βασικά έτσι όπως είχε καταντήσει ο χαρακτήρας του ragnar καλύτερα που τον πέθαναν. θέλω να δω τον boneless τι θα κάνει... γυαλίζει το ματάκι του λίγο περίεργα μεν, είναι ο μόνος που δείχνει ότι "το έχει" δε.
Το man in the high castle με εκνευρίζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παρακολουθείς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο για να μην χάνεις την ιστορία (αρκετές σειρές παίζουν σε μικρό παράθυρο και το browsing συνεχίζεται κανονικά) και με "αναγκάζει" να ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αλλά είναι τόσο περίεργο που όντως, που στο καλό το πάει... (να θυμηθώ τώρα με τις εκπτώσεις μήπως βρω το/τα βιβλία, δεν ξέρω αν είναι ένα ή πολλά)
Επίσης... ΟΚ δεν ταιριάζει σε σκληρά μηχανόβια τέκνα αυτό, αλλά κατέβασα από περιέργεια το "Good girls revolt" και έχω δει δύο επεισόδια. Ατμόσφαιρα σαν αυτό με τους διαφημιστές που ξεχνάω πως το λέγανε, μερικές γνωστές φάτσες και το στόρι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Επίκαιρο, τώρα που θυμήθηκαν οι μαινάδες ότι με τον τραμπ θα γυρίσουν στις κουζίνες τους, ενώ η χίλαρι θα τις έφερνε πίσω στον μητριαρχισμό![]()