Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Δίπλωμα Α2

Νέο μέλος

Δίπλωμα Α2

Καλησπέρα παιδιά. Ύστερα από πολύωρη αναζήτηση στο ΝΕΤ δεν κατάφερα να λύσω την απορία μου. Είμαι κάτοχος ενός xt600 και διπλώματος Α1. Ξέρω πως η προϋπόθεση για να βγάλω το Α2 είναι να έχω κλείσει τα 20. Γεννηθείς στις 22/07/97 αυτό σημαίνει άλλους 6 μήνες αναμονή. Όμως μ είπε ένας γνωστός πως επειδή είναι δημόσιο έγγραφο το δίπλωμα,νομικά θεωρουμαι 20 χρόνων από την 1/1/17 κάτι το οποίο μου ακούγεται λογικό μιας κ κάπως έτσι ψήφισα κ στις εκλογές ενώ δεν είχα κλείσει τα 18 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει κ οι σχολές οδηγών είναι κλειστες αυτή τη στιγμή Για να πάρω τηλέφωνακι οπότε αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά κ αύριο πάω για επέκταση

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tranos07 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παιδιά. Ύστερα από πολύωρη αναζήτηση στο ΝΕΤ δεν κατάφερα να λύσω την απορία μου. Είμαι κάτοχος ενός xt600 και διπλώματος Α1. Ξέρω πως η προϋπόθεση για να βγάλω το Α2 είναι να έχω κλείσει τα 20. Γεννηθείς στις 22/07/97 αυτό σημαίνει άλλους 6 μήνες αναμονή. Όμως μ είπε ένας γνωστός πως επειδή είναι δημόσιο έγγραφο το δίπλωμα,νομικά θεωρουμαι 20 χρόνων από την 1/1/17 κάτι το οποίο μου ακούγεται λογικό μιας κ κάπως έτσι ψήφισα κ στις εκλογές ενώ δεν είχα κλείσει τα 18 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκει κ οι σχολές οδηγών είναι κλειστες αυτή τη στιγμή Για να πάρω τηλέφωνακι οπότε αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά κ αύριο πάω για επέκταση
    Μια χαρα μπορεις να ξεκινησεις για Α2 και γω στα 19 το ξεκινησα (ασχετα επειδη το παρατησα το τελειωσα πριν 2 μηνες)βεβαια παιζει να πεσεις σε κανα τρομπα δασκαλο και να σου ριξει ακυρο οποτε απλα πηγαινε στον επομενο

Νέο μέλος
    Ναι όμως με την καινούρια νομοθεσία το έκανες εσύ? Γιατί ρώτησα σε μια σχολή οδηγών κ μ έριξαν ήδη άκυρο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της astrapogiannos7
    Και εγώ άκυρο έφαγα πέρσι τον Φλεβάρη και περίμενα μέχρι Νοέμβρη να βγάλω καρτέλα ... Τώρα στο Ελλαδιστάν όλα είναι δυνατά φτάνει να έχεις τους σωστούς γνωστούς
    Την Κρήτη δεν θα την αφήσω ποτέ και για τίποταααααααααααα

Νέο μέλος
    Ναι όμως με την καινούρια νομοθεσία το έκανες εσύ? Γιατί ρώτησα σε μια σχολή οδηγών κ μ έριξαν ήδη άκυρο.
    Ναι ηταν η χρονια που ειχαν αλαξει σε ΑΜ,Α1,Α2,Α και δεν ειχα κανενα προβλημα μονο ενας στην γειτωνια μου ειχε ριξει ακυρο και απλα πηγα αλλου και ξεκινησα.

Νέο μέλος
    Εγώ προς το παρόν έχω φαει 5 άκυρα παιδιά κ περιμένω αύριο απάντηση από έναν που θα πάει στο υπουργείο να το τσεκαρει με φωτο το δίπλωμα κ την ταυτότητα μου. Σε περίπτωση που φάω πάλι άκυρο μπορείς να μ πεις σε ποια σχολή οδηγών πηγες είτε εδώ είτε σε πμ ώστε να πάω κ εγώ να ξεμπερδευω?

Νέο μέλος
    Εγώ προς το παρόν έχω φαει 5 άκυρα παιδιά κ περιμένω αύριο απάντηση από έναν που θα πάει στο υπουργείο να το τσεκαρει με φωτο το δίπλωμα κ την ταυτότητα μου. Σε περίπτωση που φάω πάλι άκυρο μπορείς να μ πεις σε ποια σχολή οδηγών πηγες είτε εδώ είτε σε πμ ώστε να πάω κ εγώ να ξεμπερδευω?
    Μαριαννα κρητικου Κατω πατησια.ρε φιλε μια ερωτηση γιατι τωρα το προσεξα με Α1 μεχρι 125cc δεν ειναι?Κοιτα μην σε σταματησουν και κλαις....
    Τελευταία τροποποίηση από Andrikos94; 24/01/2017 στις 22:59.

Νέο μέλος
    Ναι φίλε δυστηχως. Προσοχή και διακριτικότητα όσο γίνεται με την race tech επάνω :ρ έχω περάσει από πάρα πολλά στρουμφάκια μέχρι τώρα κ δεν έγινε τπτ ευτυχώς. Σου στέλνω ένα πμ για κάτι έξτρα ερωτησουλες

Παρόμοια θέματα

1. Μοτοσυκλέτες κατάλληλες για το δίπλωμα Α2
    από Verde στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2017, 11:18
  2. Περιορισμος ιπποδυναμης για να ταιριαζει στο διπλωμα Α2
    από nikoskokos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2017, 10:50
  3. Μηχανές για το μεσαίο δίπλωμα Α2...
    από GeoMark στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2014, 17:18
  4. CB400SF ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ Α2
    από markopolo στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2014, 16:59
  5. Διπλωμα Α2 μπορω να ξεπερασω το οριο?
    από Ninoaoe στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2013, 11:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF