Σελίδα 124 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 2474114119120121122123124125126127128129134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.846 έως 1.860 από 2191

Θέμα: Τηλεοπτικές σειρές

βασικά έτσι όπως είχε καταντήσει ο χαρακτήρας του ragnar καλύτερα που τον πέθαναν. θέλω να δω τον boneless τι θα κάνει... γυαλίζει το ματάκι του λίγο περίεργα μεν, είναι ο μόνος που δείχνει ότι "το έχει" δε.

Το man in the high castle με εκνευρίζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παρακολουθείς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο για να μην χάνεις την ιστορία (αρκετές σειρές παίζουν σε μικρό παράθυρο και το browsing συνεχίζεται κανονικά) και με "αναγκάζει" να ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αλλά είναι τόσο περίεργο που όντως, που στο καλό το πάει... (να θυμηθώ τώρα με τις εκπτώσεις μήπως βρω το/τα βιβλία, δεν ξέρω αν είναι ένα ή πολλά)

Επίσης... ΟΚ δεν ταιριάζει σε σκληρά μηχανόβια τέκνα αυτό, αλλά κατέβασα από περιέργεια το "Good girls revolt" και έχω δει δύο επεισόδια. Ατμόσφαιρα σαν αυτό με τους διαφημιστές που ξεχνάω πως το λέγανε, μερικές γνωστές φάτσες και το στόρι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα. Επίκαιρο, τώρα που θυμήθηκαν οι μαινάδες ότι με τον τραμπ θα γυρίσουν στις κουζίνες τους, ενώ η χίλαρι θα τις έφερνε πίσω στον μητριαρχισμό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το man in the high castle με εκνευρίζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παρακολουθείς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο
    Αυτό θέλω από μια σειρά. Αλλιώς, σκοτώνω την ώρα μου και η ώρα είναι....καλά δεν υπάρχει χρόνος αλλά τέλος πάντων

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    βασικά έτσι όπως είχε καταντήσει ο χαρακτήρας του ragnar καλύτερα που τον πέθαναν. θέλω να δω τον boneless τι θα κάνει... γυαλίζει το ματάκι του λίγο περίεργα μεν, είναι ο μόνος που δείχνει ότι "το έχει" δε.

Το man in the high castle με εκνευρίζει γιατί ΠΡΕΠΕΙ να το παρακολουθείς χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο για να μην χάνεις την ιστορία (αρκετές σειρές παίζουν σε μικρό παράθυρο και το browsing συνεχίζεται κανονικά) και με "αναγκάζει" να ασχολούμαι μόνο με αυτό. Αλλά είναι τόσο περίεργο που όντως, που στο καλό το πάει... (να θυμηθώ τώρα με τις εκπτώσεις μήπως βρω το/τα βιβλία, δεν ξέρω αν είναι ένα ή πολλά)
    Όσον αφορά το Vikings δεν είναι οτι έπρεπε να τον πεθάνουν. Είναι ιστορία οπότε δεν μπορούν να την αλλάξουν. Και η ιστορία δείχνει οτι και ο Mπγιορν και ο Αιβαρ έκαναν μεγάλες εκστρατίες και έγιναν μεγάλοι βασιλιάδες. Ο Μπγιορν μάλιστα έφτασε μέχρι την Πίζα(το δείχνει στην σειρά οτι επιθυμεί να χτυπήσει την Ρωμαική αυτο κρατορία)

Το man in the hich castle έχεις δίκιο το ίδιο εχω αποκομίσει και εγώ και μάλιστα μερικές φορές νομίζω οτι κάτι δεν έδειξε στο προηγούμενο επεισόδιο και έχασα λίγο τον ροή των γεγονότων.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Νομίζω (αν ισχύουν τα διάφορα που διαβάζουμε στο ίντερνετ) ότι οι Βίκινγκς κάποια στιγμή ήταν και μισθοφόροι στο "βυζάντιο" (τα εισαγωγικά προφανές το γιατί) οπότε δεν με εκπλήσσει το που πάει η ιστορία. Ο Ράγκναρ όμως είχε "ξεφύγει" πολύ, δεν υπήρχε επιστροφή. Ομοίως ο -ξεχνάω το όνομά του Άγγλος πανούργος μακιαβέλης- ο οποίος επίσης θα φύγει άκλαφτος από την σειρά.

Έχει αλλάξει παραγωγή η σειρά; Γενικά έχει "διαφορετικό" τρόπο γυρίσματος αυτός ο κύκλος, με διάφορες λεπτομέρειες που δεν είναι άμεσα αντιληπτές αλλά διαφοροποιούν την αφήγηση αρκετά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γιατί να βλέπεις μια σειρά, κάνοντας κι άλλα πράγματα; Ούτε μουσική δεν ακούω, αν με απασχολεί κάτι άλλο.

Ξεκίνησα το The Man in the High Castle αφού τέλειωσα το Stranger Things και φαίνεται ενδιαφέρον. Το'χει παραμπλέξει, βέβαια και έχει ανοίξει μέτωπα παντού (είμαι προς το τέλος της s1), οπότε θα δούμε πού το πάει και αν όντως αξίζει.
    Life begins at 45°.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Δεδομενου οτι ειναι σειρα θα μπορουσαν απλα να το τελειώσουν εκει στο θανατο του ραγκναρ η εστω τωρα που θα τον εκδικηθούν τα παιδια του..αλλα δε το βλεπω..οπως λεει και οι δυο εγιναν πολυ πιο γνωστοι απλα ο ραγκναρ σα χαρακτηρας ασχέτως με την κατάληξη ηταν πολυδιαστατος και περίπλοκος σου εκανε τις ανατροπες..ο αιβαρ ειναι απλα ο την εχω πηδηξει τη μαντρα αλλα ειμαι και λιγο ξυπνιος και ο μπγιορν ειναι ο αντρακλας που πρεπει να αποδείξει οτι ειναι καλυτερος απο τον πατερα του..χλωμο να το παω παρακατω απο αυτη τη σεζον εκτος και αν κανει τρελη ανατροπη.....εγω αν ημουν ο συγγραφέας θα εφερνα το ραγκναρ πισω..εξαλλου απο οσο εχω δει ηταν ας πουμε κατι σαν fictional χαρακτηρας κατα μια εννοια δεν ξερουν αν υπηρξε οντως η οχι η αν ηταν ολα αληθεια η παρατραβηγμενα οπως ο ηρακλης σε εμας η ο βασιλιας αρθουρος οποτε εκανε οτι ηθελε στην τελικη...εξαλου το εχει παντρέψει με το εξωπραγματικο οταν βλεπουμε βαλχαλα και οντιν αραια και που..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Γιατί να βλέπεις μια σειρά, κάνοντας κι άλλα πράγματα;
    ADD μάλλον. Πρέπει να είναι κάτι "εξαιρετικό" για να κάνω ΜΟΝΟ αυτό το ένα. Ή πολύ δύσκολο.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Πρόσφατα ξεκίνησα 2-3 σειρές για τις οποίες ακούω τα καλύτερα, κι έψαχνα ντουβάρι να βαρέσω το κεφάλι μου...
    Μετάνιωσα μέχρι και το χρόνο που έφαγα για να κατεβάζω επεισόδια και να μετονομάζω υπότιτλους.

Ή εγώ είμαι μυστήριος ή έχει χαλάσει πολύ το πράγμα (μπορεί και τα δύο).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Δεδομενου οτι ειναι σειρα θα μπορουσαν απλα να το τελειώσουν εκει στο θανατο του ραγκναρ η εστω τωρα που θα τον εκδικηθούν τα παιδια του..αλλα δε το βλεπω..οπως λεει και οι δυο εγιναν πολυ πιο γνωστοι απλα ο ραγκναρ σα χαρακτηρας ασχέτως με την κατάληξη ηταν πολυδιαστατος και περίπλοκος σου εκανε τις ανατροπες..ο αιβαρ ειναι απλα ο την εχω πηδηξει τη μαντρα αλλα ειμαι και λιγο ξυπνιος και ο μπγιορν ειναι ο αντρακλας που πρεπει να αποδείξει οτι ειναι καλυτερος απο τον πατερα του..χλωμο να το παω παρακατω απο αυτη τη σεζον εκτος και αν κανει τρελη ανατροπη.....εγω αν ημουν ο συγγραφέας θα εφερνα το ραγκναρ πισω..εξαλλου απο οσο εχω δει ηταν ας πουμε κατι σαν fictional χαρακτηρας κατα μια εννοια δεν ξερουν αν υπηρξε οντως η οχι η αν ηταν ολα αληθεια η παρατραβηγμενα οπως ο ηρακλης σε εμας η ο βασιλιας αρθουρος οποτε εκανε οτι ηθελε στην τελικη...εξαλου το εχει παντρέψει με το εξωπραγματικο οταν βλεπουμε βαλχαλα και οντιν αραια και που..
    Εχεις ενα δίκιο μιας και λένε οτι δεν ξέρουν αν πράγματι υπήρχε ο Ράγκναρ. Και θα ήταν γαμάτο να γυρίσει πίσω έστω σαν πνεύμα ή κατι άλλο όπως ο άλλος ο τυπάς o Χαρμπαρτ που πήδηξε όλο το Κάτεγκατ όταν όλοι έλειπαν σε εκστρατία!

ADD μάλλον. Πρέπει να είναι κάτι "εξαιρετικό" για να κάνω ΜΟΝΟ αυτό το ένα. Ή πολύ δύσκολο.
    Ε ναι, αλλά εννοώ ότι αν δεν είναι αρκετά "εξαιρετικό" κάτι, ώστε να αφιερώσεις τον εγκέφαλό σου για τα 20-40-60 λεπτά που διαρκεί, μάλλον δεν υπάρχει λόγος να το δεις καθόλου. Κάνε FF και προσποιήσου ότι το είδες.

@pipe: Για πες, να γελάσουμε. Είμαι κι εγώ από αυτούς τους τύπους συνήθως.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Εχεις ενα δίκιο μιας και λένε οτι δεν ξέρουν αν πράγματι υπήρχε ο Ράγκναρ. Και θα ήταν γαμάτο να γυρίσει πίσω έστω σαν πνεύμα ή κατι άλλο όπως ο άλλος ο τυπάς o Χαρμπαρτ που πήδηξε όλο το Κάτεγκατ όταν όλοι έλειπαν σε εκστρατία!
    ήταν ο Όντιν αφού, το αντίστοιχο του Δία του λάβερ μπόι.

ήταν ο Όντιν αφού, το αντίστοιχο του Δία του λάβερ μπόι.
    Ωραίες εποχές ρε συ. Έλεγες μια πίπα εκεί, πηδούσες ότι έιχε δύο πόδια σε θυληκό και σε έλεγαν και Θεό! Ενώ τώρα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Ωραίες εποχές ρε συ. Έλεγες μια πίπα εκεί, πηδούσες ότι έιχε δύο πόδια σε θυληκό και σε έλεγαν και Θεό! Ενώ τώρα....
    τώρα κάνεις σεξουαλική παρενόχληση. όπως είδα σε ένα βίντεο της Άσλει Τζαντ (ή Τζουντ, ξέρω 'γω) στην πρόσφατη αντι-Τραμπ-ο-πορεία, δεν τολμάνε καν να κοιτάξουν τον άντρα γιατί μπορεί να το εκλάβει ως πρόσκληση εισόδου στο παντελόνι τους και κοιτάνε μόνο τα παπούτσια τους. τέτοια κατάντια τώρα. Και όλο αυτό το τσιτάτο το έγραψε 19χρονη ποιήτρια. Στα 19 της έχει μάθει τον κόσμο. Και μετά σου λέει η κάθε φεσιμπουκίτσα ότι δεν υπάρχουν άντρες πλέον, οι άντρες οι κυνηγοί, που χτυπούσαν την γροθιά στο τραπέζι και σειόταν η γης, που έστιβαν την πέτρα, που έλιωναν καβάλους στα Βίπερ Νόρα και στα Άρλεκιν, που, που. Έχετε γίνει φλώροι

λοιπόν, Pipe, τι δεν σου άρεσε;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    1. Vikings...
    Τα ύστερα του κόσμου
    Σχετικά καλή σκηνοθεσία κλπ, ωραία φωτογραφία, μέχρι εκεί.
    Από πλευράς σεναρίου/υπόθεσης κλπ, ο ύπνος ο ίδιος.
    Από πλευράς συναισθηματικής εμπλοκής, και όλο το καστ να σκότωναν μέσα σε ένα επεισόδιο, καρφί δε θα μου καιγόταν.
    Διάβασα που γράψατε ότι πέθανε ο Ράγκναρ και ούτε που συγκινήθηκα. Αν είχε συμβεί αυτό σε καμιά άλλη σειρά, θα σας είχα βρίσει για το σπόιλερ
    Απορώ με τον εαυτό μου πώς κατάφερα και είδα 2 ολόκληρες σεζόν (ίσως λόγω Lagertha.... Γιατρικό για τα μάτια η ρουφιάνα.)
    Με λίγα λόγια απλά αδιάφορο.

ΥΓ. Επίσης πολύ σπαστικές σκηνές μάχης.
    "Να πάρε μια με το σπαθί μου και ψόφα χωρίς να σε κόψει".
    Ναι οκ καταλαβαίνω ότι μάλλον θέλουν να το κρατήσουν σε pg13 ή κάτι τέτοιο, αλλά έλεος.

2. Westworld

Ωραίος ο Χόπκινς.
    Πολύ ωραίος ο Χόπκινς.
    Τί άλλο?
    Αααα, ναι. Ότι είναι ωραίος ο Χόπκινς το είπα?

Σενάριο σκατά, δήθεν ψαγμένο και με κρυφό νόημα (διότι τέχνη ίσον νόημα), και τα φρύδια μας κουνιούνται.
    Μισή σεζόν έχω δει και δε νομίζω να δω και περισσότερο.
    Και πάλι όπως και στο Vikings, και όλους να τους ψόφαγαν, καρφί δε θα μου καιγόταν.

3. Σέρλοκ

Να μην αρχίσω καλύτερα....
    Από στυλ παίρνει 10, κι από ουσία μηδέν.

2 επεισόδια άξιζαν όλα κι όλα.
    Όλα τα άλλα τα έβλεπα απλά για να τα δω.
    Κλασική αγγλική δηθενιά, που νομίζει ότι είναι πολύ πιο έξυπνη απ'ότι είναι στην πραγματικότητα.

Τουλάχιστον έχει κάποιες ωραίες ερμηνείες, αυτό του το δίνω.

Νομίζω είναι και κανά δυο ακόμη αλλά ούτε που τις θυμάμαι.... Σκέψου πόσο με ενθουσίασαν....

Vikings δεν έχω δει καν. Ούτε πρόκειται. To Westworld ήταν οκ. Κούρασε λίγο, το τραβούσαν πολύ, χωρίς λόγο, αλλά στο τέλος άφησε ωραία γεύση.

Σέρλοκ, εννοείς αυτό με τον αντιπαθητικό μαλάκα; Δεν τον αντέχω ούτε δευτερόλεπτο και αυτό το "στιλ" και η "εξυπνάδα" δεν πείθουν οτιδήποτε βρίσκεται πάνω από την αμοιβάδα στην τροφική αλυσίδα.
    Life begins at 45°.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF