Ε, να ανάψεις κανα καντήλι που στάθηκες τόσο τυχερός, εγώ όποτε ακούω ιστορία από τον τομέα είναι για κάποιον που φάγαν και όχι κάποιον που σώσαν.
===
Αλλά για να τονίσω και το αυτονόητο, δεν έχω πρόβλημα με τον τομέα, κάθε άλλο, αλλά με το πώς εξελίσσεται, και για την κατάντια που πουλάν σαν «επιστήμη» .
«Επιστήμη» είναι π.χ. και το να καργάρουμε τα ζωντανά μας με αντιβιοτικά, ωστέ να μπορούμε να τα ανατρέφουμε υπο άθλιες συνθήκες και να κονομάμε.
Αν εξελιχθούνε τίποτα βακτηρίδια που δεν τα πιάνουν τα αντιβιοτικά και γυρίσουμε εν μια νυκτί στον μεσσαίωνα, οπου πέθαινες από γρατζουνιά, θα σου πώ εγώ τι εστί βερίκοκο (aka επιστήμη) και τι ευχέλαια και ti ξεματιάσματα θα ρίχνουμε.
Παιδάκια μια διαπίστωση όχι μόνο για εδώ μέσα αλλά και γενικότερα . Αν κάποιος γράψει ή πει κάτι "πατριωτικό" τρόπον τινά , του κολλάται ταμπέλα ή για να το γράψω ορθά , του κωλάττε ταμπαίλλα. Κι αυτό είναι κατάρα.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
Εμείς οι Large επίσης , δεν μπορούμε τις ότι να ΄ναι εξισώσεις... επίσης δεν πιστεύω να εννοείς ότι αφού ανεχόμαστε τα νεούδια και τους ψάρακες που μ@λ@κίζονται στον θάλαμο, θα πρέπει να αφήσουμε τις ναζούλες να κάνουν τα ναζάκια τους ελεύθερα...
Οκ,κατανοητό.τους Ελληνες φασίστες τους πατάτε κάτω,τους Αλβανούς φασίστες τους ανεχεστε αφού είναι νεουδια και ψαρακες και μαλακιζονται!!!!
Αφιερωμένο εξαιρετικά,αν και ξεφεύγει λίγο από τα μουσικά μου γουστα
![]()
Καλομελέτα κι έρχεται...
..λένε οι μάγοι της φυλής στο UC Berkeley.
Εκεί γίνεται λίγο πολύπλοκο το θέμα γιατί τους δίνεις ένα τουφέκι έχοντας την προσδοκία να προστατεύσουν τη χώρα στην οποία μεγάλωσαν από πιθανούς μεγαλοϊδεατισμούς της χώρας στην οποία αισθάνονται ότι ανήκουν.
[ακολουθεί βερσιόν ΑνΕλ/ΧΑ]
Εκεί γίνεται λίγο πολύπλοκο το θέμα γιατί τους δίνεις ένα τουφέκι έχοντας την προσδοκία να κάνουν ντου στη χώρα στην οποία αισθάνονται ότι ανήκουν, υπηρετώντας τον πιθανό μεγαλοϊδεατισμό της χώρας στην οποία μεγάλωσαν.
Μωρέ εγώ κατάλαβα αλλά όχι αυτό που νομίζεις ή θέλεις να πιστεύεις...
Σε αυτούς τι περίμενες να κάνουν οι Τούρκοι δηλαδή;
...και μη μου πεις ότι "ήταν δικά μας"... last year και βάλε... όσο "δική μας" είναι η Πόλη αλλά τόσο μπορούν να πιστεύουν οι UCKάδες ότι είναι "δική τους" η Τσαμουριά και whatever έχουν στο κεφάλι τους περί μεγάλης Αλβανίας...
...και κάτι τελευταίο αγαπητέ... μας τον έχουν φορέσει μέχρι τις αμυγδαλές και εμείς ασχολούμαστε με φανταστικούς εχθρούς, τους "εύκολους" κιόλας γιατί βολεύει. Ας ταραχθούμε τον άλλο μήνα με έναν Αφγανό που έγραψε μια μαλακία σε ένα τοίχο εκκλησίας... και αυτό βολεύει.