Καλησπέρα.
Θα ήθελα την γνώμη σας για επιλογή μοτοσυκλέτας.
Επειδή έχω ένα παπί kawasaki kaze-r 110cc '99 που μάλλον πάει για ολική (χρωστάει τέλη,θέλει αναρτήσεις πίσω,τσιμούχες-λάδια εμπρός,κόλλησε-ξεκόλλησε πιστόνι εν κινήση,πηνεία-βολάν,μπομπίνες και ακτινολόγηση πίσω) και είναι δημόσιος κίνδυνος να το οδηγάω αποφάσισα να πάρω άλλο μηχανάκι.
Θα πάω σε πιο πολλά κυβικά μιας και η εργασία μου είναι σε απόσταση 30 χλμ απο το σπίτι με διαδρομή εντός αστικού ιστού (απο Νέο Κόσμο-Κορωπί) για να μην είναι το μοτέρ στα "κόκκινα" σε Μεσογείων-Λαυρίου, να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση στο γκάζι,καλλίτερα κρατήματα και πάει λέγοντας.
Το budget μου είναι 1000 με την μεταβίβαση και ΔΕΝ μπορώ να τα ξεπεράσω (θα μείνει χωρίς ασφάλεια αν πάω παραπάνω και δεν θα μπορώ να το κινήσω).
Δίπλωμα απεριορίστων απο το 2007.
Κράνος-Μπουφάν-αδιάβροχα-μπότες-γάντια υπάρχουν απο προηγούμενο μηχανακι που αναγκάστηκα και έδωσα (καταραμένη κρίση).
Οδηγική εμπειρία (απο 1992):
Suzuki GSF400V (Bandit) 1994
Kawasaki Kaze-r 1999
Honda super cub 50cc mod1984
Sym Wolf 250 SB-Ni '14
Agility 150
Το θέμα είναι οτι θέλω να έχει μικρή (σχετικά) κατανάλωση και να μπορώ εκτός απο αυτή την διαδρομή να πάω επαρχία (Αθήνα-Καλαμάτα) και για κάνα μπάνιο μέχρι το Σούνιο άνετα.
Έχω βρεί μέχρι τώρα κυρίως
Kawasaki KLE 500
Honda Transalp 400
Honda AX-1
Honda NX-1 Dominator
Kawasaki KLE 250 Anhelo
Είναι ζημιάρικα;Είναι αξιόπιστα;Απο κατανάλωση τι λένε;
ΥΓ Δεν με ενδιαφέρει για εκτός δρόμου,Δεν με ενδιαφέρει για καφριλίκια,σούζες και τα λοιπά.Η πιο extreme χρήση θα είναι στα 120-130 χλμ στην εθνική.