μου(3φορες :Ρ) εχω χρυσοπληρωσει τα πλαστικα του, πλεον ομως ειμαι ετοιμος για μηχανη 600-750cc ,και θελω να ακουσω προτασεις.
α) θελω μηχανη με την οποια θα μπορω να πηγαινοερχομαι στην δουλεια μου αρκετα οικονομικα (δηλ: να εχει καταναλωση γυρω στα 5λ/100χλμ με φυσιολογικοτατη οδηγηση)
β)Μιας και το αιματακι μου βραζει θελω να εχει και το γκαζακι του (εδω δεν με νοιαζει τι θα πινει)
γ)Λατρευω τα street , μου αρεσουν ωστοσο και τα Naked τυπου Z750 , fz6( με η χωρις fairing)
δ) το bugdet ειναι περιορισμενο στα 3 χιλιαρικακια μιας και σφυξαν τα κωλαρακια τα τελευταια χρονια
Για εξοπλισμο και τετοια μην μιλησετε ειμαι πληρως ,και κατανοω απολυτα την χρησιμοτητα του μιας και οπως ανεφερα πιο πανω ειχα και εγω τις ασχημες στιγμες μου ωστοσο τα φορουσα
ακουω προτασεις λοιπον
και σας ευχαριστω εκ των προτερων
(αμα μπηκα σε λαθος thread sorry >.<)